Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 895896897898899 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Сб 04 май, 2024 08:26

Bolt писал(а):
  The_Rebel писал(а):А хто що скаже про балканські країни? Можуть вистрілити? Мені цікава дана місцевість, бо на мою думку Польща/Чехія/Словаччина вже досить перегріті в плані нерухомості. В Угорщині також за останні 5 років ціни сильно поперли. А ось Балкани ще мають потенціал на мою думку. Ну, крім Хорватії та Словенії, бо вони вже давно в ЄС і ціни там вже дуже високі. Я моніторив ще до війни і бачив, що Чорногорія мала відносно низьку вартість нерухомості, але з потенціалом до росту і підтягування до Хорватії та Словенії. Плюси для мене були - що країна вже в НАТО, а отже скоро буде і в ЄС. Але мінусом є засилля узкіх. Можливо є ще інші країни Балкан, з потенціалом до росту? От, наприклад, знаю, що Північна Македонія дружня до нас країна, що надавала нам військову допомогу

В Албанію треба вкладатись. В Північній Македонії, якщо на удальонці, то на Охрідському озері непогано. (Охрід, Струга)

В Албанії влітку вже занадто жарко + мусульманська країна з високим рівнем злочинності.
UA

С нами с: 19.07.08
Благодарил (а): 1887 раз.

1
2
1
Сообщение Добавлено: Сб 04 май, 2024 08:36

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Албанія для відпочинку норм, кому подобався дикий східний Крим
Для бюджєтного паркування грощей я б взяв Болгарію, все ж таки
Вже в ЄС
Географічно близько
Менталітет найближчий до українців з +/-
А албанці все ж таки горці, трохи страшно
Але здається албанці дають громадянство за 100.000 EUR інвестицій у нерухомість
А років за 5 це буде громадянство країни ЄС
Засилля узкіх погано. Але засилля патріотично обмотаних у державні прапори бігунців-українців теж не Ок. Достатньо дотримання законодавства ЄС щодо санкцій, у цьому є перевага Болгарії над Туреччиною та Чорногоріею
Засилля узкіх не буде хіба що в Україні. Їх більше , в них більше грошей, переданих від торгівлі газпрома з ЄС охлосу, який міг продати бабусину хрущівку придбати щось цікаве в Чехії,Іспанії,Туреччині
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 04 май, 2024 08:57

fox767676 писал(а):Албанія для відпочинку норм, кому подобався дикий східний Крим
Вже в ЄС
Географічно близько
Засилля узкіх погано. Але засилля патріотично обмотаних у державні прапори бігунців-українців теж не Ок. Достатньо дотримання законодавства ЄС щодо санкцій, у цьому є перевага Болгарії над Туреччиною та Чорногоріею
Засилля узкіх не буде хіба що в Україні. Їх більше , в них більше грошей, переданих від торгівлі газпрома з ЄС охлосу, який може продати бабусину хрущівку придбати щось цікаве в Чехії чи Іспанії.

Правило ЛЛЛ
В Хорватию німці - австріяки на авто їздять, Болгарія окраїна Європи + повно циган.
UA

С нами с: 19.07.08
Благодарил (а): 1887 раз.

1
2
1
Сообщение Добавлено: Сб 04 май, 2024 09:03

UA писал(а):
  Bolt писал(а):
  The_Rebel писал(а):А хто що скаже про балканські країни? Можуть вистрілити? Мені цікава дана місцевість, бо на мою думку Польща/Чехія/Словаччина вже досить перегріті в плані нерухомості. В Угорщині також за останні 5 років ціни сильно поперли. А ось Балкани ще мають потенціал на мою думку. Ну, крім Хорватії та Словенії, бо вони вже давно в ЄС і ціни там вже дуже високі. Я моніторив ще до війни і бачив, що Чорногорія мала відносно низьку вартість нерухомості, але з потенціалом до росту і підтягування до Хорватії та Словенії. Плюси для мене були - що країна вже в НАТО, а отже скоро буде і в ЄС. Але мінусом є засилля узкіх. Можливо є ще інші країни Балкан, з потенціалом до росту? От, наприклад, знаю, що Північна Македонія дружня до нас країна, що надавала нам військову допомогу

В Албанію треба вкладатись. В Північній Македонії, якщо на удальонці, то на Охрідському озері непогано. (Охрід, Струга)

В Албанії влітку вже занадто жарко + мусульманська країна з високим рівнем злочинності.

Судячи з кількості мечетей, в Північній Македонії муслімів на пів порядка більше ніж в Албанії.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 04 май, 2024 09:03

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Ми ж не німці, і до Болгарії доїдемо.
Ну в мене й родичі на півдні Одещщини, недалеко до Болграду-Ізмаїлу.
Хоча с ЗУ то однаково мабуть, що Західні Балкани що Східні.
Історично, ще з часів восточних та західних Римських Імперій, потім середньовіччя Хорватія,Словенія то цівілізаційний Захід, а Чорногорія, Албанія, Болгарія то Схід
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 04 май, 2024 09:10

UA писал(а):
  fox767676 писал(а):Албанія для відпочинку норм, кому подобався дикий східний Крим
Вже в ЄС
Географічно близько
Засилля узкіх не буде хіба що в Україні. Їх більше , в них більше грошей, переданих від торгівлі газпрома з ЄС охлосу, який може продати бабусину хрущівку придбати щось цікаве в Чехії чи Іспанії.

Правило ЛЛЛ
В Хорватию німці - австріяки на авто їздять, Болгарія окраїна Європи + повно циган.

І цією їздою підняли ціни і далі піднімають. Хорватія в трійці лідерів по подорожчанню метра за минулий рік в Європі. Щось нормальне - під 300к. Майже все, крім великих міст вмирає на зиму. Тобто для зимівлі не підходить.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 04 май, 2024 09:12

Bolt писал(а):

Ти ж сам казав, що стрьомне все, ногами роблене)
Ще й фотки постив.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 04 май, 2024 09:24

UA писал(а):
Вже в ЄС
Географічно близько

Правило ЛЛЛ

Німці в Албанію теж їздять, навіть метрах в ста від того місця де я відпочивав вісім років поспіль(ХЗ я в того року буде😟) німці викупили коробку будинку(господар розповів) і поки яиам відпочивав декілька разів приїжджав вантажівка, привозила матеріал(шраклівки, клех, плитку, тощо) Звідти ьомьещний вид на Корфу. Поляки там теж дофіга поскуповували.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 04 май, 2024 11:45

fox767676 писал(а):Ми ж не німці, і до Болгарії доїдемо.
Ну в мене й родичі на півдні Одещщини, недалеко до Болграду-Ізмаїлу.
Хоча с ЗУ то однаково мабуть, що Західні Балкани що Східні.
Історично, ще з часів восточних та західних Римських Імперій, потім середньовіччя Хорватія,Словенія то цівілізаційний Захід, а Чорногорія, Албанія, Болгарія то Схід

Раджу звернути увагу на Румунію.
Я досить часто буваю в Румунії та Болгарії - то моя думка заснована на особистих практичних враженнях:
- в Болгарії добре виключно на узбережжі Чорного моря. Десь 30-50 км від моря - страшне що робиться, жебрацтво повне. Засилля циган. Є на каналі YouTube відео від нашого колишнього здається одесита - він живе в Болгарії - він показує нерухомість НЕ на березі Чорного моря - дуже докладно розказує показує та наводить ціни. Останній раз проїжджав я Болгарією в лютому - здалося що на всю країну єдина нормальна швидкісна траса - від кордону з Сербією до кордону з Туреччиною та на Бургас. А на узбережжі нічого дешевого немає. Це при тому, що Чорне море відносно холодне, сезон короткий.
Кухня Болгарії чудова - але все досить дорого.

- Румунія - колишнє королівство, яке було засновано як королівство нащадків Римської імперії, і перший король - король Кароль Перший - за походженням - німець, який об"єднав під своєю владою розрізнені князівства. Серед наших людей розвинута хибна теза про те, що Румунія - це країна циганів. Це невірно, циган там не більше, ніж в Україні. Принаймні я за свою подорож якщо бачив одну циганську кінську повозку на день - то то було як екзотика. До речі мало хто знає, що румуни досить класно приймали українців на початку війни: а) діяла Програма "50+20" (це Уряд виділяв кожному румуну по 50 лей за те, що надали українцю житло і 20 лей на харчування українцю на кожну добу - були досить непогані гроші). б) неймовірна кількість безкоштовних - правда всього на 3 доби - готелів виділялося в 2022 році для українців - але такі готелі можна було змінювати кожні три дні - Програма діяла по всій Румунії, і дуже допомогла нашим).
Ні у всі принади сучасності: і ЄС, і Шенгенська зона...

В Сербії був 2 дні в лютому - здалося, що країна-жебрак. Я би НЕ рекомендував.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 04 май, 2024 12:18

Щодо Албанії: цікаве питання.
З одного боку один відомий київський блогер, який мотоциклом проїхав всю Європу і не один раз - сказав, що не зустрічав більш брудної країни.

З іншого боку:
- на сьогодні єдина європейська країна, де вкрай легко отримати ВНП (раніше в списку також була Туреччина, але вона суттєво змінила правила надання ВНП іноземцям);
- іде неймовірний розвиток авіасполучень цієї країни з іншими. Здається, вже зайшли всі low-cost. А вони гадаю чимось думають…
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
  #<1 ... 895896897898899 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор