Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20602061206220632064 ... 2891>
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 17:27

akurt написав:Еміграція, заробітчанство
...
Найбільша соціальна проблема: НЕ дай БОЖЕ ХОЧ ЯКОСЬ СПІЛКУВАТИСЯ або КОНТАКТУВАТИ українцю З ТИМ українцем, ЯКИЙ В КАНАДІ ЖИВЕ ВЖЕ 2 РОКИ. Обдурить та "кине"... обіллє брудом та буде намагатися затягнути в якусь халепу...
Як в прислів"ї: "Де на двох вариться, там третій поживиться".
Власне, ми це спостерігаємо і на цьому - "Фінансовому" - форумі України... двійка вдарених пустим мішком із-за рогу вулиці може і облити власним смердючим лайном, і оббрехати...
От же ж біда яка: соціальна... не получається якось ось це:
"Де дружніші, там і сильніші".
Цим ворог і користується...

це ваше коло спілкування - не треба про всіх так казати. й те, як ви накидаєте та оббрехали інших форумчан - поза конкуренцією...

я ж вам писав - не робить оці дурні наклепи, не буду вас чіпати - а так вибачте 8)
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 17:32

Shaman написав:що ви так Україну не любите? це стиль цієї гілки?

Де ви в моєму тексті про Мексику знайшли, що я Україну не люблю?
Марево?
Я написав власні враження після відвідування Мексики: така ж країна, як і Україна.
Схожа в багатьох аспектах: крім кількості населення.
Додав пару цифр з Вікіпедії.
Це за вашою думкою - образа чи @не любов@?
Ідемо далі:
  Shaman написав:я ж вам писав - не робить оці дурні наклепи, не буду вас чіпати - а так вибачте 8)

Ви сидите в абсолютному вакуумі та застарілих думках.
Я написав : щоденно спілкуюся особисто з нашими людьми в різних країнах світу.
Вам не подобається ПРАВДА з Канади про те, що наші люди з числа тих, хто прибув ПЕРШИМ в Канаду - весною та вітку 2022 року - так то наведені мною слова/думки наших людей, які прибули місяць і два тому: не варто мати ніяких справ з "старенькими": обманюють та хочуть надурити новачків.
Це я ще не все розказую.

Але вашим думкам не дивуюсь: коли сидите у повному вакуумі і єдине, що можете - писати на гілці про Еміграцію та заробітчанство, до якої інколи не мали, не маєте та не матимете ніякого відношення - але завдячуючи цій гілці - познаєте світ - то звісно, хочеться стирати кнопки клавіатури...
akurt

Подякував: 3998 раз.
Подякували: 1439 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 18:00

Дюрі-бачі написав:А друг за 3 дні вже знайшов фудбанк, і каже набрав тижневий запас продуктів.
Дуже здивувало, що не попросили навіть довідку про доходи.
Вчора пішов на демонстрацію, підтримувати голосування конгресменів за допомогу Україні

Може бути. Про це як раз розказував та показував блогер Віталій Мірошніченко.
Але я б сказав, що це НЕ є масовим. І практикується новачками або тими, хто ще не закріпився.
Про це також розказував rjkz.

Про демонстрацію правда - я вчора приймав участь з 11-00 до 14-00 по "американському" часу.
Штат Південна Кароліна. Майже поруч такий захід був в місті Greenville о 13-00 - туди вже не поїхав: було дуже спекотно (в авто Nissan Sentra наче і кондиціонер не справляється) і були інші справи.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 18:12

Еміграція, заробітчанство

"Це солодке слово: свобода!"

Як ми всі знаємо, досягти СВОБОДИ дуже важко: якимось країнам не вистачає і десятка років: і навіть трьох десятків років.
Людям - не десятків - але років.
В ці хвилини в повітрі літак, який перенесе наших українців, які намагаються закріпитися в США, в знамените місто "Хьюстон".
Але не це кінцева точка подорожі.
Я сам здивувався: куди може занести українця жага свободи, принаймні економічної.
Подивіться та здивуйтеся:
https://maps.app.goo.gl/QVNEJKpgpjCLkcen8

Справа в тому: що саме там - хто б міг подумати - розташований ледь не найбільший та ледь не найсучасніший в США госпіталь. Він погодився прийняти на місяць на стажування наших українців, які намагаються підтвердити медичний диплом, отриманий НЕ в США.
Переліт, проживання та харчування - за власний рахунок. Добре що хоч не треба платити за стажування...

