Успіх написав: Тобто що виходить, що в ухилянтів є право вибору? Ой не йду, бо там "купа негараздів"? А ми типу "вже влипли" - то у нас і вибору нема?(крім корупційного)
Ну нас це реально бісить, що нас за якихось "терпил"(не хочу гірші слова вживати) тримають? Мовляв, ви пішли(типу оте "ми вас не посилали!") , стали військовими, дали присягу і т.д. - тож давайте, стійте там до перемоги і не скигліть!
]
Будь Ласка не перебільшуйте . Я ні разу не читав щоб хтось таке пісав . ("типу оте "ми вас не посилали!") Вам вже не один раз казали що на нашому форумі це питання не вирішуется . Ви знов за свое . Ідіть до командира і кажіть йому , все що тут писали . Ви не один воюете , а чути більш за все вас .
От не можете Ви втриматись, щоб мені не написати А я ж просив
До командира йти? Та ми всі ще вище звертались двічі, а результат такий же, як і з петиціями до Зе.
Але що дивуватись вищому командуванню, якщо тут, на форумі, де прості пересічні - і то не можуть більшість зрозуміти проблему!
Я знаю і розумію, що тут НЕ вирішуються такі справи/проблеми, але!!! Але хоч просто для обговорення/для простого порозуміння хоч тут, на форумі... - але ж бачу, що навіть тут пручаються/не хочуть розуміти!
Хоч тут би мало бути все простіше, але чомусь не є так...
Востаннє редагувалось Успіх в Суб 06 січ, 2024 21:48, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Успіх Це для мене найбільша загадка - тут нам навіть реально і ділити між собою нічого, а отак чубляться. А уявіть, якщо реально було б...
Але, я проводжу паралель форумчан зі своєю батареєю, зі своїми побратимами, яких ще більше, ніж тут дописувачів всіх разом взятих... - то вже й не так дивуюсь))
Колись трохи напишу, які в нас тут є "різновиди"...))
beee написав:рфия бюджет на войну 120 млрд Украина запланировала около 40. Это примерно равно дефициту.
рфия наращивает ВПК, производство дронов, ракет.
Какова стратегия Победы? Бюджет в 3 раза меньше. Население в 4 раза меньше.
Кто вообще думает над этим.
2. Каковы потери у нас? Почему Израиль публикует потери?
яка стратегія - триматися та не здаватися.
коли на тебе наїжджає хтось більш крутий, що роблять? хоча так вчать більше в залах, де спарингуються. там де штанга може головне, щоб зовнішній вигляд не постраждав
Если вы в категории ниже надумаете выходить против тяжа, в любом виде спорта - вы труп, если уж перешли на спортивную аналогию. В спорте не строят иллюзий. Это по телеку может казаться Стратегия отвечать на действия противника - утопическая. Нужно что-то принимать, а не просто думать на месяц вперёд. Это не шашки блин, а шахматы
Был такой известный шахматист Шамиль Басаев.... Правда в партии, где на кону было пару вагонов рязанского сахара его переиграли Как и гроссмейстера Масхадова.
freeze написав:Пути Господни неисповедимы, но похоже я теперь морская пехота.
Это как? А капитана дали?
А в армии все загадочно и быстро, капитаном я был давно, теперь будет вероятно переаттестация на морские звания, солдат станет матросом и далее по цепочке.
Востаннє редагувалось freeze в Суб 06 січ, 2024 21:55, всього редагувалось 2 разів.
Нардеп додав, що найбільші дискусії під час засідання комітету викликали норми щодо людей з інвалідністю 3 групи, покарань та обмежень за неявку до територіальних центрів комплектування і внесення в реєстр боржників за рішеннями керівників ТЦК.
«…Є дві опції - або повернути Кабміну на допрацювання, або ухвалити проект за основу й далі допрацьовувати його в Раді до другого (читання, - Ред.), що малоймовірно», - підкреслив народний обранець.