Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 156157158159160 ... 237>
Сообщение Добавлено: Пт 08 мар, 2024 14:51

Hotab писал(а):Хтось на практиці добивався відсутності запаху котлет (риби) у студіях?
Тобто потужна купольна витяжка, правильна площа каналу (всього каналу, до самої вулиці… або канал через стіну відразу на вулицю)) , привідкрите вікно для притоку.. Це рішає? Чи не рішає взагалі нічого і запаху їжі не позбавитись при готуванні ароматних блюд? Я в Херсоні не встиг спробувати і поюзати, питання залишилось відкритим.
Мультиварка :mrgreen:
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 08 мар, 2024 14:51

Большое сечение канала, отсутствие ...надцати поворотов по 90грд на пути выброса гари, реально мощная вытяжка, желательно раструбом или всасывающей повехностью с фильтром перекрывающая все конфорки или точки подогрева пищи, окно рядом с варочной поверхностью - при этих выполненных условиях наверно вони с дымом не будет, а запах каждый чувствует по своему уровню чувствительности, особенно некурящие.
У меня на кухне в 25метров в 3х метрах от плиты пахло.
барабашов

С нами с: 16.06.15
Благодарил (а): 296 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 08 мар, 2024 15:02

Faceless писал(а):
Hotab писал(а):Хтось на практиці добивався відсутності запаху котлет (риби) у студіях?
Тобто потужна купольна витяжка, правильна площа каналу (всього каналу, до самої вулиці… або канал через стіну відразу на вулицю)) , привідкрите вікно для притоку.. Це рішає? Чи не рішає взагалі нічого і запаху їжі не позбавитись при готуванні ароматних блюд? Я в Херсоні не встиг спробувати і поюзати, питання залишилось відкритим.

А пар від неї куди дівається? Ба більше, навіть від скороварки запах йде.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 08 мар, 2024 15:02

Тобто потужна купольна витяжка, правильна площа каналу (всього каналу, до самої вулиці… або канал через стіну відразу на вулицю)) , привідкрите вікно для притоку.. Це рішає?

Чи не перебільшуєте ви вимоги?
Справа в тому, що такі салони-кухні прийшли до нас - і не тільки до нас - із США, де зазвичай вдома ніхто нічого не готує - тільки розігрів готових блюд.
Особисто я маю досвід:
- витяжка відомого виробника - але немає ніякого вентиляційного каналу взагалі - встановлені вугільні фільтри, які треба міняти раз в 3-4 місяця. Цілком нормально.
- смаження риби ми в квартирі припинили (хоча є така витяжка, як описав пан барабашов) - іду в супермаркет - з льоду вибираю рибу - продавець при мені чистить - вкладає в спеціальний електричну шафу/гриль риба смажиться у власному соку та жиру - нічого не додають - поки я скупився в супермаркеті - хвилин 15 - продавець вже дістає, кожну рибину вкладає в окремий бокс - запаковує в пакет - приніс я додому все гаряче - в квартирі ніякого запаху риби немає.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 08 мар, 2024 15:17

BIGor писал(а):
  Faceless писал(а):

А пар від неї куди дівається? Ба більше, навіть від скороварки запах йде.
Його мінімум, та й основні запахи при смаженні. Звичайна витяжка подужає.
А взагалі якраз мінімізувати смаження, замінивши хоча б на запікання - і корисніше, і менше запахів.
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 08 мар, 2024 15:27

До речі, правда: мальтіварку жінка активно використовує. Класна штука. У нас Panasonic.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 08 мар, 2024 15:38

Нічого не допоможе.
Швидкість розповсюдження молекул оуевающая.
Допомогає загальна приточно витяжна система всієї квартири, де є приток повітря. При попаданні в квартиру з вулиці не чутно затхллості або смаженої цибулі, повітрообмін робить дива.

А так, звідки витяжці взяти 600 кубів повітря при закритих вікнах.
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Пт 08 мар, 2024 15:43

Замовник з Германії дзвонить, каже в квартирі нема витяжного канала, що делать. Так люди живуть видається
Бетон

С нами с: 17.12.22
Благодарил (а): 227 раз.

6
3
2
Сообщение Добавлено: Пт 08 мар, 2024 16:00

Бетон писал(а):Замовник з Германії дзвонить, каже в квартирі нема витяжного канала, що делать. Так люди живуть видається

Це саме те, про що я писав вище - я реально теж був в шоці: витяжка є, а каналу в стіні немає.
Ставлять витяжку із фільтрами з активованим вуглем. Дійсно так задумано, я дивився інструкцію до витяжки.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 08 мар, 2024 20:48

Faceless писал(а):

Духовка. Запах котлет возможен только в момент готовки, брызги на диваны это ж как надо готовить и как любить котлеты, прям ежедневно)))
stm

С нами с: 04.03.15
Благодарил (а): 73 раз.

#<1 ... 156157158159160 ... 237>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор