Процедуру виключення Дональда Трампа з виборчих списків президентських виборів ініціювали в 34 штатах США. За даними видання, у ряді випадків відповідні позови в судах було відхилено, але у понад 20 штатах процеси розгляду доказів продовжуються. Повідомляється, що як мінімум у 20 штатах це питання залишається невирішеним. https://kontrakty.ua/article/232591 Пишуть про кандидата від респів "Рама с вамі", який хоче вивести США з НАТО
Hotab написав:В авіації добре? Чому не пішли в авіацію в 16?
там надо красть керосин, а я никогда ничего не крал...
Это не обязанность. Ти мог бы остаться одним честным на всю авиацию. Но ты сейчас от грабежа государства не можешь устоять. Смог бы и ты в авиации красть
От дивіться -- хто зна що там у вас (узагальнено у вас) відбувається.
Бо стверджуєте: або воювати, так воювати; або відпочивати, так відпочивати. Тобто у тил у село без магазинів, дров тощо (да ще з муштрою) вам не хочеться. Бо на фронті нема муштри, є більша сплата, і це, по-вашому!!!, компенсує ризики та окопні незручності.
То що думати-то? Що є порох в пороховницях.
Плюс до того нормальних службових та людських відносин у вас там досі нема. (приклади з перевірками, розслідуваннями, терміновими відпустками, якщо в сім'ї щось; або 39 температура; наступи замість бетонування і т.д.).
То хто ж тоді прагнути туди буде? Ось у чому проблема.
І це при тому, що ви і 10% не розповідаєте...
З.и. ну блін, у сраному совку на Кавказі рядовий до полковника, як до батька йшов, а той, як до сина ставився. Бо бойові дії. А тут якесь хто зна що ...
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 06 січ, 2024 21:06, всього редагувалось 1 раз.
Нема у пожежного чи прокурора «по роду служби захищати». У нього інші обовʼязки, в щодо захисту, то такі ж обовʼязки як і у вас. Йдіть прокурором чи пожежним, якщо є вакансія. Теж були б під бронею. Якщо нема, треба було йти коли була. Це як долярчику зараз попрікають «ти ж в арті, ага, тобі гарно, я б зараз теж пішов». Чому ви не пішли ТОДІ в арту? В авіації добре? Чому не пішли в авіацію в 16? Хто взагалі щось знав наперед , щоб зараз попрікати «ага, тобі от добре».
Отож! Я, як і всі тоді - йшов у невідомість!
І головне(як тут всі люблять попрікати і заздрити за зарплату/премію) я НЕ знав, чи взагалі, щось будуть платити і якщо так, то скільки?
detroytred написав:То хто ж тоді прагнути туди буде? Ось у чому проблема.
Не зрозумів "ось у чому проблема"?
Що не зрозуміло, що ми хочемо додому,до сім'ї - отам ми реально відпочинем!(особливо психічно) А не в 200км від лінії фронту, в якихось глухих селах з "армійським довпоібізмом"!
Успіх написав: Отож! Я, як і всі тоді - йшов у невідомість!
І головне(як тут всі люблять попрікати і заздрити за зарплату/премію) я НЕ знав, чи взагалі, щось будуть платити і якщо так, то скільки?
Була повна невідомість!
Тому й кажу, що герої, так герої. І пофіг з якої причини.
Нещодавно розмовляв зі знайомим. Матюгається... нафіг ви мене призвали, якщо нічого не збираєтеся змінювати? Запрошували саме для наведення ладу... але запрошувальник дембельнувся по здоров'ю, а іншим пох. Навпаки погрожували за ретельність. Злий, як...
beee написав:рфия бюджет на войну 120 млрд Украина запланировала около 40. Это примерно равно дефициту.
рфия наращивает ВПК, производство дронов, ракет.
Какова стратегия Победы? Бюджет в 3 раза меньше. Население в 4 раза меньше.
Кто вообще думает над этим.
2. Каковы потери у нас? Почему Израиль публикует потери?
яка стратегія - триматися та не здаватися.
коли на тебе наїжджає хтось більш крутий, що роблять? хоча так вчать більше в залах, де спарингуються. там де штанга може головне, щоб зовнішній вигляд не постраждав
Если вы в категории ниже надумаете выходить против тяжа, в любом виде спорта - вы труп, если уж перешли на спортивную аналогию. В спорте не строят иллюзий. Это по телеку может казаться Стратегия отвечать на действия противника - утопическая. Нужно что-то принимать, а не просто думать на месяц вперёд. Это не шашки блин, а шахматы
detroytred написав:То хто ж тоді прагнути туди буде? Ось у чому проблема.
Не зрозумів "ось у чому проблема"?
Що не зрозуміло, що ми хочемо додому,до сім'ї - отам ми реально відпочинем!(особливо психічно) А не в 200км від лінії фронту, в якихось глухих селах з "армійським довпоібізмом"!
Ви хочете звідти. Тили хочуть не йти туди, а допомагати і т.д.
Проблема у тому, чому тили не хочуть туди (на фронт). Ви видвинули причину -- бояться. Але це лише одна з причин. Інші -- це ота купа негараздів.