Як виявилося: справа дуже важка і клопітка... і сильно розтягнута у часі...

Але попереду - якщо все пройде добре, якщо покажуть себе добре, та отримають позитивні відгуки про роботу - буде СВОБОДА...
Принаймні економічна. Ну і фінансова.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 18:24

Дюрі-бачі написав:
  akurt написав:Цікаве зауваження. Зустрічаючись щодня з нашими українцями в США ( а тільки вчора переговорив з десятком наших людей) жодного разу не чув, щоби скористалися "Фудбанком".
Одних почав розпитувати ретельно, то чухали потилицю і говорили, що дійсно десь таке є, але не можуть пригадати де це воно є.

А друг за 3 дні вже знайшов фудбанк, і каже набрав тижневий запас продуктів.
Дуже здивувало, що не попросили навіть довідку про доходи.
Вчора пішов на демонстрацію, підтримувати голосування конгресменів за допомогу Україні

БЛИН! Кому из вас верить?
b3320413

Подякував: 25 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 18:31

slonomag написав:
  gonchik74 написав:
  slonomag написав:Ну так и делают. Фигня в том что сигналка с привязкой к полиции, или чтобы охранное агенство приезжало и ловило жулика стоит норм денег, чуть ли не 500 евро в месяц = 6к/год = 72к за 10 лет (почти половина стоимости загородного дома которые обычно окупируют). Для виллы за лям мб и норм цена, а для не дорогих домов так себе. А дешевые сигнализации за 100-200евро в месяц бесполезны - тебе просто звонит девочка с пульта охраны и сообщает что в ваш дом кто-то залез. А может просто кошка пробежала мимо датчика. И дальше делай что хочешь, можешь сорваться и поехать за 200км проверять что там случилось. А то и за 500км как у нас в урбанизации куча народа с Мадрида - замахаешься ездить проверять. Так что сигналка не всегда решение.

Це прикол? Ставиш умовний аякс плюс камери і все бачиш, все чуєш. Не привʼязуй до охорони, отримуй на телефон.

Ну ок, ты в Мадриде, а твой дом в урбанизации под Аликанте (600км). Ты получил сообщение что была сработка, что дальше? Прыгаешь в машину и летишь 8 часов чтобы узнать что кошка мимо датчика пробежала? Ну 2-3 раза можно съездить, потом станет впадлу. В полицию звонить смысла нет, если дом не на охране, то им пофиг на твои датчики, скажут сам едь и проверяй.

На самом деле тема окупасов слегка преувеличена чтобы народ прям так сильно парился. Да, риск есть, но 99% случаев происходит или где-то совсем на отшибке когда у тебя дом в поле и в радиусе 1км никого, или в цыганских/пакистанских районах. А в норм урбанизациях как вот я живу сейчас, за последние 10 лет не было ни 1й окупации. Хотя все знают где свободные дома. Но контингент не тот. Не будет англичанин/немец окупировать чужое жилье. Да и испанец не будет. А мексов и тд тут нет в радиусе 20км так как самый дешевый дом стоит 200куе.

Их просто даже не пустят в урбанизацию, а если они как-то и проникнут то для охраны будут как красная тряпка - их если сразу и не выгонят, то будут ходить по пятам и смотреть чтобы никакой горшок с цветком не украли. Я в прошлом году все лето двери/окна толком не закрывал, разве что на ночь или когда уходили больше чем на час.

Так что в вопросе окупасов и вообще безопасности ключевой момент это локация.

Семья из Прикарпатье уехала, оставив свой дом.
Поставили камеры, с телефона смотрят как зарос участок, как перерос виноград, внутри дома камеры стоят.
Да вон, наш венский ухилянт на свою квитку ночами при луне любуется через камеру.
rjkz

Подякував: 8651 раз.
Подякували: 5447 раз.

Профіль

9
5
7
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 18:35

b3320413 написав:БЛИН! Кому из вас верить?

Обом вірити.
Треба враховувати те, що неодноразово плутали на цій гілці:
а) США це не Україна - це сполучення держав (штатів) які мають різний розвиток, різну економічну складову, різні податки, різні соціальні умови життя). Тому все може бути різним.
Наприклад, я в ці дні перебуваю в трьох різних штатах - тут практично не зустрінеш азіатів та мексиканців. А чорношкірі досить дивні - як у кіно. За те багато українців та росіян, вчора навіть бачив білорусів. Було цікаво: наші на мітингу їх кликали до себе - ТІ НЕ ПІШЛИ ТА НЕ ПІДІЙШЛИ. Наші знайшлися: "Та ми хочемо тільки подарувати вашій дитині кольорові повітряні кульки" (жовто-блакитного кольору). То тоді колишні друзяки зупинилися.
Тобто все різне.

б) Багато залежить від того, з якою соціальною групою ми обидва спілкуємося.
Я в більшості своїй спілкуюся з нашими ІТ-никами в США.
Розкрили секрет своїх умов життя (в США не прийнято цікавитися зарплатнею).
Цього разу проговорилися.
"Чистими" на руки отримують 10 000 доларів на місяць.
Витрачають на місяць 10 000 доларів.
Ви ж розумієте, що ці люди в Foodmarket не ходять...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 21 кві, 2024 18:40, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 18:39

Shaman написав:
  akurt написав:Не треба забувати, що Мексика - одна з найбільших країн світу: населення орієнтовно 130 000 000 мешканців.
З середньої очікуваною тривалістю життя в 72 роки та місцем 120+ за смертністю в світі.
Я був в Мексиці один раз.
За цей один візит було враження "Наче в Україні побував".
В той же час столиця - на рівні світових лідерів по культурі, розвитку, соціальних параметрах.
Мексика - індустріально-аграрна країна, одна з найбільш економічно розвинених в Америці. Власний видобуток нафти, природного газу (одне з провідних місць в Америці), залізняку, сірки, руд сурми, ртуті та графіту.
Один з найращих курортів світу - Канкун.

Але є нюанси:
- дійсно криміногенна обстановка на кордоні з США - але ночами поліцейських у віці 20 років не розстрілюють. Чому намагаються попасти в США - цілком зрозуміло: поруч найбільш розвинена країна світу з іншим рівнем зарплатні.
...

що ви так Україну не любите? це стиль цієї гілки?

так, для України це ЧП - розстріл поліції. для Мексики
У Мексиці під час перестрілки з поліцією загинули 19 осіб

У мексиканському штаті Халіско члени банди напали на силовиків. Троє правоохоронців загинули і десятеро отримали поранення

тому от це глузування незрозуміло.

ви не вмієте подавати інфо об'єктивно? професійна деформація комерса? постійно все перебільшувати - й добре, й погане.

в Мексиці криміногенна обстановка в першу чергу через наркомафію, чого не пишете?

а ось іншому форумчанину з цієї гілки не подобається такий наплив мексів до США. й ще раз - там питання не лише в зп, а взагалі інший підхід до організації суспільства.

а корупція та олігархи там такі ж, як й в нашій країні. їх розвиток обумовлений в першу чергу тим, що США виносять виробництво в Мексику. Заслуга самої країни в цьому не дуже велика. Пощастило з географією, в них сусід - велика розвинена країна, в нас сусід - йопнуті на всю голову імперці...

так й живемо

То все казочки, що лише біля кордону зі США криміногенна. В тому ж таки Плая дель Кармен, Тулумі і вздовж узбережжя навіть в туристичних зонах всі копи в броніках, а на пікапах турелі для встановлення кулемету.
У мене знайома вийшла заміж в нетуристичну провінційну Мексику ( не памʼятаю точно місто). То казала, що дивитись на вулиці краще в землю, купа озброєних людей незрозумілої приналежності. Одним словом та ще розвинута країна.
Востаннє редагувалось gonchik74 в Нед 21 кві, 2024 18:42, всього редагувалось 1 раз.
gonchik74

Подякував: 15 раз.
Подякували: 163 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 18:40

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt написав:б) Багато залежить від того, з якою соціальною групою ми обидва спілкуємося.

Я писав кандидата біологічних наук, який має досвід викладання на медичному факультеті.
В США полетів на наукову конференцію, до знайомого-знайомого, який обіцяв нелегальну роботу в якійсь клініці, здається косметологія. В планах в друга хоча б 20k $ за 6 місяців відкласти, але чим більше - тим краще, тому буде економити на всьому, в т.ч. і їжі.
Дюрі-бачі

Подякував: 889 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 21 кві, 2024 18:50

akurt написав:Обом вірити

Хех, прикольно))

Ну хорошо, отложит он эту двадцатку за пол года. Дальше что? Что он с ней будет делать?
b3320413

Подякував: 25 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

#<1 ... 20602061206220632064 ... 2891>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор