Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Shaman написав:на початку кар'єри - так. хоча ми ще не розвинена країна, але причини схожі. населення більше думає про себе, про свою пенсію - менше про дітей. ідея - спочатку житло, потім діти - дуже розповсюджена.
плюс як я казав - важливий фактор - права жінок. жінки в Україні мають дуже багато прав, й можуть забезпечити собі нормальне життя не виходячи заміж. що не скажеш про більшість країн Азії та Африки.
Вже такий фахівець із ковбаси по 100 гривень, заробітків легких та перебільшених прав жінок, що тільки в Африку і відправити. З обережністю: в Азію. В Європу зрозуміло - не можна.
Всі ці розумники дивують тільки одним: при такому розумі - і чого ж голі босі та незграбні? Невже дійсно «в консерваторії влаштували щось не так?»
P.S. Ви просто НЕ там мешкаєте, не ті мешти носите, не туди енергію розуму спрямовуєте. Спробуйте хоч щось з переліченого змінити. Почніть з малого: на «ти» можете називати кума або жінку. Або однопартійців по партійному бюро.
оце знову знайомий пан Акурт - звичний зверхньо-пихатий тон але дуже чітко описав себе у першому реченні.
з приводу ти не переймайся. ти ж на словах за європейський шлях. так там з цим простіше. я ж до тебе пан звертаюсь чи треба "гаспадин" чи "товарисч"?
ти розумієш, якщо з твоїх повідомлень прибрати, як ти до когось чіпляєшся - а ти не можеш без цього, робиш це майже у кожному повідомленні - так все особисте зникне, залишаться якийсь знеособлені історії з інету, яких дуже багато в наш неспокійний час...
Приємно: завідувач Ленінською кімнатою і починає день робочий з akurt’a - і закінчує робочий день akurt’oм. Лазар Мойсейович Каганович як поставив на пост навішувати ярлики, так сумлінно і виконує доручення партііі. Приємно: справжній боєць партії. Колись з таких цвяхи робили. Була користь.
Denik , що там , Крам ще не укуйкали? Мені він подобався. Мало де в Україні да ще і не в обл..центрі є траліки з кондиціонерами, а на зупинках інформаційні табло , коли буде наступний тралік. Ну і на славкурорті (це вже не зовсім Крам, це Словʼянськ ) було прикольно.
Hotab написав:Denik , що там , Крам ще не укуйкали? Мені він подобався. Мало де в Україні да ще і не в обл..центрі є траліки з кондиціонерами, а на зупинках інформаційні табло , коли буде наступний тралік. Ну і на славкурорті (це вже не зовсім Крам, це Словʼянськ ) було прикольно.
Ми жартома називаємо "краматорський котел". Там навіть світломаскування немає - світять ліхтарі, їздять тролейбуси, ходять жінки з дітьми, працють кафе та ресторани. Вважають найромантичнішим містом, бо туди жінки/кохані до військовослужбовців приїздять. Курорт. Слов'янськ та Дружківка були більш бідними містами і до війни. Костянтинівка взагалі виглядає депресивною. А рік тому й Часів Яр був цілим, хоча дуже мало місцевих було вже й тоді.
Немного чтобы разрядить обстановку. проект Нью-Йорк Нью-Йорк от Voice of America. Спойлер Запрет торговли на Бруклинском мосту Землятрясение в НЙ на Новый год Район Вильямсбурга у Домино фэктори. Как писал из венской ссылки классик "Он прекрасен". Нью-Йоркер из Сальвадора, который танцует гопак, учит Мову и волонтерит в Украине. Очень трогательно. Почему так и не переименовали после начала большой войны ресторан "рУССКИЙ сАМОЫВР". Самая инстаграммная локация района Бруклина DUMBO
akurt написав:Ви реально «забембали» питаннями. Я ж вам написав просто буквами, а з букв складно слова, а зі слів - речення. Ця гілка має назву «Еміграція, заробітчанство». Мова йшла 12 січня про рейтинг паспортів країн світу - саме в контексті того я і написав, що за купою різних показників Україна є реально раєм на землі, бо ж те є легкодоступним, що є головним для людини: їжа та житло. Потім додав ще 2 чинника. Можна додати ще не два, і не три. Оскільки форум фінансовий - підкріпив свої тези конкретними реальними свіжими актуальними перевіреними цифрами.
«забембав» чи ні, але на питання Ви так і не відповіли. Хоча написали дуже багато. І не треба розповідати, що мова йшла виключно "про рейтинг паспортів країн світу". Про "рай на землі" Ви писали в значно ширшому сенсі. Ну то повертайтеся до "раю". Чому ж ні? Ну то ладно.
Так ось не все просто в Канаді, де ж той рай на Землі?
На жаль, раю на землі не існує.
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 15 січ, 2024 02:20, всього редагувалось 1 раз.
BIGor написав:--------------------------- Investor_K Україна дуже комфортна для проживання людей. На жаль, війна внесла свої корективи.------------------------------- І це Ви пишете в темі Еміграція, заробітчанство? І до війни була дуже масова еміграція і від'ємна демографія (по демографії тут https://index.minfin.com.ua/ua/reference/people/ померлі мінус народжені в "жирному" 2021 році - 421 тис. людей). Напевно все від "комфорту".
тому шо більшість заробляє гроші, а про дітей - якось потім.
ви не помітили, що це проблема всіх розвинених країн - погана демографія?
Гроші - це скільки? 300-400 доларів? Україна, на жаль, не входить до списку розвинених країн. Причини поганої демографії інші ніж в розвинених країнах.
Проблеми приблизно ті ж самі. Низький рівень життя це не пояснення. Як правило, в країнах з низким рівнем життя народжуваність достатньо висока. Це якщо річ щодо довоєнної ситуації. Війна + як наслідок масова міграція жінок на Захід, то вже інша річ, яка природно різко погіршала показники.
Bolt , строимдом и я когда-то мониторил. Но узкие специальные ветки: электрика, кондиционеры, сантехника. Потом это все сделал своими руками. Но потратил на изучение столько времени, что сейчас понятно, что лучше бы учил англ, а то все делали специалисты. Заработал бы на них гораздо раньше.
Hotab написав:Bolt , строимдом и я когда-то мониторил. Но узкие специальные ветки: электрика, кондиционеры, сантехника. Потом это все сделал своими руками. Но потратил на изучение столько времени, что сейчас понятно, что лучше бы учил англ, а то все делали специалисты. Заработал бы на них гораздо раньше.
Я поначалу, когда дом строил тоже по спец разделам сидел, а потом, что-бы поговорить. Многие уже умерли(тот-же душа форума Бора) А сейчас форум превратился в какое-то обкидывание какашками. Пете и зелеботов. Спецразделы зачахли в связи с войной. Да и то, кто сейчас имеет деньги строить тот нанимает мастеров и не сидит по форумам.