|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:00
Hotab написав:fox767676 Дякую. Я відповім коротше: при такому РПВ , як я сказав (а іншого в найближчий час нам не запропонують) - особисто я виїду. Вірогідність 90%. Так, буде дуже важко. Навіть якщо авіакомпаніі України виживуть (може вони релокуються) і я зможу працювати на 10 куе 6 місяців в рік (60 куе на рік) в Європі , нормальній Європі, не Молдові і не Болгарії, це не шалені гроші з їх цінами. Тому не хочу. Але буду змушений. Рвати жили по 6 годин в кабіні в 35 градусну африканську спеку, вкласти в житло 200+ куів, а потім дебіл кацапський туди вальне з Х-22 , не хочу я такого щастя. Тому я проти РПВ. Поки держава бʼється, у неї є шанс. Потім його не буде.
Можно уточнить, при каком " такому РПВ"? Если "ніхто не дасть залізобетонних гарантій ненападу (членство в НАТО, чи щось подібне)"?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:03
pesikot написав:Один хлопчина, батько якого був сирієць. Цього хлопчину всиновили А зараз всі користуються тим, що він запропонував світу
А в нас Весільний фотограф став депутатом
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:06
Дюрі-бачі написав: pesikot написав:Один хлопчина, батько якого був сирієць. Цього хлопчину всиновили А зараз всі користуються тим, що він запропонував світу
Так тут питання, а хто за нього голосував ? Як і питання А хто голосував за Януковича, за Балогу, за Медведчука ? Може, комусь потрібно підійти до дзеркала і самому собі задати ці питання
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:08
ЛАД написав: Hotab написав:fox767676 Дякую. Я відповім коротше: при такому РПВ , як я сказав (а іншого в найближчий час нам не запропонують) - особисто я виїду. Вірогідність 90%. Так, буде дуже важко. Навіть якщо авіакомпаніі України виживуть (може вони релокуються) і я зможу працювати на 10 куе 6 місяців в рік (60 куе на рік) в Європі , нормальній Європі, не Молдові і не Болгарії, це не шалені гроші з їх цінами. Тому не хочу. Але буду змушений. Рвати жили по 6 годин в кабіні в 35 градусну африканську спеку, вкласти в житло 200+ куів, а потім дебіл кацапський туди вальне з Х-22 , не хочу я такого щастя. Тому я проти РПВ. Поки держава бʼється, у неї є шанс. Потім його не буде.
Можно уточнить, при каком " такому РПВ"? Если "ніхто не дасть залізобетонних гарантій ненападу (членство в НАТО, чи щось подібне)"?
Саме так. Я тут - поки ми боремось. Якщо ми піднімаємо до гори лапки, бо мухи втомились від війни - то хай мухи чекають тут наступну війну , яка буде вже без шансів. Хай мухи захищають свої кавалірки, а втомлені барабашови - контейнери з шубами. Шанс у нас лише один. Він зараз. Наступна війна - це 100% поразка.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 15 чер, 2024 20:18, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2443 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:08
Дюрі-бачі написав: pesikot написав:Один хлопчина, батько якого був сирієць. Цього хлопчину всиновили А зараз всі користуються тим, що він запропонував світу
Не знаю, о ком написал pesikot, но если какого-то мальчика усыновит Илон Маск или ещё какой Билл Гейтс, то у него, конечно, будут прекрасные возможности. И если даже усыновит кто-то поскромнее, то возможности будут побольше, чем у эмигранта или выходца из бедной семьи.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:09
Переговірів із РФ не буде. Це не той формат, про який говоритимуть на Саміті, — заступник голови ОПУ
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 406 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:10
ЛАД написав:Не знаю, о ком написал pesikot, но если какого-то мальчика усыновит Илон Маск или ещё какой Билл Гейтс, то у него, конечно, будут прекрасные возможности. И если даже усыновит кто-то поскромнее, то возможности будут побольше, чем у эмигранта или выходца из бедной семьи.
Стів Джобс. І так, його прийомна мама працювала в силіконовій долині чим і заклала можливість, якою він скористався. Впевнений, що якщо б його не всиновили, то він би теж не пропав в Німеччині, але ми б про нього і не дізнались
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:12
detroytred написав: fler написав: холява написав:Никто за нас самих воевать не будет . Никакого РПВ не будет . Просто большинство из тех , кто пишет и позиционирует себя как патриот Украины , являются обыкновенными трусами . Когда здесь кидаются напыщенными фразами и пускают пыль в глаза , обвиняя друг друга в глупости мне смешно . Кто то считает себя якобы умнее всех , что сумел отмазатся или уехал в другую страну . А на самом деле какие вы украинцы ? Нет у вас страны .
+++++
Факт трохи інший. Що Успіх, Фрііз, Бобуа, Бандерлог, Сашагбл, Денік, Сібаріт воюють. За інших. І головне за тих, *кто пишет и позиционирует себя как патриот Украины*.
От тільки найсмішніший прикол Є ті хто воюють Є ті хто ПЛАТИТЬ за тих хто воює А є ті хто КРИТИКУЄтих хто ПЛАТИТЬ за те що вони платять в рази більше і прицьому чомусь ще й не воюють..і при цьому самі критикані ні не платять ні не донатять , і не воюють Критикани-труси-хрестикЯ сварюсь з Успіхом бо маю за що -але я його розумію... А які претензії за те що я плачу Успіху може мені предявити батько ухилянтів які в німеччині , який сам не платить пенсіонер в якого затья з дочками-також за кордоном. а сам він не те що не платить Успіху він ще й ЖЕРЕ шматочки того що я хотів залишити ФРІЗУ чи Деніку.. Тому почніть з себе, а тоді як наблизитесь до мене хоча б на відстань що я погоджусь з вами на різних кутках гектара в полі посидіти - тоді мордочки і відкривайте.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:13
detroytred написав: fler написав: холява написав:Никто за нас самих воевать не будет . Никакого РПВ не будет . Просто большинство из тех , кто пишет и позиционирует себя как патриот Украины , являются обыкновенными трусами . Когда здесь кидаются напыщенными фразами и пускают пыль в глаза , обвиняя друг друга в глупости мне смешно . Кто то считает себя якобы умнее всех , что сумел отмазатся или уехал в другую страну . А на самом деле какие вы украинцы ? Нет у вас страны .
+++++
Факт трохи інший. Що Успіх, Фрііз, Бобуа, Бандерлог, Сашагбл, Денік, Сібаріт воюють. За інших. І головне за тих, *кто пишет и позиционирует себя как патриот Украины*.
Всех , кого вы назвали ,ЗДЕСЬ, можно прочитать раз или два в неделю или месяц . Раз в день . Зато от национальных патриотов не выпрыгивающих с форума с патриотичными предложениями уже тошнит . Утро начинается с доларчика, потом лайно от шмидта , потом потомственные обыватели поясняющие все свое превосходство и зависимость государства от него родимого . Потом вклиниваются допысувачи дрессировщики , и иже с ними . Так и живем ....
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:17
budivelnik написав:Є ті хто ПЛАТИТЬ за тих хто воює
Так, але ті, хто реально платить - знаходяться за межами України, переважно в США, Германії...
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1