Я ж ніколи не заперечував, що є 200 тис. воєнспенсів призовного віку? Ні. Є. І вони теж є мобресурсом. І це тіко воєнспенсів. 200 тис.
Те, що я пояснював чому їх не застосовують поки, аж ніяк не означало, що нема цього ресурсу, не будуть. Але повір на слово, в процентному відношенні моїх однокласників, які пройшли добру підготовку в гсвг і т.д. танкістами, артилеристами, зв'язківцями і т.д. сержантами, рядовими --- в декілька разів більше. Жодного ще не призвали. Зато два воєнпенса у війську))
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 03 чер, 2024 11:23, всього редагувалось 1 раз.
Дюрі-бачі написав:Нарешті ПреЗЕдент сказав правду: якщо буде перемир'я, тобто Трамп змусить нас позбавивши допомоги, то хуйло збереться із силами і нападе знову. А Президент США Трамп буде лузером, якого ніхто не буде поважати.
Наш голвоноєболанствующий назвав Трампа лузером а Байдена слабаком. Просто геній дипломатії. ЛАД, fler , як Вам таке?
ЗМІ і не таке ще напишуть ближче до виборів у США.
vitaliiangel написав:
fler написав:Насправді Китай не хоче конфронтації з глобальним Заходом, тому що ризикує втратити ринки збуту
советую почитать книгу "Чего хочет диктатор". Про рынки сбыта там ни слова.
Раджу подивитись статистику експорту Китаю та уявити, що буде з його економікою, якщо скоротити експорт до ЄС та США.
detroytred написав:Тому питання відкрите --- на що розраховує рфія
Дожати Україну. Бунт населення, виснаження, втома західних партнерів... Хоча по великому рахунку, я не впевнений, що в них є якийсь стратегічний розрахунок. Скоріш тактичні дії. Будь-що, що не вдастся видати за перемогу, може для хуйла скінчитися печально...
Так я про це і веду мову. Вже видно, що не дожмуть. От ніяк не дожмуть. В найгіршому з найгірших сценаріїв -- по р.Дніпро. Захід це вже їм пояснив, довів. Буферна зона, фортеця Україна на передку з Азією йому вкрай необхідна і вигідна. Саме на цьому відбулося змінення підходу Заходу до України.
Навіть більше: Захід показує рфії, що навіть достатньо глибоку буферну зону з Україною він не дозволить оркам зробити.
vitaliiangel Але допомога є і буде. Нехай і зменшиться. У війську відбудеться диференціація - хто здатний буде вояком з повними функціями; хто нездатний - буде в теплик тощо. (це не моя хатєлка, це неізбєжность, до якої прийдуть, якщо воювати довго. Це поки ще досвідченого повноцінного вояка садять відсвічувати в теплик; досвідчений Успіх риє окопи. Потім замість них на ці функції направлятимуть інших).
Повномасштабна війна. Повномасштабна. Вона апріорі не може послаблювати рфію лише на якихось (умовно) сто доларів. Тим паче що з часом ціна тільки зростає.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 03 чер, 2024 11:28, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:vitaliiangel Але допомога є і буде. Нехай і зменшиться. У війську відбудеться диференціація - хто здатний буде вояком з повними функціями; хто нездатний - буде в теплик тощо. (це не моя хатєлка, це неізбєжность, до якої прийдуть, якщо воювати довго).
Повномасштабна війна. Повномасштабна. Вона апріорі не може послаблювати рфію лише на якихось (умовно) сто доларів. Тим паче що з часом ціна тільки зростає.
Вас понівечать, а ви не пишіть маячні якщо все ескалювати в екзістенційну площину, то вектор зусиль та цілей може розгорнутися у несподіваному напрямку
detroytred написав:vitaliiangel Але допомога є і буде. Нехай і зменшиться. У війську відбудеться диференціація - хто здатний буде вояком з повними функціями; хто нездатний - буде в теплик тощо. (це не моя хатєлка, це неізбєжность, до якої прийдуть, якщо воювати довго).
щоб послаблювати РФ потрібно переносити бойові дії на її територію, а в нас намальована картина, що як відбувається вихід на кородони 91, то РФ піднімає зразу лапки і/або розпадається на улуси Китаю