Порошенко мені подобаєтсья хіба на фоні теперішніх клоунів.
В будь-якому разі, тут на УНІАНі було очевидно, що це х-ня - вони посилались на якогось блогера, який в свою чергу аж посилався на першоджерело...
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуПорошенко мені подобаєтсья хіба на фоні теперішніх клоунів. В будь-якому разі, тут на УНІАНі було очевидно, що це х-ня - вони посилались на якогось блогера, який в свою чергу аж посилався на першоджерело... ![]() 4 букви... Складно для мітингів? ![]() І плюс -- туди увійдуть солдати на нулі. І навіть якщо їх всього 0.2 чи 0.3% від усіх male, але ж у солдатів lives якраз загрожені, і matter має таки інакшу вагу... От як би таварісчь лєнін кричав про камунізмь для всєх, в т.ч. і буржуазії...? ![]() ![]() и что это поменяет? я привык мыслить результатом, а не процессами. Очевидно проблема не в количестве а в мотивации и качестве подготовки. Допустим количество закон обеспечить. Сотни тысяч низкомотивированных мобиков часть из них с плохим здоровьем попадут на ноль. Дальше что? Боюсь так далеко никто не думает. Военкомы скажут мы свою работу сделали, теперь вы делайте. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 14 тра, 2024 16:17, всього редагувалось 1 раз.
![]() На скільки пам'ятаю, Соскін постійно пропонує "отменіть воєнноє положеніє" це що, перемовини чи перемир'я без перемовин? Якщо мова про перемовини, то ви ж розумієте, краще ніж "Мінськ-2" точно вже не буде, що рівно для вас - капітуляція. Якщо ж мова про перемир'я без перемовин, то "це ж було вже" і називалось "просто перестать стрелять" з відомим результатом. ![]() Вы меня засовестили, поинтересовался сыновьями (никогда раньше этого не делал). Обнаружил, что старший, Алексей - дипломат и до 2019 депутат ВР. О младшем, Михаиле, пишут меньше, но в инстаграмме нашёл фото за 24.10.2023. Очень милые фото. Сами понимаете, не с фронта и даже не из Харькова или хотя бы Киева. Сравнивать с фоном не буду, но сильно подозреваю, что если бы он был сегодня, то у Вас впечатления были бы другие. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЗа молодшого колись на ТБ Торонто бачив сюжет, де він тусить на якомусь кацапському концерті у Лондоні. Гандон, що тут скажеш. Але це абсолютно не міняє того, що Порошенко правий - всі ресурси, що ми можемо виставити на захист країни - ми маємо виставити. Якщо є можливість змусити ухилянтів вернутися - варто це зробити. Якщо нема - то принаймні не витрачати ресурси на них. ![]() Зараз модерново бути на спорті. Цирк - то для влади. від 02 травня 2024 р. № 2762 Про визначення товариства з обмеженою відповідальністю "Футбольний клуб "Карпати" таким, що відповідає критеріям та є критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період Цікаво, наскільки гірше футболіст може відсвічувати в тепліку, ніж інженер, тракторист або водій Востаннє редагувалось whois2010 в Вів 14 тра, 2024 16:39, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|