Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 79177918791979207921 ... 14818>
Повідомлення Додано: Нед 28 кві, 2024 23:30

unicdima написав:ЗСУ не платить хворим та пораненим?

а ви впевнені що всім платять вірно?
в мене співробітник вже командував взводом 25-02-2022 на криворізькому напрямку.
27-02-22 вже були 200 та 300. а кинулися оформляти - а вони по приказу в цей час ще й з частини не виходили. то так і не оформили як загиблих та поранених в бою.
людям з якими я спілкувався сам я більше довіряю
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 00:25

Українців на Батьківщині і за кордоном сколихнула моторошна новина – у Німеччині росіянин зарізав двох українців. Як виявилося, це були поранені військовослужбовці, що проходили курс лікування і реабілітації.
За інформацією Генерального консульства України у Мюнхені, місцева поліція затримала за підозрою у вчиненні подвійного вбивства 57-річного громадянина РФ. Наразі триває слідство.

Журналіст Андрій Цаплієнко уточнив, що вбивця українських військовослужбовців – місцевий “Z-патріот”, який відкрито підтримував російську агресію і демонстративно носив нашивки з “Z-символікою”.

Своєю чергою українці раніше мали серйозні поранення кінцівок і не могли повноцінно захиститися від нападника.

https://enovosty.com/uk/news-ukr/news_i ... -tragediyu
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 00:27

budivelnik
Повністю солідарний з 2ю частиною. Але ось з першою нажажаль, описане мною це не 1% а якраз як ви написали 95% моєї області, я не знаю як там на закарпатті, але по ту сторону дніпра так, принаймні вгорі. та що там ходити, беремо ближайше село міста, там нема водопровода і каналізації, хто взагалі колись говорив що вона є у нас в селах) так люди знають що таке унітаз очевидно і сміються що їх крали, але деревяний туалет є скрізь) і пралка в селах є не у кожній хаті) Просто це смішно на 3й рік війни розповідати як хтось крав чайник, в нас є куча таких самих проблем і люди це розуміють, та ще й з новинами про свободи які сьогодні вилилися, демократія як вона є)
Звичайно буряти в якутії в 200км від ближайшого міста і де одна грунтовка живуть і не знають що таке електрочайник, але це як порівняти жигуль і шкоду.

Дивилися фільм про маріуполь, так ось там мужик мяч в кофту засовував і не тільки він і не тільки мяч)
BeneFuckTor

Подякував: 264 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 00:30

BeneFuckTor написав:budivelnik
Повністю солідарний з 2ю частиною. Але ось з першою нажажаль, описане мною це не 1% а якраз як ви написали 95% моєї області, я не знаю як там на закарпатті, але по ту сторону дніпра так, принаймні вгорі. та що там ходити, беремо ближайше село міста, там нема водопровода і каналізації, хто взагалі колись говорив що вона є у нас в селах) так люди знають що таке унітаз очевидно і сміються що їх крали, але деревяний туалет є скрізь) і пралка в селах є не у кожній хаті) Просто це смішно на 3й рік війни розповідати як хтось крав чайник, в нас є куча таких самих проблем і люди це розуміють, та ще й з новинами про свободи які сьогодні вилилися, демократія як вона є)
Звичайно буряти в якутії в 200км від ближайшого міста і де одна грунтовка живуть і не знають що таке електрочайник, але це як порівняти жигуль і шкоду.

Дивилися фільм про маріуполь, так ось там мужик мяч в кофту засовував і не тільки він і не тільки мяч)

Не розумію в чому проблема підвести насосну станцію до хати і поставити бойлер/ колонку і мати воду. Викопати септик теж не так вже і дорого. Чекати мани небесної не ліниві люди не будуть.
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 01:11

Ukrainian написав:

Не розумію в чому проблема підвести насосну станцію до хати і поставити бойлер/ колонку і мати воду. Викопати септик теж не так вже і дорого. Чекати мани небесної не ліниві люди не будуть.

не везде есть водоносные слои близко
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 04:20

ФСБ шна контора заблокувала. А тут деякі індивіди тягнуть з тої вигрібної ями (телеграму) весь бруд сюди.
У месенджері Telegram зникли чат-боти Головного управління розвідки Міноборони, Служби безпеки України та Мінцифри, через які, наприклад, можна було повідомити про рух російської техніки.

Першим на це звернув увагу херсонський журналіст Костянтин Риженко. hromadske перевірило офіційні чат-боти ГУР, СБУ та Мінцифри у Telegram: станом на північ 29 квітня вони були недоступні.

Так, зник «Головний бот розвідки» — t.me/gur_official_bot. Як розповідали раніше у ГУР, його запустили для зв’язку з жителями тимчасово окупованих територій та усіма, хто прагне боротись із росією.

Туди можна було повідомити про розташування ворожих штабів, скупчення техніки, розміщення РЕБ та ППО, переміщення військ та дислокацію вищого військового керівництва російських окупаційних військ.

Також неможливо знайти t.me/stop_russian_war_bot — чат-бот СБУ для повідомлень про рух ворожої техніки та ДРГ.

Так само недоступний чат-бот Мінцифри «єВорог» — t.me/evorog_bot. Він мав схожі функції, що й боти ГУР та СБУ, — збір інформації про російську техніку чи особовий склад окупантів з прив’язкою до геолокації.

У легіоні «Свобода росії», який воює на боці України, також виявили блокування свого бота. Там запевнили, що інформація користувачів у безпеці та не потрапить у руки силовиків.

«Чат-бот є тільки інформаційною сторінкою і не зберігає ваші дані», — зазначила «Свобода росії».

Також легіон закликав не потрапляти у шахрайську пастку російських спецслужб, які масово створюють боти-клони, схожі на офіційні українські.
Ukrainian

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 06:29

Ukrainian написав:

проблема в тому шо люди ліниві) 2 там нема грошей і вони зайняті більш важливими питаннями виживання ніж туалет в хаті.
3. Привичка до унітазу й щоденного душу це не плюс для солдата)
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 07:40

Banderlog написав: проблема в тому шо люди ліниві) 2 там нема грошей і вони зайняті більш важливими питаннями виживання ніж туалет в хаті.
3. Привичка до унітазу й щоденного душу це не плюс для солдата)

Так, це все більшою мірою характеризує кацапів + алкоголізм. Саме тому на кацапії хати українців виглядають як троянди серед лайна, тому що доглянуті. Так само хати кацапів в Україні виглядають як лайно серед троянд, тому що занедбані.
Щоб двічі не вставати, додам про звички в харчуванні. Кацап не перебирає харчами, "бутылка водки, хвост селедки" - йому ок. Українець здебільшого гурман - сало з часником, вареники, смажений кабанчик, курка з майонезом... Окрема тема - це український борщ у порівнянні з кацапоаналогом "щі". Хто не бачить різницю між ними, той кацап.))
Взагалі, кількість "захисників" кацапії на цій гілці вражає. Чому ж не перебралися до рф, якщо там так гарно, а в Україні погано?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 08:19

fler написав:Взагалі, кількість "захисників" кацапії на цій гілці вражає. Чому ж не перебралися до рф, якщо там так гарно, а в Україні погано?

Як же Ви все таки далеко від розуміння пересічного сільського мешканця України...

Ви, напевно, ніколи не жили, і не маєте уявлення про життя у віддалених від обласних центрів селах, і Вам тяжко зрозуміти рівень доходів у таких селах.

Свердловина (особливо якщо водоносний пласт придатний до пиття знаходиться на глибині 70-90+ метрів) + насосна станція + септик + обладнання + бойлер + унітаз ... це тільки купити + заплатити за роботу виливається у відчутні такі собі десятки тисяч гривень + регулярні обслуговування цього всього, які в таких селах... дуже тяжко заробляються.

"хай їдять пирожение..." (с) :?
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2024 08:24

Re: Напад росії і білорусі на Україну

❗️Україна подала до Ради Європи заяву про частковий відступ від дотримання Європейської Конвенції про захист прав та свобод людини.

У ньому йдеться про те, що під час військового стану права людини, передбачені низкою статей Конституції, можуть бути тимчасово обмежені.

Вы строите совок товарищи московиты
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 411 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 79177918791979207921 ... 14818>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему