Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 156157158159160 ... 196>
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2024 15:51

Hotab написав:Хтось на практиці добивався відсутності запаху котлет (риби) у студіях?
Тобто потужна купольна витяжка, правильна площа каналу (всього каналу, до самої вулиці… або канал через стіну відразу на вулицю)) , привідкрите вікно для притоку.. Це рішає? Чи не рішає взагалі нічого і запаху їжі не позбавитись при готуванні ароматних блюд? Я в Херсоні не встиг спробувати і поюзати, питання залишилось відкритим.
Мультиварка :mrgreen:
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2024 15:51

Большое сечение канала, отсутствие ...надцати поворотов по 90грд на пути выброса гари, реально мощная вытяжка, желательно раструбом или всасывающей повехностью с фильтром перекрывающая все конфорки или точки подогрева пищи, окно рядом с варочной поверхностью - при этих выполненных условиях наверно вони с дымом не будет, а запах каждый чувствует по своему уровню чувствительности, особенно некурящие.
У меня на кухне в 25метров в 3х метрах от плиты пахло.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2024 16:02

Faceless написав:
Hotab написав:Хтось на практиці добивався відсутності запаху котлет (риби) у студіях?
Тобто потужна купольна витяжка, правильна площа каналу (всього каналу, до самої вулиці… або канал через стіну відразу на вулицю)) , привідкрите вікно для притоку.. Це рішає? Чи не рішає взагалі нічого і запаху їжі не позбавитись при готуванні ароматних блюд? Я в Херсоні не встиг спробувати і поюзати, питання залишилось відкритим.

А пар від неї куди дівається? Ба більше, навіть від скороварки запах йде.
BIGor

Подякував: 1452 раз.
Подякували: 1859 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2024 16:02

Тобто потужна купольна витяжка, правильна площа каналу (всього каналу, до самої вулиці… або канал через стіну відразу на вулицю)) , привідкрите вікно для притоку.. Це рішає?

Чи не перебільшуєте ви вимоги?
Справа в тому, що такі салони-кухні прийшли до нас - і не тільки до нас - із США, де зазвичай вдома ніхто нічого не готує - тільки розігрів готових блюд.
Особисто я маю досвід:
- витяжка відомого виробника - але немає ніякого вентиляційного каналу взагалі - встановлені вугільні фільтри, які треба міняти раз в 3-4 місяця. Цілком нормально.
- смаження риби ми в квартирі припинили (хоча є така витяжка, як описав пан барабашов) - іду в супермаркет - з льоду вибираю рибу - продавець при мені чистить - вкладає в спеціальний електричну шафу/гриль риба смажиться у власному соку та жиру - нічого не додають - поки я скупився в супермаркеті - хвилин 15 - продавець вже дістає, кожну рибину вкладає в окремий бокс - запаковує в пакет - приніс я додому все гаряче - в квартирі ніякого запаху риби немає.
akurt

Подякував: 3998 раз.
Подякували: 1439 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2024 16:17

BIGor написав:
  Faceless написав:

А пар від неї куди дівається? Ба більше, навіть від скороварки запах йде.
Його мінімум, та й основні запахи при смаженні. Звичайна витяжка подужає.
А взагалі якраз мінімізувати смаження, замінивши хоча б на запікання - і корисніше, і менше запахів.
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2024 16:27

До речі, правда: мальтіварку жінка активно використовує. Класна штука. У нас Panasonic.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2024 16:38

Нічого не допоможе.
Швидкість розповсюдження молекул оуевающая.
Допомогає загальна приточно витяжна система всієї квартири, де є приток повітря. При попаданні в квартиру з вулиці не чутно затхллості або смаженої цибулі, повітрообмін робить дива.

А так, звідки витяжці взяти 600 кубів повітря при закритих вікнах.
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2024 16:43

Замовник з Германії дзвонить, каже в квартирі нема витяжного канала, що делать. Так люди живуть видається
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2024 17:00

Бетон написав:Замовник з Германії дзвонить, каже в квартирі нема витяжного канала, що делать. Так люди живуть видається

Це саме те, про що я писав вище - я реально теж був в шоці: витяжка є, а каналу в стіні немає.
Ставлять витяжку із фільтрами з активованим вуглем. Дійсно так задумано, я дивився інструкцію до витяжки.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: П'ят 08 бер, 2024 21:48

Faceless написав:

Духовка. Запах котлет возможен только в момент готовки, брызги на диваны это ж как надо готовить и как любить котлеты, прям ежедневно)))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 156157158159160 ... 196>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt, Water і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор