Бетон написав:❗️Всі українці, які не стануть на військовий облік з-за кордону, повинні здати українські паспорти, - Безугла
Нардепка заявила, що ті громадяни, які не повернуться в Україну для оновлення військово-облікових даних, мають «здати українські паспорти й взяти інші».
На цю пропозицію народна депутатка запитала, чи готова Марʼяна Безугла так втратити 11 млн українців. Безугла відповіла: А вони наші? Вони всі зробили свій вибір.
Откуда цифра "11 млн"? Такого количества выехавших, вроде, нет. И из выехавших далеко не все мужчины 1860, которые должны "повернутися в Україну для оновлення військово-облікових даних". Таких всё же меньшинство.
fler написав:Є хоч один приклад, коли Китай позичив рф хоча б кілька мільярдів?
Є багато прикладів коли Китай позичав Шрі-Ланці, Пакистану, половині Африки та іншим країнам, які не змогли повернути борги. А потім забирав в них порти, шахти і т.д. Раз поки не зичить - значить москалі ще не в поганому стані і можуть вернути, а це не в інтересах Китаю...
fox767676 написав:якщо все ескалювати в екзістенційну площину, то вектор зусиль та цілей може розгорнутися у несподіваному напрямку
Так війна це і є рух в даному напрямку. І тіко в даному напрямку. І ніяк інакше. Я не знаю, наших посадовців хтось консультує чи само так відбувається, але отой повільний темп і дозволяє, дозволить уникнути "розгортання в несподіваному напрямку".
Ви ж самі бачите, що уявити сьогодення два роки тому навіть у ві сні неможна було... А зараз це обидєнность))
Ще раз поясню -- мені нецікаво, як деякі тутешні тулити свої хатєлки та голосити про своє ставлення. Я розглядаю тенденції розвитку подій.
fler написав:Є хоч один приклад, коли Китай позичив рф хоча б кілька мільярдів?
Є багато прикладів коли Китай позичав Шрі-Ланці, Пакистану, половині Африки та іншим країнам, які не змогли повернути борги. А потім забирав в них порти, шахти і т.д. Раз поки не зичить - значить москалі ще не в поганому стані і можуть вернути, а це не в інтересах Китаю...
+100 От про це я і кажу. Що всім вигідно продовження війни, бо це послаблює сторони. Україна нарешті може проведе реформи... Рфія поступиться ще більше китайцям, індусам і т.д.
Рфія це не може не розуміти, тому навіщо продовжує? Сподівання на Трампа озвучені були в 2022. Але з того часу активно підключилася Європа. Да і голосування респів за 60 млрд. Україні вже остаточно повинно було показати рашикам, що вони помилилися в розрахунку на Трампа.
Ukrainian написав:Американцям потрібно починати читати форум фінанс місцеві хитрожопи їм швидко пояснять чому тут не має провалу раші і повний провал України.
Представник Ради національної безпеки США Майкл Карпентер назвав провальним наступ Росії на Харківську область, який розпочався 10 травня 2024 року.
Як зазначив він в інтерв'ю, яке транслювали в ефірі телемарафону, Сили оборони України ефективно зупинили ворога та завдали йому значних втрат.
За словами Карпентера, кількість втрати Росії дуже велика, але окупанти не досягли жодних цілей.
"Україна зупинила Росію, і ми сподіваємося, що Україна й надалі користуватиметься своїм правом, яке чітко співпадає зі статутом ООН, - правом захищатись", - наголосив він. https://war.hvylya.net/uk/293654-v-ssha ... kovshchine
Вовчанськ (17900 населення) - знищено. 17900 українців втратили своє майно на 100% і в кращому випадку втекли з своїх домівок + навколишня територія це напевно ще 20-30 тисяч.
adlork29 написав:Откуда цифра "11 млн"? Такого количества выехавших, вроде, нет. И из выехавших далеко не все мужчины 1860, которые должны "повернутися в Україну для оновлення військово-облікових даних". Таких всё же меньшинство.
За межами України мешкає мільйони чоловіків, яких в Україні називають "мобілізаційний ресурс". Не 11 мільйонів, звичайно, а, припустимо, мільйони 3-4. У більшості з них є дружини і діти, які в Україну не повернуться, якщо туди не повернеться чоловік, а отримає громадянство іншої країни.
Звичайно, що більшість з цих людей і так не збирались повертатись, але так розкидуватись громадянами...
detroytred написав:Рфія це не може не розуміти, тому навіщо продовжує?
В москалів є план і вони його виконують. А Захід навіть перевиконує їх плани, зокрема позаплановою затримкою допомоги в 2023. Нажаль для нас, москалі чудово знають свої можливості і вже приймають міри, щоб довше протягнути.
fox767676 написав:якщо все ескалювати в екзістенційну площину, то вектор зусиль та цілей може розгорнутися у несподіваному напрямку
Так війна це і є рух в даному напрямку. І тіко в даному напрямку. І ніяк інакше. Я не знаю, наших посадовців хтось консультує чи само так відбувається, але отой повільний темп і дозволяє, дозволить уникнути "розгортання в несподіваному напрямку".
Ви ж самі бачите, що уявити сьогодення два роки тому навіть у ві сні неможна було... А зараз це обидєнность))
Ще раз поясню -- мені нецікаво, як деякі тутешні тулити свої хатєлки та голосити про своє ставлення. Я розглядаю тенденції розвитку подій.
але отой повільний темп і дозволяє, дозволить уникнути "розгортання в несподіваному напрямку". - це ж варення пересічених на повільному вогні, щоб як найменше повискакували як жаби з Тиси
Найбільше в мене віру в нашу перемогу вбиває те, що от з Європою наче домовились про довготривалу підтримку. щомісяця і навіть Орбан прогуляв голосування. Не пройшло й 3 місяців, а вже за травень грошей нема...