adeges написав:......... А що з цього за останні 20 років отримав я, сплачуючи 40% податків з білої зарплатні вищої за мега суму у 1700 грн у 2000 році?
adeges написав:......... А що з цього за останні 20 років отримав я, сплачуючи 40% податків з білої зарплатні вищої за мега суму у 1700 грн у 2000 році?
Это как?
Был такой процент налога, когда была вот та самая т.н. прогрессивная шкала
Vadim_ написав:............ Помоему він мав на увазі що власники параходов и заводов разом з власниками десятків і сотен тисяч гектарів української землі повинні за свій кошт наймати ПВК і боронити Україну, тому як власник хруща не розуміє чому його так настирливо запрошуюють до ТЦК защищать Родину. п.с. можновладці "забули" що з 91-го на теренах ринок.
Подтверждаете марксистское положение о том, что пролетариат не имеет отечества? В Англии в 19402 тоже был рынок, но "власники параходов и заводов разом з власниками десятків і сотен тисяч гектарів англійської землі" не нанимали "за свій кошт ПВК", а захищали Англію пересічні і не зовсім англійці.
І тому половина дітей еліти в англії загинуло... Вони якраз перші йшли. На противагу нашим казнокрадам з трк монако.
Le Monde: Согласно отчету британской разведки, начиная с 29 декабря российская армия, вероятно, использовала на Украине «значительную часть запасов крылатых и баллистических ракет, произведенных за последние месяцы». Также в отчете говорится, что целями армии РФ теперь стали расположенные на Украине заводы по производству вооружения, что «контрастирует с прошлой зимой, когда в основном страдала энергетическая инфраструктура». «Российские специалисты по планированию, безусловно, осознают растущую важность оборонно-промышленного потенциала по мере подготовки к затяжному военному конфликту», — отмечают британские спецслужбы
ЛАД написав:budivelnik Вы ошибаетесь. Облагаются и зарплаты.
Памятаю історію у Франції 10 років тому
"Конституційний суд Франції схвалив введення податку для надвисоких доходи , при цьому податок на рівні 75% з річної заробітної плати, що перевищує 1 млн євро, будуть платити самі компанії."
це ледь не поховало цілі індустрії (як наприклад футбол), зробивши вмить їх неконкурентними порівняно з сусідніми країнами
Лінь шукати чим все скінчилось
P.S. Прогресивне оподаткування саме зарплат не підтримую
ЛАД написав:Иначе "та" война (которую сейчас нельзя называть Отечественной) закончилась бы ещё в 42 и с другим результатом.
чергова маячна
Общее число советских военнопленных — 6 300 000, из них пленных 1941 года 3 800 000.
все шло до того, що сталін в 1941р планував заключити сепаратний мир з адольфом
Берия приказал мне поставить в беседе со Стаменовым четыре вопроса. Вопросы эти Берия перечислял, глядя в свою записную книжку, и они сводились к следующему:
1.Почему Германия, нарушив пакт о ненападении, начала войну против СССР;
2.Что Германию устроило бы, на каких условиях Германия согласна прекратить войну, что нужно для прекращения войны;
3.Устроит ли немцев передача Германии таких советских земель, как Прибалтика, Украина, Бессарабия, Буковина, Карельский перешеек;
4.Если нет, то на какие территории Германия дополнительно претендует.
Зеленський прокоментував пропозицію віддати Росії території comments.uaDec 13, 2023 9:00 AM
Глава держави запитує ініціаторів таких пропозицій, чи готові вони віддати своїх дітей терористам avatar
Як передає портал "Коментарі", під час прес-конференції у Білому домі президент України Володимир Зеленський підтвердив, що час від часу він чує голоси, які пропонують Україні відмовитись від окупованих Росією територій та людей. Це є неприпустимо, бо питання стоїть не лише у землі, а й у людях, які сьогодні продовжують перебувати в окупації.
Зеленський прокоментував пропозицію віддати Росії території
"Питання не тільки в наших словах чи в думках. Питання у тому, на що ми готові, на що ні? Як може Україна просто віддати свої території? Тобто, це абсолютне божевілля. Якщо чесно, ми дуже часто згадуємо бога. Це точно не по-християнськи. Там живуть наші люди. Там живуть наші сім'ї. Там діти", — заявив глава української держави, додавши, що всі вони є частиною українського суспільства.
За словами Зеленського, той, хто пропонує компроміс, – віддати Росії захоплені території, не розуміє, що йдеться не стільки про території, скільки про живих людей, з яких російські терористи сьогодні знущаються, вони їх гвалтують, їх вбивають.
"Питання у живих людях, у їхніх долях, у їхніх історіях. Питання в цих сім'ях, їх дітях. Віддати дітей? Нехай ті голоси, — я не знаю, хто про це говорить, — у мене до них одне питання: чи готові вони віддати своїх дітей в руки терористів? Думаю, що ні", – констатував президент.
Постають такі питання: 1) чи воюють люди з окупованих територій (всі 18-60) за визволення і незалежність від моск.окупанта? а якщо не всі, то скільки %%, чи хоч би %...?? 2) чи готові воювати 98% дорослих, які нині в неокупованих тилах? хоча би за власних дітей готові?? бо за людей і дітей на окуп.територіях -- вже 22міс як не готові... і це вже очевидно... а 2% що у війську -- теж дедалі менше готові.
То для чого тоді увесь цей пафос....?
Риторичне запитання. Хоча Успіх думає, що то все через "ухилянтів"