Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 62406241624262436244 ... 14900>
Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 16:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Міліція прагнула мати справу з одним/кількома ворами в законі ніж з купою непередбачуваних "бєзпредєльщиків"
Як приклад
Hennady

Подякував: 29 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 16:28

Hennady написав:Тому що з одним ватажком великої банди завжди краще мати справу ніж з багатьма ватажками дрібних, у яких у кожного свої "хатєлки", часто взаємовиключні + ці дрібні банди ще й мають конфлікти між собою.

Та велика банда розмістила ракети на Кубі і усі американці обісрались.
А маленькі банди тільки те і можуть що нападати один на одного.
Я не розумію вашою логіки зовсім.
Як на мене - багато маленьких банд - набагато кращий варіант.
Тим більше вимальовується це одна велика банда - Китай. Я думаю усі американці в захваті від цієї нової великої банди(це сарказм).
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 16:31

1) Россию не пригласили: США и союзники тайно встретились с Украиной по поводу мирного плана, - Bloomberg
В прошлом месяце состоялась секретная встреча между Украиной, ее союзниками по G7 и представителями стран Глобального Юга. Киев хотел заручиться поддержкой своих условий для проведения мирных переговоров с Россией, сообщают источники Bloomberg.
...
По словам источников, знакомых с ходом заседания и попросивших об анонимности, на последней встрече в Эр-Рияде существенного прогресса достигнуто не было.
...
Киев и его союзники по G7 подтвердили свою точку зрения, что справедливый мир должен уважать территориальную целостность и суверенитет Украины, и заявили, что цели президента России Владимира Путина не изменились. Он не проявил никаких признаков серьезного желания вести переговоры по существу и не соблюдает достигнутые ранее договоренности. Союзники дали понять, что продолжат поддерживать Украину, а ЕС и США выразили уверенность в том, что пакеты мер поддержки будут согласованы.

2) Росіяни вдарили по Херсону, пошкоджено медзаклад – фото
Зокрема, унаслідок нещодавніх російських обстрілів пошкоджено будівлю медичного закладу, проте обійшлося без поранених, зауважив посадовець.

Рашисты всегда бьют по больницам
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 16:31

vitaliiangel написав:
  Bobua написав:І взагалі -- блокування мало би бути автоматичним і одночасним для всіх мільйонів ухилянтів.

Для розблокування -- цілий комплекс заходів: прихід у ТЦК, проходження ВЛК, мобілізація або купа документів на відстрочення. Якщо просто зняти блокування, то воно має повернутись автоматично при щоденній самодіагностиці системи.
думаешь западные партнёры одобрят презумпцию виновности и будут продолжать помощь северной корее-2? Как только такую ***** покажут по их тв, политиков помогающих Украине снесут на***. А режим Зеленского станут считать диктаторским. Блокировки будут выборочно. А там где выбор, там же и коррупция. Военком может выбрать тебя или выбрать другого. Если его правильно заинтересовать. При чём оба варианта в рамках закона. Наказать военкома за превышение полномочий станет невозможно.

надія на західного виборця і західного політика, що він там щось буде робити щоб захистить пересічного від ТЦК/ВЛК це так мило насправді :mrgreen:
trololo

Подякував: 2697 раз.
Подякували: 1421 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 16:39

andrijk777 написав:
  Letusrock написав:
  Bobua написав:Уявімо на хвилинку, що політики на Заході -- це не просто жалюгідні тваринки, загнані лютим стадом виборців, і готові бігти куди те пожене...
Уявімо, що це люди з надвисоким інтелектом, які планують на століття вперед. Для своїх нащадків і народів у цілому.

тоді б вони почали по справжньому готуватись як мінімум з 2007 року, або взагалі розвалили б рф у 90-х і по черзі утилізували стратегічну зброю у всіх республіках в обмін на меморандуми..
Але звісно у всіх бідах планети винні українські "ухилянти"

США категорично проти розвалу і СРСР і РФ. Докази(для СРСР) - це виступ Буша в ВР в 1991. Для РФ - не бажання дати Україні багато зброї в перші місяці війни.
ЧОМУ?
Не знаю. І між іншим це питання дуже слабо обговорюється в інтернеті. Жодної версії чому це так я не чув. Хоча здавалося - все так круто пройшло в СРСР, можна ж так само зробити з РФ і під шумок забрати у них усю ЯЗ. Але ні. Проти!
В мене тільки конспірологічні версії.

Не США, а демпартія
Востаннє редагувалось flyman в Вів 09 січ, 2024 16:47, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1608 раз.
Подякували: 2854 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 16:55

andrijk777 написав:Але ця поведінка також має пояснення. Ось колись США посилало своїх хлопців у В'єтнам. Навіщо? Бо була "комуністична загроза". Але американське суспільство засудило В'єтнам і окрім того СРСР розпався фактично сам(без впливу США). Тому в США широко розповсюджена думка(я так думаю) що В'єтнам - це помилка.
І логічний висновок(мій) - а навіщо тій Україні помагати?

Можете скільки завгодно ігнорити цю думку, але її висловив не я, а американський генерал (фіо вже не пам'ятаю). На питання чому ми воюємо у В'єтнамі, він відповів: "Щоб не воювати в США".
Більше 10 років тому я давав цитату і посилання.

І я з цим згоден на 150%.
Для мене це більше, ніж очевидно.
І це стосується, щоб Ви не подумали, не тільки Штатів, а характерно для багатьох країн.

