ще раз . Мені байдуже де вона їх взяла. ) чи ти платив державі податки чи голубий актор з онліфанс ))
якщо у вас з голубим, є законна бронь то одне . А якщо нема то інше) вродь поки все логічно.
|
|
![]() Schmit
Навіть мені «порохоботу» вже гибко вас читати. Зірвані регулярні поставки зброї (зі США) в першу чергу є причиною. Бо в США мірялись пісюнами. Нарешті розібрались. Ну і ухилянти теж свого додали. ![]() Тоді краще (легше: ніяких законів міняти не треба, ніяких прокурорів-судів з доказами крадіжок не треба. Нічого) хфантазерам-добровольцям допомогти за 2+ роки дійти до фронту. Вмотивовані, не крадуть, сміливі, активні і т.д. Швиденько дістануть перемогу для народу України. Треба лише їм, несвідомим таким, допомогти дійти до того фронту. І все. Перемога в кишені. Єслі що, то впенси можуть допомогти дійти. Звертайтесь. Як бабцю через дорогу перевести, ніяких проблем.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українущодо ділових військових не зміниться На мою думку Це позор армії і позор ЗСУ Який ходить у мирних містах в день у військовій формі З високим ступенем ожиріння та жировим гепатозом печінки
![]() Hotab
Я не бачив серед патрульних жирних. Мова йде конкретно про військових у військовій маскувальні формі в мирному місті без зброї посеред білого дня причому із ожирінням згідно всіх медичних ознак виникає 2 питання 1-е Нафіга нам такі вгодовані кабани в тому Вармії нафіга ми їх годуємо і 2-е Нафіга ці … Вгодовані …носять маскувальну військову форму у цивільномі місті за 1200+ км від фронту. Вони не схожі на відпускників і На ветеранів теж. Та й зарплата в 30 тис +є чуть більше середньої по Україні Я абсолютно не зрозуміла за які заслуги , Мені здається всі функції які виконує цей жизни може виконувати будь хто з цивільних навіть жінка. Із зарплатою в 3 рази менше тут не в образу жінкам жінки мають отримувати таку зарплату як і чоловіки , Чоловіки теж на цій посаді могли би отримувати 10 000 І харчування в столовій Щодо патруль питання яким чином загинув двадцятирічний патрульний тобто як в 20 років можна стати патрульним? Мені дуже шкода хлопця я дуже співчуваю його родичам . я розумію після майдану потрібно було показувати щось і терміново щось змінювати і в авральному порядку з вулиці набирали , Але тепер можна почекати щоб людина вивчилась хоч в якийсь бурсі хоча може він якраз після бурси 3 роки освіти 17 + 3 ![]() Востаннє редагувалось yama в П'ят 03 тра, 2024 00:03, всього редагувалось 3 разів.
![]() yama
Я спитаю ще раз: а чому ти просився , (але не прийшов ) в патрульні нацполу?? Це ж тиллвики жирні!! Чому не в ЗСУ, де підтягнуті снайпери і гранатометники в окопах? Чи ти як Філіп на паті у Івлєєвой, , «зашел не в ту дверь»? ![]() Я не бачив серед патрульних жирних. Мова йде конкретно про військових у військовій маскувальні формі в мирному місті без зброї посеред білого дня причому із ожирінням згідно всіх медичних ознак виникає 2 питання 1-е Нафіга нам такі вгодовані кабани в тому Вармії нафіга ми їх годуємо і 2-е Нафіга ці … Вгодовані …носять маскувальну військову форму у цивільномі місті за 1200+ км від фронту. Вони не схожі на відпускників і На ветеранів теж. Щодо патруль питання яким чином загинув двадцятирічний патрульний тобто як в 20 років можна стати патрульним я розумію після майдану потрібно було показувати щось і терміново щось змінювати бо в авральному порядку з вулиці набирали , Але тепер можна почекати щоб людина вивчилась хоч в якийсь бурсі хоча може він якраз після бурси 3 роки освіти 17 + 3 ![]() Моя ти черешенька.. ти не бачив жирних патрульних нацполу? . А я бачив. І що? Ти тут у нас фетшеймер? Так, і серед військових їх повно. І мені також неприємно на це дивитись. Але у твоєму Львові є повітряне командування Захід. Там багато штабних полковників і трохи нижче, які сидять за компами і спорту не бачать. Така їх робота. Мабуть там є і не повітряне (сухопутне) командування Захід . Там теж багато хто є. Включно з вже двох бригад ТРО. Теж вони можуть бути комплекції будь-якої. Бо якщо почнемо ще відбирати по стрункості, то ти один будеш в ЗСУ. ![]() Є у вас і шпиталь. З військовими лікарями різної комплекції. Яма, я б тебе зрозумів, якби ти був ерудованою освіченою у багатьох сферах людиною. Яка чогось в житті досягла, і тому дає оцінки. Але ти маленьких нікчемний невдаха. Якого навіть в найнижчу ланку (патрульні) не взяли. Ну куди ти лізеш з оцінками! Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 03 тра, 2024 00:12, всього редагувалось 1 раз.
![]() Прогрів населення щодо перемовин збільшується
|
|