|
Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 08 бер, 2024 15:51
Hotab написав:Хтось на практиці добивався відсутності запаху котлет (риби) у студіях? Тобто потужна купольна витяжка, правильна площа каналу (всього каналу, до самої вулиці… або канал через стіну відразу на вулицю)) , привідкрите вікно для притоку.. Це рішає? Чи не рішає взагалі нічого і запаху їжі не позбавитись при готуванні ароматних блюд? Я в Херсоні не встиг спробувати і поюзати, питання залишилось відкритим.
Мультиварка 
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 08 бер, 2024 15:51
Большое сечение канала, отсутствие ...надцати поворотов по 90грд на пути выброса гари, реально мощная вытяжка, желательно раструбом или всасывающей повехностью с фильтром перекрывающая все конфорки или точки подогрева пищи, окно рядом с варочной поверхностью - при этих выполненных условиях наверно вони с дымом не будет, а запах каждый чувствует по своему уровню чувствительности, особенно некурящие. У меня на кухне в 25метров в 3х метрах от плиты пахло.
-
барабашов
-
-
- Подякував: 293 раз.
- Подякували: 362 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 бер, 2024 16:02
Faceless написав:Hotab написав:Хтось на практиці добивався відсутності запаху котлет (риби) у студіях? Тобто потужна купольна витяжка, правильна площа каналу (всього каналу, до самої вулиці… або канал через стіну відразу на вулицю)) , привідкрите вікно для притоку.. Це рішає? Чи не рішає взагалі нічого і запаху їжі не позбавитись при готуванні ароматних блюд? Я в Херсоні не встиг спробувати і поюзати, питання залишилось відкритим.
Мультиварка 
А пар від неї куди дівається? Ба більше, навіть від скороварки запах йде.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1452 раз.
- Подякували: 1859 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 08 бер, 2024 16:02
Hotab написав:Хтось на практиці добивався відсутності запаху котлет (риби) у студіях? Тобто потужна купольна витяжка, правильна площа каналу (всього каналу, до самої вулиці… або канал через стіну відразу на вулицю)) , привідкрите вікно для притоку.. Це рішає?
Чи не перебільшуєте ви вимоги? Справа в тому, що такі салони-кухні прийшли до нас - і не тільки до нас - із США, де зазвичай вдома ніхто нічого не готує - тільки розігрів готових блюд. Особисто я маю досвід: - витяжка відомого виробника - але немає ніякого вентиляційного каналу взагалі - встановлені вугільні фільтри, які треба міняти раз в 3-4 місяця. Цілком нормально. - смаження риби ми в квартирі припинили (хоча є така витяжка, як описав пан барабашов) - іду в супермаркет - з льоду вибираю рибу - продавець при мені чистить - вкладає в спеціальний електричну шафу/гриль риба смажиться у власному соку та жиру - нічого не додають - поки я скупився в супермаркеті - хвилин 15 - продавець вже дістає, кожну рибину вкладає в окремий бокс - запаковує в пакет - приніс я додому все гаряче - в квартирі ніякого запаху риби немає.
-
akurt
-
-
- Подякував: 3998 раз.
- Подякували: 1439 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 08 бер, 2024 16:17
BIGor написав: Faceless написав:Hotab написав:Хтось на практиці добивався відсутності запаху котлет (риби) у студіях? Тобто потужна купольна витяжка, правильна площа каналу (всього каналу, до самої вулиці… або канал через стіну відразу на вулицю)) , привідкрите вікно для притоку.. Це рішає? Чи не рішає взагалі нічого і запаху їжі не позбавитись при готуванні ароматних блюд? Я в Херсоні не встиг спробувати і поюзати, питання залишилось відкритим.
Мультиварка 
А пар від неї куди дівається? Ба більше, навіть від скороварки запах йде.
Його мінімум, та й основні запахи при смаженні. Звичайна витяжка подужає. А взагалі якраз мінімізувати смаження, замінивши хоча б на запікання - і корисніше, і менше запахів.
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1494 раз.
- Подякували: 8229 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: П'ят 08 бер, 2024 16:27
До речі, правда: мальтіварку жінка активно використовує. Класна штука. У нас Panasonic.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 08 бер, 2024 16:38
Hotab написав:Хтось на практиці добивався відсутності запаху котлет (риби) у студіях? Тобто потужна купольна витяжка, правильна площа каналу (всього каналу, до самої вулиці… або канал через стіну відразу на вулицю)) , привідкрите вікно для притоку.. Це рішає? Чи не рішає взагалі нічого і запаху їжі не позбавитись при готуванні ароматних блюд? Я в Херсоні не встиг спробувати і поюзати, питання залишилось відкритим.
Нічого не допоможе. Швидкість розповсюдження молекул оуевающая. Допомогає загальна приточно витяжна система всієї квартири, де є приток повітря. При попаданні в квартиру з вулиці не чутно затхллості або смаженої цибулі, повітрообмін робить дива. А так, звідки витяжці взяти 600 кубів повітря при закритих вікнах.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 08 бер, 2024 16:43
Замовник з Германії дзвонить, каже в квартирі нема витяжного канала, що делать. Так люди живуть видається
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 403 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 08 бер, 2024 17:00
Бетон написав:Замовник з Германії дзвонить, каже в квартирі нема витяжного канала, що делать. Так люди живуть видається
Це саме те, про що я писав вище - я реально теж був в шоці: витяжка є, а каналу в стіні немає. Ставлять витяжку із фільтрами з активованим вуглем. Дійсно так задумано, я дивився інструкцію до витяжки.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: П'ят 08 бер, 2024 21:48
Faceless написав:Hotab написав:Хтось на практиці добивався відсутності запаху котлет (риби) у студіях? Тобто потужна купольна витяжка, правильна площа каналу (всього каналу, до самої вулиці… або канал через стіну відразу на вулицю)) , привідкрите вікно для притоку.. Це рішає? Чи не рішає взагалі нічого і запаху їжі не позбавитись при готуванні ароматних блюд? Я в Херсоні не встиг спробувати і поюзати, питання залишилось відкритим.
Мультиварка 
Духовка. Запах котлет возможен только в момент готовки, брызги на диваны это ж как надо готовить и как любить котлеты, прям ежедневно)))
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
|