sashaqbl написав:........ З іншого боку, не виключаю, що США будуть пробувати прогнути нас на РПВ, щоб Байден отримав бали за це. Але не надто активно, бо сильне закручування гайок знову ж таки може бути використано Трампом на виборах.
+ до сентября уже очень мало времени. Осталось всего 3 месяца. Тоже при большом желании можно что-то успеть, но уж очень маловероятно.
fox767676 написав:корейський варіант нереален, бо його гарантувала навяність іноземних військових баз. фінських насправді 2 - 1940(почесна поразка) та 1944(капітуляція)
аби ми так жили, як капітульовані фіни при пізньому совку і після
не корректное сравнение. Там протестантская цивилизация, и она не прерывалась на оккупацию, а тут...
У них же родители в Столица_нашей_великой_родины_Москва за дефицитными продуктами/вещами не ездили и с детства реально зомбированными хомосоветикусами не были.
Востаннє редагувалось flysoulfly в Вів 11 чер, 2024 13:48, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД Вибори в листопаді. Тобто адміністрація Байдена, чисто теоретично, до кінця жовтня може пробувати щось робити. Але сильно натиснути вони не зможуть, + бойкот республіканців показав, що це важко буде. P.S. Свого часу ви розмовляли українською. Що змусило вас повернутися до російської?
flyman написав:кілька воєн, голодомори, аварія ЧАЕС ... дарвінізм чистої води
Точно дарвінізм, на цензорі чотири сторінки сперечаються що робити з російськомовними військовими які вважають себе українцями. І все це з новини про повернення фаріон до інституту, та її хворе відношення до оточуючих. Здається вона досі працює на кгб...
ЛАД написав:"гарантії першим особам країни" - какие? Гарантии власти им никто не даст. Финансовые гарантии... Это что, гарантии, что не будет финансовых расследований? В демократической Украине это будет невозможно гарантировать, разве что записать в Конституцию.
Можливо мається на увазі гарантії від кримінальної відповідальності. Як не крути а картина така, що війна закінчиться не на кордонах 91-го. А нові кордони України та її стан цілком можливо хтось захоче підтягнути під державну зраду, бо буде нова влада, треба нові обіцянки електорату та пошуки винного. Ніхто прилюдно не наважиться заявити "партнерам" що наш стан це їх провина за порожні обіцянки. Як зараз винні " ухилянти", потім буде винен Президент.
ЛАД написав:Не знаю, является ли это занадто оптимістичним, но, по-моему, это не прогноз. Это то ли хотелки, то ли размышления на тему, то ли ещё что, но не прогноз. "заморожування конфлікту восени 2024 року" - очень вряд ли. Выборы 5 ноября, инаугурация - 20 января. Так что осенью и пол зимы Америка будет занята выборами и Украина отойдёт на второй план (если не как предмет предвыборной агитации, то по реальным действиям). Разве что под осенью понимать сентябрь, ещё есть какие-то шансы.
Підтримую. Додам ще, що до виборів гарантій ніяких не буде. Якщо Байден спробує дати гарантії - то це одразу ж буде використано Трампом, як спроба втягнути США в конфлікт, і Байден це розуміє(та й не виключено, що він реально боїтсья різких рухів). З іншого боку, не виключаю, що США будуть пробувати прогнути нас на РПВ, щоб Байден отримав бали за це. Але не надто активно, бо сильне закручування гайок знову ж таки може бути використано Трампом на виборах.
А если в процессе выборов случайно(не от старости даже, инфаркт там или инсульт) умрёт или станет овощем один дед или даже оба - что тогда по вашему произойдёт с РПВ, поставками оружия, да просто финансовой помощью чтоб ваша зарплата ТАМ не стала сначала тысячу долларов, а потом 200-300?
барабашов написав:А если в процессе выборов случайно(не от старости даже, инфаркт там или инсульт) умрёт или станет овощем один дед или даже оба - что тогда по вашему произойдёт с РПВ, поставками оружия, да просто финансовой помощью чтоб ваша зарплата ТАМ не стала сначала тысячу долларов, а потом 200-300?
Скоріш за все вона стане. Тут питання, що краще, зарплата 200 баксів чи булки перед бурятом роздвигати. Для мене відповідь очевидна. А для вас? P.S. Капітуляція - це гарантоване погіршення ситуації. Наразі я не бачу жодних варіантів, крім оборони до того моменту, поки Росія не зрозуміє, що подальший наступ не можливий.
Востаннє редагувалось sashaqbl в Вів 11 чер, 2024 14:22, всього редагувалось 1 раз.
sashaqbl написав:P.S. Капітуляція - це гарантоване погіршення ситуації. Наразі я не бачу жодних варіантів, крім оборони до того моменту, поки Росія не зрозуміє, що подальший наступ не можливий.
Так вона зараз не може не бачити цього. Але все рівно продовжує.
Капітуляція. Погіршення ситуації. Тощо ---- це не конструктивне подання питання. Бо капітуляція це як? Погіршення це що і на скільки? Ціна продовження?
Щоб мати відповіді на ці питання потрібно знати розклади. Реальні розклади. Президент повинен довести населенню -- два стовці: всі негативні наслідки РПВ, всі позитивні наслідки РПВ. Всі позитивні наслідки продовження, всі негативні. І саме з цих даних робити висновки. Поки ж озвучується лише одне -- рфія зробить паузу, оновиться і знов нападе. Все. Більш нічого. Да і їжаку зрозуміло, що війна з рфією в нас довічно... Питання лише у цих паузах і формах війни. І цінах повної окупації (період совдепу), часткового контролю (період незалежності до 2014), незалежності (період війни зараз). Тепер можливий новий етап -- період РПВ.
В принципі, можливий і період Перемоги... Звісно він найкращий. Хто ж з цим не згоден. Чалий каже, що план Перемоги вже представлений, але таємний)) https://m.youtube.com/watch?v=xPOVmXlNfoE
sashaqbl написав:ЛАД Вибори в листопаді. Тобто адміністрація Байдена, чисто теоретично, до кінця жовтня може пробувати щось робити. Але сильно натиснути вони не зможуть, + бойкот республіканців показав, що це важко буде. P.S. Свого часу ви розмовляли українською. Що змусило вас повернутися до російської?
Я и написал - выборы 5 ноября. В октябре администрации Байдена будет уже не до решительных действий по Украине. Я периодически писал и пишу по-украински. Я его неплохо знаю, но родной для меня - русский, мне проще. Второе. После упрёков некоторых "товарищей" в том, что в войне виноваты "русскоязычные юг и восток" я намеренно пишу по-русски. И я не считаю язык признаком патриотизма. По-моему, на форуме хорошо заметно, что это далеко не так.