Оркостан повоював в себе в Чечні... зробив висновки і з того часу воює за своїми кордонами.
І це тільки один варіант - коли проблеми внутрішні.
Але точно така ж справа і з зовнішніми. Точніше зовнішні проблеми є наслідком інших внутрішніх - фундаментальних.
Бо ще А.Сміт...

Імхо. Помилився саме Захід. Саме він. Коли не продав Опеля..., пнув під зад занадто відкрито і рано.
А так би оркостан слухав би і далі казки про рівність, Джи8, оди свояму вялічію і врешті розвалився ... Під пісні Кіркорова. Вони раніше реально топали і хотіли в Європу. Зі своїми балалайками та газом.

Зараз же він переформатовується далі, топає в Азію. Під війну. І швидше, ніж ми.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 17:19

Bobua

Не мав великого бажання заходити на форум до середи .

Але почитав зіркоподобні вислови деяких "закоханих " в Украіну з незрівненною радістью буду чекати ваші звіти про покращення кількості призивників .
Про те що треба не просто прививати кохання до Батьківщини , а вживляти його в Мозг .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4144 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 17:23

1) В Італії пропагандисти РФ анонсували виставку про "розквіт" Маріуполя. Влада не дозволила
Мерія італійського міста Модена відкликала дозвіл на проведення пропагандистської виставки про тимчасово окупований росіянами Маріуполь. Рішення ухвалено після звернення української сторони, повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко.
...
4 січня повідомлялося, що в Модені члени культурної асоціації "Росія Емілія-Романья" планують провести пропагандистську виставку про те, що Маріуполь нібито "швидко та якісно відновлюється" після російської окупації. На сторінці заходу у Facebook був анонс італійською та російською мовами з пропагандистськими меседжами про "київську хунту", "місто-мученик бандитської окупації", "місто-символ народного повстання на Донбасі" тощо.
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 17:34

detroytred написав:
  andrijk777 написав:Але ця поведінка також має пояснення. Ось колись США посилало своїх хлопців у В'єтнам. Навіщо? Бо була "комуністична загроза". Але американське суспільство засудило В'єтнам і окрім того СРСР розпався фактично сам(без впливу США). Тому в США широко розповсюджена думка(я так думаю) що В'єтнам - це помилка.
І логічний висновок(мій) - а навіщо тій Україні помагати?

Можете скільки завгодно ігнорити цю думку, але її висловив не я, а американський генерал (фіо вже не пам'ятаю). На питання чому ми воюємо у В'єтнамі, він відповів: "Щоб не воювати в США".
Більше 10 років тому я давав цитату і посилання.

І я з цим згоден на 150%.
Для мене це більше, ніж очевидно.
І це стосується, щоб Ви не подумали, не тільки Штатів, а характерно для багатьох країн.

Оркостан повоював в себе в Чечні... зробив висновки і з того часу воює за своїми кордонами.
І це тільки один варіант - коли проблеми внутрішні.
Але точно така ж справа і з зовнішніми. Точніше зовнішні проблеми є наслідком інших внутрішніх - фундаментальних.
Бо ще А.Сміт...

Імхо. Помилився саме Захід. Саме він. Коли не продав Опеля..., пнув під зад занадто відкрито і рано.
А так би оркостан слухав би і далі казки про рівність, Джи8, оди свояму вялічію і врешті розвалився ... Під пісні Кіркорова. Вони раніше реально топали і хотіли в Європу. Зі своїми балалайками та газом.

Зараз же він переформатовується далі, топає в Азію. Під війну. І швидше, ніж ми.

Для мене "якийсь генерал сказав", чи навіть "президент сказав" вже давно не є аргументом. Світ такий що УСІ брешуть(маніпулюють).
Аргументи для мене це - факти і логічні висновки. І все.
Я не згідний що "Щоб не воювати в США", тому що ніякої загрози США від В'єтнаму в умовному 1965 році я не бачу.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 09 січ, 2024 17:45

Bobua написав:Щодо моряків і капітанів...
Їм зараз добре за кордоном з укр.паспортом? Краще аніж років 10 тому?

ні, не краще...у моряків ще до 22р була величезна проблема з IMO сертифікатами
-по перше ціну з 300-500грн до 4000грн
-в 2012р коли я останній раз робив документи(на 5 років), то офіційно це мені коштувало 700-750 дол (що купити "під ключ" 2500дол), я за 29 років завжди здавав екзамени(проходив курси) сам (їздив на пари, на тренажери -це займало час десь від 2 тижнів до двох місяців (така була фікня в 1994р -курси повишения 2 мес), після 1999р вони зменьшили тривалість до 10 днів.
-2020/21 ціна документи (за часи зеленої влади) зросла до 7-8-10к дол,
питала -яка зарплата- 8к -документи 8к
щоб отримати нові документи моряку треба їхати до Польщі (там проходити курси/здавати екзамени), тривалість 2-3 тижні. 80% нашіх моряків (капітанів майже 99% давно не проходили курси самі, тільки за гроші), коли я здавав тести на тренажерах у 2012 -препади були здивовані високим балом (тим більше від капітана), тому що краще всіх тести проходять (або курсанти, або молодші офіцери), бо капітани мають погану пам'ять що засвоїти такий обсяг знань))). Тому наші моряки через дружин намагають купити нові документи в Україні (ціна від 5к дол)
prodigy

Подякував: 3331 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
  #<1 ... 62406241624262436244 ... 14900>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти