|
Sportbank недоступний для подальшого використання |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 08 бер, 2024 19:55
Goodman написав: vadlme написав:В мене під 18%, вчора один з декількох розірвав, плюнув на відсотки, хоча він закінчувався в червні, а той що в квітні поки тримаю)
тренуйте нерви. в мене кінець 1 квітня, включив пролонгацію. нічого не станеться. принаймі гроші "відбіляться" для будь-якого фінмону.
Фінмон депозити не враховує
-
2XL
-
-
- Подякував: 751 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 бер, 2024 20:36
vsemka написав:чи не вийде так, що Тасбанк відмовиться від депозитів у спорті???
А як ТАС може відмовитися від договору, який з ним заключений? Ви хоч відкрийте і почитайте його, спробуйте знайти там таку юридичну особу, як Спортбанк чи хоча б Дивотек (яких пресує ДБР).
-
klug
-
-
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 1242 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: П'ят 08 бер, 2024 22:14
2XL написав:Goodman написав:принаймі гроші "відбіляться" для будь-якого фінмону.
це вже буде не депо, а виплата від Фонду.
-
KVV
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 бер, 2024 22:47
KVV написав: 2XL написав:Goodman написав:принаймі гроші "відбіляться" для будь-якого фінмону.
це вже буде не депо, а виплата від Фонду.
Зразу не зрозумів про що була мова )
-
2XL
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 бер, 2024 23:52
klug написав: vsemka написав:чи не вийде так, що Тасбанк відмовиться від депозитів у спорті???
А як ТАС може відмовитися від договору, який з ним заключений? Ви хоч відкрийте і почитайте його, спробуйте знайти там таку юридичну особу, як Спортбанк чи хоча б Дивотек (яких пресує ДБР).
Дві сторінки тому давали посилання на статтю від Форбс, цитую: "З 2021-го sportbank працював на базі Таскомбанку Сергія Тігіпка. Зараз партнерство фактично завершилось – з осені 2023-го sportbank шукав нову базову фінустанову. Партнера знайшли, але підписання угоди про співпрацю зірвалося через ситуацію з обшуками та арештами, що поставило хрест на можливому партнерстві, йдеться в письмовому коментарі пресслужби sportbank"
-
vadlme
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 08 бер, 2024 23:56
vsemka написав:меньше як за два місяця закінчується 9 місячний депозит 17%) І саме головне, що він з правом дострокового розірвання,але виплачені відсотки ой як не хочеться віддавати)) Що робити прям не знаю,ця ситуація з партнерством Тасбанку якось дивно виглядає,чи не вийде так, що Тасбанк відмовиться від депозитів у спорті???
Я б сидів рівно і не робив різких рухів.Пару місяців ще протягне.Може ))) В іншому випадку таз напрягати будете.Звичайно це може виявитися не просто і не швидко.Діючі договора скачати і заскрінти.Що б можно було доказати в разі чого.В якийсь момент застосунок просто відключать і доказати щось буде набагато важче. Це особиста точка зору.Цілком ймовірно може бути не вірною.Хто їх знає що вони там думають.Може через тиждень візьмуть і відключать застосунок і таз теж почне морозиться.Гадання ще те, при нестачі інформації.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 225 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2024 00:02
vadlme написав: klug написав: vsemka написав:чи не вийде так, що Тасбанк відмовиться від депозитів у спорті???
Дві сторінки тому давали посилання на статтю від Форбс, цитую: "З 2021-го sportbank працював на базі Таскомбанку Сергія Тігіпка. Зараз партнерство фактично завершилось – з осені 2023-го sportbank шукав нову базову фінустанову. Партнера знайшли, але підписання угоди про співпрацю зірвалося через ситуацію з обшуками та арештами, що поставило хрест на можливому партнерстві, йдеться в письмовому коментарі пресслужби sportbank"
І який із цього висновок? У Вас є договір між вами та ТАСом. Ніякі Спортбанки там не фігурують. Якщо ТАС відмовиться виконувати умови депозитного договору, то тоді фонд видасть клієнтам усіх трьох (Спорт, ТАС та ізі). А що маячню журналістів навіть не цікаво коментувати: фактично завершив, але вклади далі приймає, рахунки відкриває, картки випускає, платежі проводить - це все як відбувається, метафізично? посетитель написав:Діючі договора скачати і заскрінти.
Ось це слушна порада. Договори, виписки, квитанції - усе варто завантажити та надійно зберігати.
-
klug
-
-
- Подякував: 371 раз.
- Подякували: 1242 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
Додано: Суб 09 бер, 2024 00:07
посетитель написав:[ Я б сидів рівно і не робив різких рухів.Пару місяців ще протягне.Може )))
При нерозривних різко не смикнешься. Будем потрохи забирати, вже і чорна не цікава. Хоча я за те, щоб проект залишився. Десь він калічний, але для різноманітності
-
2XL
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2024 00:39
2XL написав:посетитель написав:[ Я б сидів рівно і не робив різких рухів.Пару місяців ще протягне.Може )))
При нерозривних різко не смикнешься. Будем потрохи забирати, вже і чорна не цікава. Хоча я за те, щоб проект залишився. Десь він калічний, але для різноманітності
Звичайно краще коли проектів/банків багато і різних.Конкуренція надає споживачеві переваги навіть якщо тими проектами/банками не користуєшся.
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 225 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2024 09:59