|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 10 чер, 2024 19:43
UA написав: холява написав: UA написав:Рили мене ненавидять навіть більше, ніж пан холява та сомік 
З чого ви взяли що я вас ненавиджу ?
Ви категорично не хочете захищати Україну зі зброєю в руках.
Це ви зараз 150 підрізали ......
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 10 чер, 2024 19:44
Ой+ написав:В бабок також скоротилась очікувана тривалість життя, але поки на 5 років. Якщо реальна тривалість життя так впаде, то це навпаки - до профіциту в ПФУ. А є ще варіант апробований в 90-ті, коли пенсія півмішка картоплі, та і та нерегулярно.
Так це ж зовсім не про те, що діди на пенсії стали менше жити. Це гине молодь (вірніше до 60), яка тягне середню цифру вниз. І це точно не про вирішення проблем ПФ. Хоча б UA конкурента треба відправити в окоп. Навіщо нам 2 пенса? Мене достатньо. покупай костюм бабушки тогда не тронут.
У нього є. Можу фото показати. В шкіряному «танкері» з 90-х у мене бабця по городу ходила, козам їсти давала.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 10 чер, 2024 19:53, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2445 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 10 чер, 2024 19:45
UA написав: detroytred написав:Я бачу, що в України обмаль резервів... Бо коли для вирішення проблем на Харківщині ввели не резервні частини, а навіть морпіхів, 3-ю ШБ, птахів Мадяра зняли зі своїх напрямків, то це про щось свідчить. А в цей час рфяни тиснуть по всьому фронту нижче... Тепер ще один індикатор -- чи вдасться силам оборони витіснити ворога до кордону? Під саміт.
За останній місяць нагребли інвалідів зі сколиозами 4 ступеню та 50+ З таким потужним резервом Мукачівський котел не така вже і фантастика.
Цих виключно на поповнення нестачі особового складу в створених бригадах. Імхо. 110 тис. в рік - це для доукомплектування нестач та вибуття. Хоча декілька тисяч (помолодше , поздоровіше) все ж таки відберуть для нових бригад. Хоча б 3-5 може сформують.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2024 19:47
vitaliiangel написав: detroytred написав: vitaliiangel написав:лень листать форум, а еще недавно вы говорили что резерва огогоо
Саме так. Тільки тоді мова була про мобілізаційний резерв в країні. А зараз мова про наявний військовий резерв в розпорядженні ГК. Це абсолютно різні речі.
и почему то одно в другое не перетекает?
На це причин може бути купа. І які домінуючі хто зна. Від нестачі зброї і до політичного рішення.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2024 19:51
flyman написав: Hotab написав: Між ними є держава, яка і визначає задачі для військового, оплату його праці. . І вона питає за виконання. Амінь!
державний апарат, от в нього питайте в апарату, одні слуги в іншних слуг питайте: "де бабло" Чи ЗСУ це не частина держави, а якась ПВК. Перецмудили сьогодні із бюджетної цицьки та запаморочилося?
Між слугами це так не працює. Бо військовим можна питати тіко через суд))) А от платник податків може мітингувати, бастувати, вимагати. Де його гроші.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2024 19:54
ЛАД написав:Практически в 5 раз меньше, чем заявлял Залужный. Как-то уж слишком большая разница даже с учётом того, что военные всегда просят больше.
Планы всегда завышенные ставят ибо знают, что "дадут" менше. Фактически сколько реально получится/получилось мобилизовать вряд ли кто-то озвучит.
-
Howl
-
-
- Подякував: 581 раз.
- Подякували: 1140 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 10 чер, 2024 19:56
UA написав: somilitark написав: pesikot написав:А всі знання, з якийсь ТГ-каналов
Що значить якійсь? рашистські звичайно((( Зараз ще коллєга Бетон підтянеться, будуть в спарці шпарити по новим методичкам, не чіпайте лихо поки тихо)))
3-4 місяці тому я панікера Бетона до тями приводив. Зараз солидарен з ним. Чому так?
Я не розбираюсь в сортах того що не тоне. Питання формулюєте і ставите теж по-дебільному((( Вата вона і в Африці вата(с)...
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Пон 10 чер, 2024 20:07
detroytred написав: UA написав: detroytred написав:Я бачу, що в України обмаль резервів... Бо коли для вирішення проблем на Харківщині ввели не резервні частини, а навіть морпіхів, 3-ю ШБ, птахів Мадяра зняли зі своїх напрямків, то це про щось свідчить. А в цей час рфяни тиснуть по всьому фронту нижче... Тепер ще один індикатор -- чи вдасться силам оборони витіснити ворога до кордону? Під саміт.
За останній місяць нагребли інвалідів зі сколиозами 4 ступеню та 50+ З таким потужним резервом Мукачівський котел не така вже і фантастика.
Цих виключно на поповнення нестачі особового складу в створених бригадах. Імхо. 110 тис. в рік - це для доукомплектування нестач та вибуття. Хоча декілька тисяч (помолодше , поздоровіше) все ж таки відберуть для нових бригад. Хоча б 3-5 може сформують.
техніки під нові бригади нема. В загашниках хіба мт 12 зостались. Бачив їх на арсеналах цілу тучу. ) Про допомогу чути лиш за старі бтр. Та й так щось з тих нових цифр , що наслуху тільки піхотні. Минулого року на початок контрнаступу ударні бригади не змогли повністю по плану технікою укомплектувати. Може ви чули про нову танкову чи артилерійську ?
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 10 чер, 2024 20:14
ЛАД написав: andrijk777 написав: ЛАД написав:А почему вдруг так уменьшилась потребность в мобилизации всё же не понятно.
Тому що "потребность в мобилизации" це річ віртуальна. Вийшов один чиновник сказав "треба 500 тисяч", вийшов другий сказав "треба 100 тисяч". По факту набрали 50 тисяч. Яка різниця що сказали 1 і 2 чиновники?
Речь не о чиновниках. Заявления Главкома обычно опираются на его планы. Когда Залужный заявляет о потребности в 500 тыс., а потом говорится о 100-120, то это, скорее, должно быть изменение планов.
Думаю Залужний хотів виграти війну і нарахував 500К. 100-120К хватить(на рік) щоб не програти. Але це чисто моє ІМХО.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 10 чер, 2024 20:17
detroytred написав:Я бачу, що в України обмаль резервів... Бо коли для вирішення проблем на Харківщині ввели не резервні частини, а навіть морпіхів, 3-ю ШБ, птахів Мадяра зняли зі своїх напрямків, то це про щось свідчить. А в цей час рфяни тиснуть по всьому фронту нижче...
була чудова можливість перемолоти в обороні чужинців навіть усские признають, Україна надсильна в обороні , ще з 2014 року.
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
|