|
Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 21 лют, 2024 20:32
flysoulfly написав: cherchiltank написав:Подивився олх Варшавський плюс - 626 обʼяв на продаж (зрозуміло що є дублі) ЖК грейт - 545 обʼяв В основному однокімнатні) Цікаво - кому потрібна тисяча однокімнатних квартир без метро? Для сімʼї малувато а для бізнесу в найближчі 5 років - нецікаво
а беженцы из северодонецков (у которых не хватает на 2к) про эти негативные нюансы знают?
У більшості тих біженців і на однокімнатну в Варшавському і Грейті не хватить - тому це не про них
-
cherchiltank
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 251 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 лют, 2024 20:37
vladimir07 написав: cherchiltank написав:знайшов цікавий варіант в Броварах за 45 тисяч без ремонту однушка - поки торгуюся) А чем интересный, это низкая цена 45тыс. для Броваров ? Если Варшавский стартует с 50тыс. в Киеве.
Варшавський - мурашник що знаходиться в дупі Києва) а в Броварах я дивлюся кращий на даний момент комплекс - біля якого в 3-х хвилинах пішки - сільпо, МакДональдс та інша інфраструктура, а в 10 хвилинах пішки парк та два непоганих басейна, до метро лісової 15 хвилин на машині, та і мабуть ностальгія - в мене дитинство в Броварах пройшло)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 лют, 2024 20:38
cherchiltank написав: flysoulfly написав: cherchiltank написав:Подивився олх Варшавський плюс - 626 обʼяв на продаж (зрозуміло що є дублі) ЖК грейт - 545 обʼяв В основному однокімнатні) Цікаво - кому потрібна тисяча однокімнатних квартир без метро? Для сімʼї малувато а для бізнесу в найближчі 5 років - нецікаво
а беженцы из северодонецков (у которых не хватает на 2к) про эти негативные нюансы знают?
У більшості тих біженців і на однокімнатну в Варшавському і Грейті не хватить - тому це не про них
тоді військові: яким не для великої сім'ї, або як інвестиція, бо будедорожай же
-
flysoulfly
-
-
- Подякував: 1888 раз.
- Подякували: 329 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 лют, 2024 20:40
flysoulfly написав: kingkongovets написав:півроку знімав в Славіку двушку в панельці за 12 тгрн, ціни там майже київські  давно? півроку - наверное, хозяин считал как "помесячно", это всегда ж дороже было, чем на "долгосрок" от 1 года и больше Я думаю там квартира была с подобием евро. На периферии такие варианты идут дорого из-за малочисленности и спроса.
-
vladimir07
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 лют, 2024 20:42
cherchiltank написав: в Броварах я дивлюся кращий на даний момент комплекс - біля якого в 3-х хвилинах пішки - сільпо, МакДональдс та інша інфраструктура, а в 10 хвилинах пішки парк та два непоганих басейна, до метро лісової 15 хвилин на машині, та і мабуть ностальгія - в мене дитинство в Броварах пройшло)
а вообще по "экологии" как щас Бровары?
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 лют, 2024 20:42
cherchiltank написав: vladimir07 написав: cherchiltank написав:знайшов цікавий варіант в Броварах за 45 тисяч без ремонту однушка - поки торгуюся) А чем интересный, это низкая цена 45тыс. для Броваров ? Если Варшавский стартует с 50тыс. в Киеве.
Варшавський - мурашник що знаходиться в дупі Києва) а в Броварах я дивлюся кращий на даний момент комплекс - біля якого в 3-х хвилинах пішки - сільпо, МакДональдс та інша інфраструктура, а в 10 хвилинах пішки парк та два непоганих басейна, до метро лісової 15 хвилин на машині, та і мабуть ностальгія - в мене дитинство в Броварах пройшло)
А площадь какая квартиры ? Это дом возрастом как Варшавский или уже давно сдан ?
-
vladimir07
-
-
- Подякував: 60 раз.
- Подякували: 141 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 лют, 2024 20:44
vladimir07 написав: flysoulfly написав: kingkongovets написав:півроку знімав в Славіку двушку в панельці за 12 тгрн, ціни там майже київські  давно? півроку - наверное, хозяин считал как "помесячно", это всегда ж дороже было, чем на "долгосрок" от 1 года и больше Я думаю там квартира была с подобием евро. На периферии такие варианты идут дорого из-за малочисленности и спроса.  "самый Центр! видовая на парк перед райадминистрацией"
-
flysoulfly
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 лют, 2024 20:44
тоді військові: яким не для великої сім'ї, або як інвестиція, бо будедорожай же[/quote] Військові або сімейні (середній вік ЗСУ подивіться) - або їм не до нерухомості. Та і більшість військових не з Києва і на Київ не дивиться (генералів та штабістів це звісно не стосується але у них і так все добре з квартирами)
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 лют, 2024 20:46
А площадь какая квартиры ? Это дом возрастом как Варшавский или уже давно сдан ?[/quote] 3 роки тому зданий Площа 42 метри
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 лют, 2024 20:49
flysoulfly написав: cherchiltank написав: в Броварах я дивлюся кращий на даний момент комплекс - біля якого в 3-х хвилинах пішки - сільпо, МакДональдс та інша інфраструктура, а в 10 хвилинах пішки парк та два непоганих басейна, до метро лісової 15 хвилин на машині, та і мабуть ностальгія - в мене дитинство в Броварах пройшло)
а вообще по "экологии" как щас Бровары?
Нормально - в 1983 коли я туди переїхав працювало 10 заводів - зараз жодного) тож екологія думаю покращилася) машин правда більше
-
cherchiltank
-
-
-
-
Профіль
-
-
|