katso , «Тапілі в тісє» (с) katso, перелякІздат, 2024 Стаття 383. Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.
Andrey2512 написав:Господа, к чему всё идет? Рашка, смотрю, решила с какого-то перепугу весной оставить нас без света и тепла?
2га армія світу клепала цілу зиму ракети, тепер вирішала вистріляти. Сьогодні ще від півлярда до ярда. Ітого вже 2+ ярда. Пошкоджень на 200лям. максимум. В РФ ЗМІ розкажуть що ми тут вже в темноті та фекаліях. Піпл схаває. Возмєздіє!
Питання на скільки ще вистачить пулялки. І скільки тут живого ППО. Такий собі покер з прикупом.
Владі би волати "що все капут, запод памагі, пагібаєм, здайомся" (напускати туман войни). ЗАЕС хай сама себе живить.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 24 бер, 2024 22:40, всього редагувалось 2 разів.
sashaqbl написав:Оскільки Конституція є нормативним актом прямої дії. І статті 64 і 65 Конституції України мають більший пріоритет, ніж будь-який закон чи підзаконний акт.
В Конституції, також, є про приорітет у вигляді збереження життя і здоров'я громадян. Якщо війна тільки примножує жертви і руйнування і не призводить до деокупації, то чи не краще її заморозити до кращих часів, як це зробив Азейбарджан? Якщо влада так любить кивати на суспільну думку, то нехай проводить офіційне опитування онлайн так, як це робиться при місцевих голосуваннях за проекти.
польша подняла ф16, но не сбила ракету, потому что это угрожало безопасности граждан польши. во как. жизнь и здоровье граждан - высшая европейская ценность, куда мы стремимся.
никто не жалуется. всё правильно, что сбили. но и признать нужно, что ценности у нас не европейские. всем понятно, жизнь у нас, всё-таки всего-лишь ресурс: мобилизационный, трудовой и прочее, но зачем вот это лицемерие - не ясно вааще.
нужно признать свой путь, где ценности немного другие: территории, идентичность ещё что-то. нет здесь ничего постыдного. быть - самими собой. быть, а не делать вид или казаться.
Бетон написав:нужно признать свой путь, где ценности немного другие: территории, идентичность ещё что-то...
Какой такой путь, Бетон? Чем вам не нравится украинская идентичность? Кому и какие территории отдать хотите?
я ничего не отдавал. спросите у тех, кто это сделал. я так понимаю, сейчас озвученный путь - это возврат территорий, для чего используется человеческий ресурс, который называется "мобилизационный ресурс". в этом и заключается наша идентичность. мы очень разные с европейцами и ментально и ценностно идентичность мне нравится. я знаю українську досконало. вдягаю вишиванку. знаю багато віршів кобзаря на пам'ять. Тарас Григорович - мій кумир. Леся Українка жила поруч, ходжу мимо, зупиняюсь. Люблю Батьківщину. Ходжу мимо мурала Грушевському, вибачаюсь, бо йому соромно коли займав призові місця на ЧЄ розчулювався під час гімну
Востаннє редагувалось Бетон в Нед 24 бер, 2024 23:08, всього редагувалось 2 разів.
katso , а хто плавців принижував? Та і самогубство ніяке вони не вчиняли, щоб когось за доведення притягувати. Вони ж пливли не заради самогубства, а заради вчинення злочину (чи правопорушення). Я бачу ви ще той юрист)))
систематичного протиправного примусу до дій, що суперечать її волі
«Прекратите слать мне платежки за тепло, мне неприятно»
Угу, а коли мамка в школу будить, то теж синулю цим доводить до самогубства.
Ви бачите слово «протиправного»?? Коли мужчину мобілізують, то це не «протиправно», а згідно закону.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 25 бер, 2024 00:21, всього редагувалось 1 раз.
Бетон написав:я так понимаю, сейчас озвученный путь - это возврат территорий, для чего используется человеческий ресурс... в этом и заключается наша идентичность. мы очень разные с европейцами и ментально и ценностно
Який путь на вашу думку для України зараз був би найкращим? Як би вчинили європейці, на вашу думку, якби до них вдерлася рф з війною? Віддали б їй території аби зберегти життя людей чи шо?
идентичность мне нравится. я знаю українську досконало. вдягаю вишиванку. ..
[/quote] Ідентичність подобається, мову знаю, але пишу ворожою, так?)) Щось у мене не сходиться..