Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 79617962796379647965 ... 14807>
Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2024 22:47

pesikot написав:
  Banderlog написав:В середньому держава мені платить Твердих 2,5.

Ще раз, держава тобі нічого не платить. У держави немає власних грошей

Держава перенаправляє тобі гроші з податків, які виплатив я, budivelnik та багато інших
ще раз . Мені байдуже де вона їх взяла. ) чи ти платив державі податки чи голубий актор з онліфанс ))
якщо у вас з голубим, є законна бронь то одне . А якщо нема то інше) вродь поки все логічно.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2024 22:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:Який вихід?

Всіх дармоїдів воєнпенсів відправити на передок в піхоту на позиції рядовими, а то звикли уралами з аеродромів військове майно викрадати, треба відробляти крадене у держави :wink:
Василь-Рівне

Подякував: 7017 раз.
Подякували: 3172 раз.

Профіль

3
2
Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2024 22:57

Schmit

Просування, просування і просування.
"А при Залужному такого не було"
Хто винен?

Навіть мені «порохоботу» вже гибко вас читати.

Зірвані регулярні поставки зброї (зі США) в першу чергу є причиною. Бо в США мірялись пісюнами. Нарешті розібрались. Ну і ухилянти теж свого додали.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2024 23:01

Hotab написав:Schmit

Просування, просування і просування.
"А при Залужному такого не було"
Хто винен?

Навіть мені «порохоботу» вже гибко вас читати.

Зірвані регулярні поставки зброї (зі США) в першу чергу є причиною. Бо в США мірялись пісюнами. Нарешті розібрались. Ну і ухилянти теж свого додали.

Можливо. Але є і така думка.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2024 23:07

Василь-Рівне написав:
  detroytred написав:Який вихід?

Всіх дармоїдів воєнпенсів відправити на передок в піхоту на позиції рядовими, а то звикли уралами з аеродромів військове майно викрадати, треба відробляти крадене у держави :wink:

Тоді краще (легше: ніяких законів міняти не треба, ніяких прокурорів-судів з доказами крадіжок не треба. Нічого) хфантазерам-добровольцям допомогти за 2+ роки дійти до фронту.
Вмотивовані, не крадуть, сміливі, активні і т.д.
Швиденько дістануть перемогу для народу України.
Треба лише їм, несвідомим таким, допомогти дійти до того фронту. І все. Перемога в кишені.
Єслі що, то впенси можуть допомогти дійти. Звертайтесь. Як бабцю через дорогу перевести, ніяких проблем.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2024 23:37

Re: Напад росії і білорусі на Україну

щодо ділових військових не зміниться На мою думку Це позор армії і позор ЗСУ Який ходить у мирних містах в день у військовій формі З високим ступенем ожиріння та жировим гепатозом печінки
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2024 23:58

Hotab
Я не бачив серед патрульних жирних.
Мова йде конкретно про військових у військовій маскувальні формі в мирному місті без зброї посеред білого дня причому із ожирінням згідно всіх медичних ознак виникає 2 питання 1-е Нафіга нам такі вгодовані кабани в тому Вармії нафіга ми їх годуємо і 2-е Нафіга ці … Вгодовані …носять маскувальну військову форму у цивільномі місті за 1200+ км від фронту. Вони не схожі на відпускників і На ветеранів теж. Та й зарплата в 30 тис +є чуть більше середньої по Україні Я абсолютно не зрозуміла за які заслуги , Мені здається всі функції які виконує цей жизни може виконувати будь хто з цивільних навіть жінка. Із зарплатою в 3 рази менше тут не в образу жінкам жінки мають отримувати таку зарплату як і чоловіки , Чоловіки теж на цій посаді могли би отримувати 10 000 І харчування в столовій

Щодо патруль питання яким чином загинув двадцятирічний патрульний тобто як в 20 років можна стати патрульним? Мені дуже шкода хлопця я дуже співчуваю його родичам .
я розумію після майдану потрібно було показувати щось і терміново щось змінювати і в авральному порядку з вулиці набирали , Але тепер можна почекати щоб людина вивчилась хоч в якийсь бурсі хоча може він якраз після бурси 3 роки освіти 17 + 3 :?:
Востаннє редагувалось yama в П'ят 03 тра, 2024 00:03, всього редагувалось 3 разів.
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2024 23:59

Мобілізаційний ресурс зовсім оборзів, на людей першого сорту вже кидаються.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2345 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 03 тра, 2024 00:07

yama
Я спитаю ще раз: а чому ти просився , (але не прийшов ) в патрульні нацполу?? Це ж тиллвики жирні!! Чому не в ЗСУ, де підтягнуті снайпери і гранатометники в окопах? Чи ти як Філіп на паті у Івлєєвой, , «зашел не в ту дверь»? :lol:[/quote]
Я не бачив серед патрульних жирних.
Мова йде конкретно про військових у військовій маскувальні формі в мирному місті без зброї посеред білого дня причому із ожирінням згідно всіх медичних ознак виникає 2 питання 1-е Нафіга нам такі вгодовані кабани в тому Вармії нафіга ми їх годуємо і 2-е Нафіга ці … Вгодовані …носять маскувальну військову форму у цивільномі місті за 1200+ км від фронту. Вони не схожі на відпускників і На ветеранів теж.

Щодо патруль питання яким чином загинув двадцятирічний патрульний тобто як в 20 років можна стати патрульним я розумію після майдану потрібно було показувати щось і терміново щось змінювати бо в авральному порядку з вулиці набирали , Але тепер можна почекати щоб людина вивчилась хоч в якийсь бурсі хоча може він якраз після бурси 3 роки освіти 17 + 3 :?:[/quote]

Моя ти черешенька.. ти не бачив жирних патрульних нацполу? . А я бачив. І що? Ти тут у нас фетшеймер?
Так, і серед військових їх повно. І мені також неприємно на це дивитись. Але у твоєму Львові є повітряне командування Захід. Там багато штабних полковників і трохи нижче, які сидять за компами і спорту не бачать. Така їх робота. Мабуть там є і не повітряне (сухопутне) командування Захід . Там теж багато хто є. Включно з вже двох бригад ТРО. Теж вони можуть бути комплекції будь-якої. Бо якщо почнемо ще відбирати по стрункості, то ти один будеш в ЗСУ. :mrgreen:
Є у вас і шпиталь. З військовими лікарями різної комплекції. Яма, я б тебе зрозумів, якби ти був ерудованою освіченою у багатьох сферах людиною. Яка чогось в житті досягла, і тому дає оцінки. Але ти маленьких нікчемний невдаха. Якого навіть в найнижчу ланку (патрульні) не взяли. Ну куди ти лізеш з оцінками!
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 03 тра, 2024 00:12, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: П'ят 03 тра, 2024 00:23

Прогрів населення щодо перемовин збільшується

❗️«В України немає можливості виграти війну тільки на полі бою. Такі війни закінчуються лише домовленостями», — представник ГУР Вадим Скібіцький в інтервʼю для The Economist.

Основні тези:

🔸 Змістовні переговори можуть початися не раніше, ніж у другій половині 2025 року.

🔸 росія готується до наступу навколо Харківської та Сумської областей на північному сході.

🔸 Найбільшим невідомим фактором війни є Європа. Якщо сусіди не знайдуть способу подальшого збільшення оборонного виробництва, щоб допомогти Україні, вони теж зрештою опиняться під прицілом кремля
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

#<1 ... 79617962796379647965 ... 14807>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: whois2010, Xenon і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор