|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 19 тра, 2024 21:48
rjkz написав:Я не сомневаюсь, что есть за что ругать. Власть всегда есть за что ругать. В США ругали Трампа, когда он был президентом, сейчас ругают Байдена. И только "товарищасталина" боялись ругать. А сейчас за любое инакомыслие на раше сажают за решетку. Не ошибается тот, кто ничего не делает. И, повторюсь, сейчас у государства и индивидуумов разные задачи стоят, разнонаправленные. Я не выношу суждения, просто констатирую. Это - объективная реальность. Это надо понять и руководствоваться этим в своих расчетах и планах. И закручивание гражданских прав будет идти по нарастающей. От этого никуда не деться. Скорей всего, будут и дальше приниматься шаги, которые не понравятся и тем, кто уже давно за границей и кого все еще хоть что-то связывает с Украиной. Никакого прока от этого Украине не будет, но вызовет недовольство. Шопаделать.
Обвал тыла это вызовет. У власти было целых два года на пересмотр результатов большой приватизации. Такие вещи поднимают моральный дух в обществе. Вместо этого поделили народ на сорта, записав себя в высший сорт и утвердили график когда другим умирать за яхту Ахметова. Думаю ситуацию будут в ручном режиме разруливать западные союзники. Корейское перемирие + ввезуть этого сруля куда ни будь.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 19 тра, 2024 22:00
UA написав: rjkz написав:Я не сомневаюсь, что есть за что ругать. Власть всегда есть за что ругать. В США ругали Трампа, когда он был президентом, сейчас ругают Байдена. И только "товарищасталина" боялись ругать. А сейчас за любое инакомыслие на раше сажают за решетку. Не ошибается тот, кто ничего не делает. И, повторюсь, сейчас у государства и индивидуумов разные задачи стоят, разнонаправленные. Я не выношу суждения, просто констатирую. Это - объективная реальность. Это надо понять и руководствоваться этим в своих расчетах и планах. И закручивание гражданских прав будет идти по нарастающей. От этого никуда не деться. Скорей всего, будут и дальше приниматься шаги, которые не понравятся и тем, кто уже давно за границей и кого все еще хоть что-то связывает с Украиной. Никакого прока от этого Украине не будет, но вызовет недовольство. Шопаделать.
Обвал тыла это вызовет. У власти было целых два года на пересмотр результатов большой приватизации. Такие вещи поднимают моральный дух в обществе. Вместо этого поделили народ на сорта, записав себя в высший сорт и утвердили график когда другим умирать за яхту Ахметова. Думаю ситуацию будут в ручном режиме разруливать западные союзники. Корейское перемирие + ввезуть этого сруля куда ни будь.
К сожалению, Украина - не Израиль, который имел всех ввиду с их "озабоченностями" судьбой палестинских террористов и делает то, что считает нужным, а не то, что проблеял из Белого дома престарелый импотент. Израиль имеет достаточно весомое лобби везде. Жизнь заставила. В Украине все 30 лет власть дерибанила то, до чего могла дотянуться. Для меня большим удивлением стали неудобствва ИВК. Были обнадеживающими робкие шаги против рла в начале срока. Но, очевидно, не по зубам. Надеюсь, рано или поздно, он окажется хоть и в комфортной, но все-же камере. А так, да, Вы правы. Украина вынуждена будет жить по решениям западных "союзников".
-
rjkz
-
-
- Подякував: 8661 раз.
- Подякували: 5467 раз.
-
-
Профіль
-
-
10
5
7
Додано: Нед 19 тра, 2024 22:02
Так, тут rjkz підтримаю 100%. По-перше, коли в Україні на 5й рік правління влади у неї був високий рейтинг та довіра до неї? По-друге, тут ще й додалась війна і коли людям важко дотягнутися до винуватця (путіна та росії), то вони будуть звинувачувати в усьому тих, хто ближче. Зараз уже дійсно від тих самих людей, які кляли путіна на чому світ стоїть - чути такі самі прокльони, але в бік влади. Навіть я, який "проклинав" зелену владу ще до її виграшу на виборах, то зараз в якійсь мірі її розумію - настав такий момент, коли будь-що вона б не зробила, все буде погано в очах народу. І не тільки ця влада, постав туди зараз Порошенко, Залужного чи навіть Дюрі-бачі - немає хорошого рецепту лише вибирати із менших зол (в ситуації коли ніхто не знає, що буде меншим злом в кінці кінців). А по великому рахунку є лише 2 варіанти, що озвучили вище - або продовжувати боротися (втрачаючи людей, економіку, ресурси) в надії на покращення ситуації в майбутньому, або здатися на милість ворогу в надії, що він не буде робити сильні репресії. Ну або мікс цих варіантів у різних пропорціях.
-
The_Rebel
-
-
- Подякував: 98 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 19 тра, 2024 22:04
UA написав: rjkz написав:Я не сомневаюсь, что есть за что ругать. Власть всегда есть за что ругать. В США ругали Трампа, когда он был президентом, сейчас ругают Байдена. И только "товарищасталина" боялись ругать. А сейчас за любое инакомыслие на раше сажают за решетку. Не ошибается тот, кто ничего не делает. И, повторюсь, сейчас у государства и индивидуумов разные задачи стоят, разнонаправленные. Я не выношу суждения, просто констатирую. Это - объективная реальность. Это надо понять и руководствоваться этим в своих расчетах и планах. И закручивание гражданских прав будет идти по нарастающей. От этого никуда не деться. Скорей всего, будут и дальше приниматься шаги, которые не понравятся и тем, кто уже давно за границей и кого все еще хоть что-то связывает с Украиной. Никакого прока от этого Украине не будет, но вызовет недовольство. Шопаделать.
Это как - "фабрики рабочим, земля крестьянам, буржуев на фонарь, царя расстрелять"? Успих, Фриз, Бобуа и другие воюют за яхту Ахметова? И что значит "на сорта"? Не понимаю этого, хоть убей. Да, кто-то должен воевать, кто-то учить, кто-то лечить, кто-то принимать законы, кто-то руководить экономикой. Или "всё закрыть, всем уйти на фронт"? Ничего более глупого не слышал. Типичны взгляд маргинала. И, к сожалению, большинства народа.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 19 тра, 2024 22:41
Starikan Дійсно, в "офісі простих рішень" як його називали в народі зараз вакантне місце керівника, доки Міхо гріє нари на своїй першій Батьківщині. І якщо не помиляюсь, то юа ніби має перелік нерухомості в Україні. А що коли ніхто не буде розбиратися і кине оком на неї? Це так само багато людей колись кидалися фразами "сталіна на вас немає!", забуваючи мільйони репресованих і що в цьому переліку міг опинитися кожен, але чомусь себе вони завжди виключали із списку
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 19 тра, 2024 22:59
The_Rebel написав:Starikan Дійсно, в "офісі простих рішень" як його називали в народі зараз вакантне місце керівника, доки Міхо гріє нари на своїй першій Батьківщині. І якщо не помиляюсь, то юа ніби має перелік нерухомості в Україні. А що коли ніхто не буде розбиратися і кине оком на неї? Це так само багато людей колись кидалися фразами "сталіна на вас немає!", забуваючи мільйони репресованих і що в цьому переліку міг опинитися кожен, але чомусь себе вони завжди виключали із списку
Спасибо за беспокойство. У меня остались несколько неликвидные остатки. Можете начинать Лет через 50 будут говорить Чтоб ты жил при Зеленском.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 19 тра, 2024 23:03
rjkz написав:Я уже даже не спрашиваю, понимают -ли они, что иного выхода у государства нет. Или капитулировать или отправлять воевать тех, кого сможет мобилизировать. И тех кто сам был готов уже нет - они это сделали в самом начале. У государства стоит задача - защитить себя, основную часть населения, территории. Но не каждого в отдельности.
Не у государвства, а в теперішньої влади. В держави є повно ресурсу, хто десятиліттями були держслужбовцями, чиновниками, силовиками, бюджетниками та іншими бюджетосісями. А тепер платників податків женуть на фронт, щоб захистити тих всіх паразитів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 19 тра, 2024 23:34
The_Rebel написав:А по великому рахунку є лише 2 варіанти, що озвучили вище - або продовжувати боротися (втрачаючи людей, економіку, ресурси) в надії на покращення ситуації в майбутньому, або здатися на милість ворогу
і одна методичка, в якій вказані лише ці два варіанти, і 100500 ботів, які цитують цю методичку
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 19 тра, 2024 23:45
flyman написав: The_Rebel написав:А по великому рахунку є лише 2 варіанти, що озвучили вище - або продовжувати боротися (втрачаючи людей, економіку, ресурси) в надії на покращення ситуації в майбутньому, або здатися на милість ворогу
і одна методичка, в якій вказані лише ці два варіанти, і 100500 ботів, які цитують цю методичку
Опиши свій варіант для прикладу. Але вангую, що будеш закльованим або противниками першого варіанту, або противниками 2-го варіанту, або обома таборами одночасно))
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Нед 19 тра, 2024 23:55
UA написав: Спасибо за беспокойство. У меня остались несколько неликвидные остатки. Можете начинать Лет через 50 будут говорить Чтоб ты жил при Зеленском.
Я ж не адепт даного рішення  . Але частково можу погодитися, що якесь піднесення було б у людей, якби була виконана хоча б обіцянка "весна прийде - саджати будемо". Але вже йде 6-та весна, а крім СІЗО ніяких топ посадок не було. Скажу за себе, лакмусовим папірцем для мене була б посадка голови верховного суду, але так внаглу зам'яти діло...
-
The_Rebel
-
-
-
-
Профіль
-
-
2