Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 19161917191819191920 ... 3438>
Сообщение Добавлено: Вт 05 мар, 2024 10:18

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt писал(а):плакатами опозиційного кандидата
А можна запитати скільки разів цей опозиційний кандидат звинуватив Ердогана в руйнуванні економіки? Скільки разів закликав людей протестувати проти росту цін? Скільки разів піднімав релігійні питання? Скільки разів вимагав/обіцяв зупинити війну з Курдами в Сирії...
Чи в чому виражається його опозиційність?
Последний раз редактировалось Дюрі-бачі Вт 05 мар, 2024 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 990 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 05 мар, 2024 10:31

b3320413 писал(а):Аккурта не спрашивайте, он не предоставит вам точную информацию в принципе, все исказит, если ему показать четкий факт, будет пытаться зацепиться за соломинку.
Не только он действует так, против некоторых "чар" продаванов-манипуляторов тяжело выстоять, но нужно учиться. Когда выстоите, то начнется откат и вы прозреете, как вас обманывали.

Sir! Ми ж з вами щ цього приводу якось спілкувалися: я дивуюся, як вам вдавалося займатися комерційною нерухомістю в Києві, як ЩО ВИ ТАК ПОМИЛЯЄТЕСЯ В ЛЮДЯХ.
Реально дивно: вас же може обманути будь-яка циганка на залізничному вокзалі в тій країні, де ви зараз перебуваєте.
Я розумію, що вас сильно давить зелена жаба від того, що ви не послухали мою пораду обманути 116 000 в квартиру 2+1 в новому найбільш знаменитому комплексі CasaGrande.
А інші люди з цього форуму інвестували - наприклад вклали туди в 1+1 та виручили восени 2023 120 000€.
Ця людина - я точно знаю - зараз читає цей форум і мені немає чого приховувати: я оприлюднив ціну пораду і дав цінні координати - він сам без жодної моєї участі / реалізував план інвестицій. Сам! Я взагалі був не в курсі його планів та їх реалізації.
Коли він вже купив, то єдине, про що мене питав, чи ж в мене надувний матрац першу ніч хоч переночувати в новій порожній під ключ квартирі.
Ви пролетіли, бо вас обманула циганка - я забув її імʼя (ви говорили я забув). Ви там хотіли клюнуть на дешевеньку рибку - а почали на погану юшку.
Пролетіли як фанера над Парижем.
А я вам обіцяв звести НАПРЯМУ (!) з головою будівельної фірми - реально одного з найвідоміших забудовників Туреччини: паном Алі Кемаль Гурдалем, бо тоді - в 2021 році мав можливість це зробити. А не з прибиральницею, на яку ви клюнули.
Дивлячись яку дурню ви вище пишете: не дивуюсь, що вас легко хотіли одурити, приманюючи «знижкою» - хі-хі…
Замість цього ви мені на груди прибили грязний власний лендлордо-киівський плакат з фанери, бо це я винний, що втратили прибуток в сумі не менше 116 000€ на рівному місці, і вклали в непотріб в Києві - і тепер пишете таку дурню, як написали вище.
З 2017 року допоміг порадами купити:
- колега по роботі купив поруч зі мною квартиру 1+1 за 54000$, напряму від забудовника, я витратив тиждень часу і падав з ніг, допомагаючи йому купити. Зараз мешкає у Великій ябнитаніі у сина, в квартиру приїжджає сам з жінкою, періодично родина з сином.
- приятель по колишньому відпочинку в Криму - моряк (20 лютого прийшов щ чергового рейса) купив восени 2020 року нову квартиру 2+1 площею 100 кв. м НАПРЯМУ ВІД ЗАБУДОВНИКА Алі Кемаль Гурдаля, куди я його та жінку привів за руку. Завдячуючи моїм перемовинам замість прайсовоі ціни в 94000€ отримав ціну 92000$.
Зекономив 2000€, а ми добре посиділи потім з гавайським віскі.
- допоміг приятелю з Одеси купити квартиру «подешевше». Сам не приймав участь: дав двох братів-турків з Анталії, ті перекрили разом з одеситом 30 варіантів квартир ціною до 30000$, та важко повірити - вийшли на реального продавця: дочку бабусі 84 років, яку забрали до себе з 4-к квартири площею в 150 кв м. З окремою кузнею, окремою ванною, великою лоджією та - знову не повірите - каміном на лоджії.
Цю квартиру вдалося купити да 29000$, а щ усіма витратами на документи оформлення та податки обійшлася квартира в 34000$.
Щось заплатив тим братам (я точно не знаю, але возили його декілька днів на авто та вели перемовини, вони не рієл три, звичайні люди).
Отримав той у минулому одесит бонус: уюкапртира верзньгму поверсі 5, там плаский дах. Він вклав трохи грошей в обладнання на тому ладу (прямий вихід зі сходів) власної зони відпочинку: в нього там і столик, і крісла, і пальми, і тренажери).
А на поверсі цього 2 квартири. В цьому році мешканці зібрали гроші та повністю оновили фасади (будинок не новий - 20 років),
Оце мої досягнення щ 2917 року.
Всі ці роки вас особисто їсть зелена велика дата щ приводу моїх буцім-то рієлторських прибутків.
Горе від розуму…
Горе - велике горе - саме від розуму.
Тому вас гроші і не люблять.

O.S. Панове учасники форуму! Всім наука бачите, які люди на жаль вештаються на Іінансовому форумі України. Сумно, але факт,
Є позитив: я попереджав і попереджаю, що тут купа людей - невдах і по життю, і по бізнесу і будь-яку *****, яку вони тут пишуть, треба вміти фільтрувати,
Бо зробите помилки, які неможливо виправити..,
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 05 мар, 2024 10:39

Дюрі-бачі писал(а):
  akurt писал(а):плакатами опозиційного кандидата
А можна запитати скільки разів цей опозиційний кандидат звинуватив Ердогана в руйнуванні економіки? Скільки разів закликав людей протестувати проти росту цін? Скільки разів піднімав релігійні питання?
Чи в чому виражається його опозиційність?

Хороші запитання, опозиційність вона і є опозиційність.
Всі ті питання, які ви ставите - відповідь є в кожній опозиційній газеті - читайте як вони топчуть ногами щодня Уряд і президента, наприклад тут:
http://www.sozcu.com.tr

Як діє опозиція, легко подивитися репортаж з відвідування Байденом і Трампом спільно - кордону з Мексикою на днях.
Опозиційний губернатор штату Техас обнімався та вів перемовини з Трампом, і при цьому робив вигляд, що поруч президента Байдена і не існує.

Я же не з претензіями до вас, я з уточненням.
Ви вчора написали, що давлять і душать опозицію.
Я вам навів приклади, що той, кого давлять - є діючим мером Стамбула. Опозиційний.
А мером Анталії є представник опозиційної партії. Так що просто уточнення з приводу того давлять чи не давлять. Опозицію.
Он в Україні НЕ давили і НЕ контролювали: наслідки всі бачуть.
А від мера міста - згадайте Кличка - багато чого залежить.
Його ж вже 2 рази хотіли усунути - не вийшло.
Так саме і в Дніпрі - наїхали на Філатова , а де наіхали - на мосту - там і зʼїхали.
Так що пане Дюрі-бачі, то було просто уточнення від очевидця. Більше нічого.
Последний раз редактировалось akurt Вт 05 мар, 2024 10:43, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 05 мар, 2024 10:43

Дякую за відповідь. Вам з середини значно краще видно. Для мене до вчора політичне життя в Туреччині було нецікаве і запам'ятовувалось уривками, як от невдалий військовий переворот, репресії військових і вимогами до Швеції видати Курдів - втікачів.
Дюрі-бачі

1
Сообщение Добавлено: Вт 05 мар, 2024 10:55

akurt писал(а):в країні з населенням більше 85 мільйонів мешканців не тільки все ОК, не тільки все спокійно,

А у 80-их населення України і Туреччини було однакове. А тепер якщо порівняти ще демографічну піраміду, то разів у 5 програємо по народжуваності.
  Shaman писал(а):а з демографією - буде як буде. нема якоїсь формули, скільки людей має мешкати в країні. у великих країн є певні переваги, але це не є ні обов'язковим, ні достатнім. є маленькі розвинені країни, й бідні країни з великою кількістю населення .

І потрібно розуміти, що не дадуть спокійно доживати залишкам нації, що вироджується, в центрі Європи.
Ой+

С нами с: 19.04.12
Благодарил (а): 113 раз.

2
6
Сообщение Добавлено: Вт 05 мар, 2024 11:47

Панове! Гадаю, вже досить розглядати Туреччину, хоча звісно, всім дуже хотілося б щоби народи інших країн жили краще.
Ну вони якось розберуться самі, скільки б ми не давали поради, вони нас слухати не будуть.

Еміграція, заробітчанство

New’s from Canada

З вівторка 27 лютого в місті Едмонтон перебуває племінниця з чоловіком та двома синами.
Сьогодні почалося похмілля після ейфорії перших днів:
- весь час морози мінус 25 (!) градусів. Дуже багато ходять пішки по снігу та кризі, втомлюються.
- один син захворів - ніколи не був в умовах такої зими;
- другий син почав вити в номері готеля - в готелі реально напрочуд дуже жарко;
- багато корисних бюрократичних справ зробили, але не всі: проґавили рандеву на оформлення рахунків в банку;
- наші українці запропонували на їх авто поїхати в Foodbank - не відмовилися, диво, але їх прийняли без попередньої реєстрації.
Тут був позитив і негатив.
Позитив: отримали безкоштовно таку купу їстівного, що вдома ніколи не купували одночасно стільки: і ковбаси, і консерви, і батончики для дітей, і помідори, і огірки - діапазон уявіть собі так, що навіть 1 кг пачку кави в зернах.
Негатив: все це видавала наша українка, яка на них дивилася як на тарганів та розмовляла призирливо. Тут дивуватися немає чому: ну реально біженці. Хочуть їсти. Ну як з ними ще розмовляти?
Так ось: племінниця сказала, що незважаючи на дармовщину, другий раз не підуть.
Цей раз пішли, бо реально подружжя з наших запропонувало на своєму авто. Гріх було відмовитися.

Сумна ситуація з орендою житла: поки що дешевше за 1700 СAD (приблизно 1300$) на місяць нічого не пропонують.
Племінниця сказала, що за 1700 - як би це обережно сказати - дуже «примітивне» житло.

Наступні кроки:
- шукати житло;
- оформлення банківських рахунків;
- оформлення проїзних квитків для українців в міський транспорт (здається дешевше на 75%).
- шукати роботу.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 05 мар, 2024 12:12

Ой+ писал(а):
  akurt писал(а):в країні з населенням більше 85 мільйонів мешканців не тільки все ОК, не тільки все спокійно,

А у 80-их населення України і Туреччини було однакове. А тепер якщо порівняти ще демографічну піраміду, то разів у 5 програємо по народжуваності.
  Shaman писал(а):а з демографією - буде як буде. нема якоїсь формули, скільки людей має мешкати в країні. у великих країн є певні переваги, але це не є ні обов'язковим, ні достатнім. є маленькі розвинені країни, й бідні країни з великою кількістю населення .

І потрібно розуміти, що не дадуть спокійно доживати залишкам нації, що вироджується, в центрі Європи.

останнє твердження має хоч якесь обґрунтування, чи це так думки вголос? :)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вт 05 мар, 2024 12:39

Shaman писал(а):
  Ой+ писал(а):І потрібно розуміти, що не дадуть спокійно доживати залишкам нації, що вироджується, в центрі Європи.

Frant писал(а):вже не дають!

Підтвердження в сьогоднішніх реаліях.
Якщо би Україна продукувала дітей як Туреччина чи Ічкерія, то розклади були би зараз зовсім інші.
Для нас ще кращий варіант, якщо тут появляться в значних кількостях мігранти хоча би нейтральні щодо автохонів, а інакше вам у ваші близько 40 років однозначно це ґрунтовно відчути.
Ой+

С нами с: 19.04.12
Благодарил (а): 113 раз.

2
6
Сообщение Добавлено: Вт 05 мар, 2024 12:51

Ой+ писал(а):
  Shaman писал(а):
  Ой+ писал(а):І потрібно розуміти, що не дадуть спокійно доживати залишкам нації, що вироджується, в центрі Європи.

Frant писал(а):вже не дають!

Підтвердження в сьогоднішніх реаліях.
Якщо би Україна продукувала дітей як Туреччина чи Ічкерія, то розклади були би зараз зовсім інші.
Для нас ще кращий варіант, якщо тут появляться в значних кількостях мігранти хоча би нейтральні щодо автохонів, а інакше вам у ваші близько 40 років однозначно це ґрунтовно відчути.

аргументів не бачу.

особисто ви великий вклад внесли у кількість дітей? гадаю не дуже. тому не треба кивати на Туреччину.

ось в Африці взагалі як кролики - на виході голод, висока дитяча смертність й безкінцеве насильство
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Вт 05 мар, 2024 12:56

Shaman писал(а):тому не треба кивати на Туреччину.

Пишуть, що в наслідок "щасливого життя при постійній девальвації" народжуваність вже впала з 2 до 1.6 за 3 роки, так що й Турки вже як європейці
Дюрі-бачі

1
  #<1 ... 19161917191819191920 ... 3438>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой