|
Ринок праці |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення галузей: промисловість, сільське і лісове господарство, будівництво, транспорт і зв'язок, торгівля і громадське харчування, матеріально-технічне забезпечення (логістика), культура, освіта, охорона здоров'я, соціальне забезпечення, наука, управління, житлово-комунальне господарство, побутове обслуговування населення.
Додано: Пон 06 тра, 2024 15:22
Investor_K написав: GALeon написав:Investor_K написав:...у них і відповідальність більша.
перед ким?
Перед законом
та лаано, у нас же всі рівні перед Законом
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 494 раз.
- Подякували: 1278 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Пон 06 тра, 2024 15:25
Так для цього у них пару сотень лямів для застави або ЗП/громадянство іншої країни
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 07 тра, 2024 18:20
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1118 раз.
- Подякували: 2043 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 тра, 2024 16:45
За 2022−2023 роки парламентарі отримали 7 млрд грн доходу
Аналітики YouControl проаналізували декларації чинних народних обранців щодо розміру доходу та заробітної плати за останні два роки.
Виявляється, торік 298 депутатів отримали більше доходу, ніж у 2022-му. Також аналіз даних свідчить про підвищення рівня заробітної плати нардепів, середньорічний показник у 2023 році збільшився на 36% в порівнянні з показником у 2022 році.
👉
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 30 тра, 2024 09:21
Шановні форумчани, долучайтеся до обговорення👇Який розмір мінімальної заробітної плати очікувати у 2025 роціНа вашу думку, чому саме таку цифру повідомили у Міністерстві? Чи можна було б встановити розмір мінімальної заробітної плати на більш високому рівні? І що для цього потрібно?
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 75 раз.
- Подякували: 435 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 19 лип, 2024 13:40
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1118 раз.
- Подякували: 2043 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 лип, 2024 19:35
tester7336 написав:budivelnik ви навіть такого не знаєте про перший мільйон? мдя 
Існує і часто тиражувалась в совку наступна фраза (яка приписувалась Рокфеллеру) Я можу відчитатись за кожен зароблений доллар...але з другого мільйону...Так от якщо уважно прочитати те що я писав budivelnik написав:Брехня. Перший мільон важко заробляти тим хто заробляє першим в Державі...Тобто заробляє за межами правового поля Держави... Простий приклад До 1985 року - купівля/продаж - це кримінальна стаття Обмін валюти - розстрільна стаття А після 1991 - це вже нормальна діяльність... Питання ті хто був першими -погані і нечесні люди? А 2 млн ФОПів сьогодні які ведуть таку ж діяльність -вже виходить білі і пухнасті, Тому Казки про перший мільйон - хоч і мають під собою певний рівень правди , але були свідомо гіперболізовані совком. ПС станом на сьогодні , айтішнік середньої руки заробляє свій перший мільйон гривень за 3 роки водій фури чи автобуса закорд
А також згадати що Рокфеллер перший свій мільйон заробив під час Громадянської війни в США + шахрайськими діями по встановленню ціни на перевезення нафти... - то мої пояснення дуже точні... ПС Рокфеллер скупив(обєднав Нафтову промисловість США) , тобто був першопрохідцем в цій галузі монополізації.... Далі пояснювати , чи ідейні соціало/комуністи вчили історію тільки від народження леніна?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 290 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 29 лип, 2024 20:01
tester7336 написав:рокфеллер бізнемен. а ви кого трохи вище привели в приклад?
Коломойського цей створив Приват таким якого в світі немає..і що ? в нього цей приват забрали Ще можу Тигипка, цей комсомолець створив ТАС...але нюанс, в момент коли Коломойський і Тигипко бавились в комерційні банки в Україні це було протизаконно бо існувало Промінвестбуд( вже точно не памятаю) і Ощад..а потім Україна... і ще багатьох...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 29 лип, 2024 20:08
budivelnik написав: tester7336 написав:рокфеллер бізнемен. а ви кого трохи вище привели в приклад?
Коломойського цей створив Приват таким якого в світі немає..і що ? в нього цей приват забрали Ще можу Тигипка, цей комсомолець створив ТАС...але нюанс, в момент коли Коломойський і Тигипко бавились в комерційні банки в Україні це було протизаконно бо існувало Промінвестбуд( вже точно не памятаю) і Ощад..а потім Україна... і ще багатьох...
походу ви взагалі дупля не відбили що я хотів сказати тим висловом ну нехай так і буде
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 29 лип, 2024 20:22
tester7336 написав: budivelnik написав: tester7336 написав:рокфеллер бізнемен. а ви кого трохи вище привели в приклад?
походу ви взагалі дупля не відбили що я хотів сказати тим висловом ну нехай так і буде
Це ти дупля не дав в прикладах які я приводив про айтішныка чи ще когось.. Це брехня що ВСі перший мільйон заробили нечесно і я привыв тобі ті приклади Ти прикинувся шлангом і вирішив схитрувати заявивши що прості айтішники чи воділи не рівня бізнесменам, що тільки бізнесмени погані.. Я тобі привів приклад Коломойського..який в основному розбагатів на ПРИВАТі зробивши ідеально хороший продукт..тобто його ПЕРШИЙ мільйон був віыдносно чесним (точно так само як і мільйон Тигипка)-але ти знову засмердів резиною...
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1