|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 05 чер, 2024 22:35
_hunter написав:А говорили питун на переговоры не согласен категорически - ни к чему они ему  Росія зацікавлена в нейтральному статусі України. Якщо США перестануть постачати зброю Україні, «конфлікт» закінчиться за 2-3 місяці, — Путін
Із серії «я щодня ходжу в школу бити вашого сина, щоб забрати кармані гроші. Ви вирішили захищати. Вже тиждень всі в синцях, рвана одежа. А я кажу: якби ви не ходили захищати, я б давно забрав гроші і бійки б закінчились». Не время жировать даже впенсам.
Так тоді всім «не время». У всіх щось заберемо? А Андрюша наприклад каже, що отакий куй вам а не підвищення воєнного збору! Чому воєнпенс має пояс затягнути, а Андрюша - ні!
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 05 чер, 2024 22:42, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2493 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Сер 05 чер, 2024 22:38
vitaliiangel написав: detroytred написав:Про ефективність мови не було.
detroytred написав:, даже самых высококлассных специалистов, а создание организационного порядка, или, другими словами, «четкой системы работы», позволяет компаниям побеждать в конкурентной рыночной борьбе.*
побеждать конкурентов без внутренней эффективности, одной дисциплиной? смешно. вы знаете что такое зарегулированность бизнес процессов? Когда чтобы тебя услышали надо подать миллион прошений. И то не факт что услышат. Это нулевая эффективность. Если начальник лучше всех всё знает пусть сам и выполняет задачи.
Я ще й хотів другу частину прибрати. Бо вона для бізнесу. А мова була про результат. Бйот)) -- тобто перемагає. В даному випадку. В армії головне результат. Зрозуміло, що краще й інші складові успіху -- ефективність, людяність і т.д. Але з цим у війську були, є і будуть проблеми. З цим лихо. Або-або. Я розмовляв з фахівцями командирами... Так от роту спец робив три!!! роки. Три роки виховував взводних, старшину і контрактників. Три. Так у нього до цього був хист, величезне бажання. Тепер слухаю пропозиції від вас: як ви дасте результат через нехай навіть через півроку з міняющимися взводними, сержантами, рядовими? І коли у вас і з здібностями командира не окей, і бажання особливо нема. У підлеглих теж. Як? А з системою дасте... Нехай і гірший, але результат буде.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 чер, 2024 22:44
flyman написав: detroytred написав:Про ефективність мови не було.
І як тоді "маленька совіцька армія переможе велику"?
Мінімальна ефективність є. І рівень нашою мінімальною ефективності на порядок вище, ніж в рфян. Особливо в нижній ланці -- до корпусу, управління. Тобто від бригади і нижче. Так я і казав з самого початку -- тіко за рахунок партнерів.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 чер, 2024 22:44
detroytred написав:Тепер слухаю пропозиції від вас: як ви дасте результат через нехай навіть через півроку з міняющимися взводними, сержантами, рядовими? І коли у вас і з здібностями командира не окей, і бажання особливо нема. У підлеглих теж.
я уже дал рецепт от виталлиана. Дробить армию. Чтобы не было самого умного короля. Да есть риск что начнут воевать друг с другом, но он минимальный. Главнокомандующий собирает руководителей 5 армий и говорит такая вот задача, кто какими ресурсами берется её решить. Если не справился задача и финансирование переходит к другой армии. В этой схеме наиболее полно используются проверенные технологии - делегирования и конкуренция. Также открывается возможность роста для наиболее эффективных. Финансирование должно идти за эффективными. Сейчас этого нет. Если вы начнёте жирно кормить неэффективного, он никогда работать не будет. Верьте мне.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3507 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 05 чер, 2024 22:55
vitaliiangel написав: flyman написав: detroytred написав:Про ефективність мови не було.
І як тоді "маленька совіцька армія переможе велику"?
я от детроида в шоке. Нет эффективности = нет ничего. Неужели до сих пор кто то думает, что земля плоская?
Буквально так розуміти не треба. Не було б ефективності взагалі, то ресурс вичерпався швидко. Мінімальний достатній рівень ефективності є. Але от далі стає проблема з її підвищенням. Тому це компенсують посиленням порядку, системності. Бо так легше, швидше. Це в цивільному ринку можна дозволити і треба домінувати ефективності. Є час, є бажаючі, є з кого обирати. Нічого не станеться. Ніхто не вимагає результат. Ще раз: справа не у незгоді, а у проблемі реалізації.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 чер, 2024 22:56
detroytred написав:нформативним саме по всл є відповідь ГК. Що служить 5410 впенсів. Раніше я розраховував з іншого джерела. Там 200 тис. загал і 8 тис. служать. Тобто 4%. Бобуа рахував цивільних - 1,5%.
Легенька маніпуляція з Вашого боку 1 Придатних я порахував по демографічній піраміді і їх -10,7 млн 2 ЗСУ по озвученим данним - 1 млн.... 3 Проста математика каже 1 млн з 10,7 млн це 9,34% служить гречкосіїв. 4 Тому цифра в 2,5% ( як озвучено офіційно) і 4% як озвучили Ви - точно не дотягує до 9,34%... Висновок Для того щоб по процентам порівнятись з гречкосіями..потрібно призвати від 6000 до 15000 воєнпенсів...тим більше , якщо врахувати що ГШ запланував в майбутній рік ще 300000-500000 гречкосіїв.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2990 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 05 чер, 2024 22:58
detroytred написав:Не було б ефективності взагалі, то ресурс вичерпався швидко. Мінімальний достатній рівень ефективності є. Але от далі стає проблема з її підвищенням.
бусификация говорит что ресурс исчерпался или вот вот исчерпается. В норме не может быть такого неэффективного рекрутинга.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3507 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 05 чер, 2024 23:00
konstantin kirovograd написав:И шли на пенсию ВДВшники в 32 года потому что год за полтора в вдв
Я бувший ВДВшник.... Нарахування півтора року за рік служби -впливало тільки на розмір пенсії і не впливало на календарні роки.... Тобто відслужити 20 календарних років - були зобовязані... Друге питання , що розмір пенсії нараховували виходячи з теоретичного стажу в 30 років(20 календарни*1,5 коефіцієнт за прижки=30 теоретичних для пенсії
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2990 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 05 чер, 2024 23:02
Все здесь уже обновили данные в ТЦК под угрозой штрафа в 17000 грн, согласно внесенных изменений в законодательство Украины?
Насколько я понял, ухылянты будут петлять до последнего. Да это и понятно - нет признаков перелома в войне до сих пор. Причина - отсутствие возможности иметь и применять современнейшее смертоносное оружие против агрессора, которое создаст у них проблему с наймом очередных боевиков-штурмовиков, которые стремятся все таки заработать деньжат или возможно свободу, а не гарантированно погибнуть.
Я помню с молодых лет, что война - дело молодых! Со стариками в окопах мы проиграем все битвы. Скорость реакции уже не та, подвижность уже не та, острота ума вся направлена на сады и огороды, обучаемость современному военному делу на нуле, здоровья в лучшем случае только остатки за небольшими исключениями.
На сколько я знаю, некоторые ТЦК пытается всеми способами отправить в учебки кого попало, видимо над ними висит угроза при плохой результативности мобилизации самим занять место на нуле, что уже было в 2022 году. Только этим можно объяснить случаи попадания в учебки людей с эпилепсией и прочими заболеваниями, не позволяющими быть военнослужащими украинской армии даже в тылу.
Что же делать?
Повторить опыт росии - организовать найм квалифицированных иностранных военных на деньги доноров или на деньги бюджета. Расширить возрастные рамки мобилизации в Украине - к примеру с 20 лет до бесконечности. Сделать ревизию принципов бронирования. Всех депутатов без исключения призвать в ВСУ на определенный срок (полгода, год) с целью подтвердить моральное право быть депутатом в стране, которая воюет!!!
-
buratinyo
-
-
- Подякував: 2900 раз.
- Подякували: 516 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 05 чер, 2024 23:02
Banderlog написав: UA написав: Hotab написав:Сейчас всюду идет набор в нацпол. Во всех областях.
прямо сейчас из сотрудников нац. полиции идет формирование штурмовых бригад.
все би нічого,тільки концепція не зрозуміла . Що таке штурмові бригади? В чом прикол формування нових бригад ? Ще й виключно з поліцейських ? Чому їх не мобілізують для поповнення втрат у вже існуючих бригадах? В більшості бойових бригад некомплект піхоти в половину. А в декого в піхоті до 30 процентів від штату. Поповнення чомусь не дають а дають тимчасово:shock: в оперативне підпорядкування трошників, гвардійців , прикордонників... Решту дрібної піхоти.  тепер іще чисто поліцейські штурмові появляються.
Це питання багато хто реальних військових задає. "поліцейські штурмові" це більше для реклами По суті підрозділи бригади Лють ловлять кацапські ДРГ
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2351 раз.
-
-
Профіль
-
-
1