Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Кассандра написав:Коллеги подскажите кто пробовал такое. У спорта был бесплатный сэп с дебитки. Вроде бы говорили, что при переводе счетов в тасю, эти условия сохраняются. Пытаюсь сделать тестовый платёж, выдаёт комис. Что я делаю не так?
Дійсно, більшість тарифів для Вас залишиться не змінними, за виключенням: отримання готівки, переказів по номеру карти та переказів за номером карткового рахунку. Переказ з картки з використанням сервісів р2р (в т.ч. через через систему ТАS2U) - 10-ть разів на календарний місяць - безкоштовно, далі - 2 % + 5 грн. Переказ коштів за реквізитами - < 20 000 грн.- 5 грн ≥ 20 000 грн.– 100 грн.
TASCOMBANK Я правильно понимаю, что ТАС по карте Success credit навечно приколотил кэшбек гвоздями к этим категориям?
🏋♀ кешбек 1% на спорт (фітнес–клуби, магазини спортивного одягу та спорядження, веломагазини та інші) 🎥 кешбек 1% кіно та квитки 💄 кешбек 1% магазини косметики 🌷 кешбек 1% квіти
актуализирую свой вопрос - как закрыть карту и счёт без посещения отделения банка?
TASCOMBANK написав:Переказ з картки з використанням сервісів р2р (в т.ч. через через систему ТАS2U) - 10-ть разів на календарний місяць - безкоштовно,
які ліміти за операцію?
Я думав дно пробито, але постукали знизу: Добовий ліміт переказу п2п на один і той самий рахунок - 29 999 грн. Добовий ліміт переказу на різні рахунки п2п - 75 000 грн. Досиджую спортовські депозити і закриваю все до бісової матері у цьому лайнобанку..
TASCOMBANK написав:Переказ з картки з використанням сервісів р2р (в т.ч. через через систему ТАS2U) - 10-ть разів на календарний місяць - безкоштовно,
які ліміти за операцію?
Я думав дно пробито, але постукали знизу: Добовий ліміт переказу п2п на один і той самий рахунок - 29 999 грн. Добовий ліміт переказу на різні рахунки п2п - 75 000 грн. Досиджую спортовські депозити і закриваю все до бісової матері у цьому лайнобанку..
Тазік - це банк в якому маєш кредитну карту, додаток в якому моніториш суму пільгового періоду, час від часу тицяєш кнопку Погасити кредит, щоб не вивалитись з цього періоду, оплачуєш комуналку. Інший функціонал додатку або продукти банку за більше ніж 5 років я тут не осилив
Boundless написав:Тазік - це банк в якому маєш кредитну карту, додаток в якому моніториш суму пільгового періоду, час від часу тицяєш кнопку Погасити кредит, щоб не вивалитись з цього періоду, оплачуєш комуналку. Інший функціонал додатку або продукти банку за більше ніж 5 років я тут не осилив
Это не про банк, а про предпочтения конкретного клиента. Для меня Тазик - это карта для покупок в аптеках. И нажимание кнопки "забрать кэшбек" в конце каждого квартала. А вот коммуналку в ПУМБ или временами в Привате оплачивать повыгоднее будет. Бывали конверт-депо и исходящие P2P в рамках шарового лимита. Вчера валюту в приложении прикупил уже не на депо. Активно используются ощадники в разных валютах.
Разумеется, каждый осиливает своё. Многие и из гигантского функционала Привата осиливают только обнал пенсии в банкомате.
Depo13 написав:Шановні, а з єПідтримки Тас на Very card комісії/ліміти? І взагалі з єП Тас які безкоштовні (комісії/ліміти) виходи? Дякую.
https://tascombank.ua/files/Taryfy_Pens ... 4.2024.pdf В основному всі виходи без комісії, тільки треба враховувати що може бути комісія сервісу TAS2U. Сеп наприклад безкоштовний, хоча мені в додатку малювало (і зняло) коміс 5 грн, але після скарги повернули. На Very card і Б5 точно не буде комісії.