|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:17
budivelnik написав:Є ті хто ПЛАТИТЬ за тих хто воює
Так, але ті, хто реально платить - знаходяться за межами України, переважно в США, Германії...
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 893 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:18
pesikot написав: Дюрі-бачі написав: pesikot написав:Один хлопчина, батько якого був сирієць. Цього хлопчину всиновили А зараз всі користуються тим, що він запропонував світу
А в нас Весільний фотограф став депутатом
Так тут питання, а хто за нього голосував ? Як і питання А хто голосував за Януковича, за Балогу, за Медведчука ? Може, комусь потрібно підійти до дзеркала і самому собі задати ці питання
Питання треба ставити не хто, а чому за нього проголосували? Чому?
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:19
холява написав:Потом вклиниваются допысувачи дрессировщики ,
хотите запишу вас на дрессуру? <iframe src="https://archive.org/embed/720p-online-video-cutter.com" width="540" height="380" frameborder="0" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true" allowfullscreen></iframe>
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 15 чер, 2024 20:22, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3507 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:19
ЛАД написав: Дюрі-бачі написав: pesikot написав:Один хлопчина, батько якого був сирієць. Цього хлопчину всиновили А зараз всі користуються тим, що він запропонував світу
А в нас Весільний фотограф став депутатом
Не знаю, о ком написал pesikot, но если какого-то мальчика усыновит Илон Маск или ещё какой Билл Гейтс, то у него, конечно, будут прекрасные возможности. И если даже усыновит кто-то поскромнее, то возможности будут побольше, чем у эмигранта или выходца из бедной семьи.
Вот видишь, ты даже не смог погуглить, хотя это общеизвестная информация А я писал о Стивене Джобсе Ну хоть о Фарухе Булсара загуглите. Он точно не вырос в богатой семье Кстати, хочу спросить, у Билла Гейтса есть дети, выросли точно в богатой семье. Чем они знамениты ?
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:21
vitaliiangel написав: холява написав:Потом вклиниваются допысувачи дрессировщики ,
хотите запишу вас на дрессуру?
..... ах да ! Совершенно забыл про наиболее образованных .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4144 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:23
pesikot 1. Ще раз: соціальні шари / сорти існували, існують і будуть існувати. 2. Зараз рух між шарами простіший ніж колись, але щоб із самого дна добратись до вершини - потрібно мати талант 1 на мільярд, або везіння. З вершини до дна шлях значно простіший. 3. В Україні скоро проведуть чітку межу між тими, в кого є зайві 500$ в місяць і тими - в кого нема. І, як на мене, це нормально. Краще хай межі буде користь державі, ніж корупція.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Суб 15 чер, 2024 20:25, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 893 раз.
- Подякували: 639 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:25
холява написав:..... ах да ! Совершенно забыл про наиболее образованных .
а мы про вас никогда не забываем. 2й тост всегда за холяву!
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3507 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:30
Дюрі-бачі написав:pesikot 1. Ще раз: соціальні шари / сорти існували, існують і будуть існувати. 2. Зараз рух між шарами простіший ніж колись, але щоб із самого дна добратись до вершини - потрібно мати талант 1 на мільярд, або везіння. З вершини до дна шлях значно простіший. 3. В Україні скоро проведуть чітку межу між тими, в кого є зайві 500$ в місяць і тими - в кого нема. І, як на мене, це нормально. Краще хай межі буде користь державі, ніж корупція.
Ти мене розчарував ... а так гарно почав ...
-
pesikot
-
-
- Подякував: 544 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:34
Дюрі-бачі написав:В Україні скоро проведуть чітку межу між тими, в кого є зайві 500$ в місяць і тими - в кого нема. І, як на мене, це нормально. Краще хай межі буде користь державі, ніж корупція.
Не факт, а якщо проведуть, то наслідки можуть бути не зовсім благі. Дюрі-бачі написав:Так, але ті, хто реально платить - знаходяться за межами України, переважно в США, Германії...
Якщо це маються на увазі в тому числі деякі з активних дописувачів з Німеччини, Канади і т.д., то в них буквально декілька днів, щоб виконати закон:
-
Ой+
-
-
- Подякував: 109 раз.
- Подякували: 1124 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
4
Додано: Суб 15 чер, 2024 20:35
budivelnik написав: detroytred написав: fler написав:+++++
Факт трохи інший. Що Успіх, Фрііз, Бобуа, Бандерлог, Сашагбл, Денік, Сібаріт воюють. За інших. І головне за тих, *кто пишет и позиционирует себя как патриот Украины*.
От тільки найсмішніший прикол Є ті хто воюють Є ті хто ПЛАТИТЬ за тих хто воює А є ті хто КРИТИКУЄтих хто ПЛАТИТЬ за те що вони платять в рази більше і прицьому чомусь ще й не воюють..і при цьому самі критикані ні не платять ні не донатять , і не воюють Критикани-труси-хрестикЯ сварюсь з Успіхом бо маю за що -але я його розумію... А які претензії за те що я плачу Успіху може мені предявити батько ухилянтів які в німеччині , який сам не платить пенсіонер в якого затья з дочками-також за кордоном. а сам він не те що не платить Успіху він ще й ЖЕРЕ шматочки того що я хотів залишити ФРІЗУ чи Деніку.. Тому почніть з себе, а тоді як наблизитесь до мене хоча б на відстань що я погоджусь з вами на різних кутках гектара в полі посидіти - тоді мордочки і відкривайте.
)))) У вас знов та ж сама помилка)))) Саме ви позиціонуєте себе патріотом України. На відміну від перелічених. У мене з державою суто ділові відносини. Такі ж самі, як вона відноситься і відновилася до мене. Доходило, що навіть прямо так і казала -- да, маєш право, да я повинна тобі, але йди і через суд бери своє. Або: ніякої кадрової служби Вітчизні, підписуй контракт (договір, як на базарі). Ну а щоб таким, як ви, потріотам тицьнути в їх потріотизмь, мені не треба ні ваших пісень, ні тим паче наближення до ваших досягнень. Ви ж навіть на фінфорумі співаєте казки про свою важливість на підставі незамінності... Попит кінцевий. Тому апріорі, якщо ви продали пляшку горілки, то інші 6 млн. флаїв їх не зможуть також продати... А інші підприємці з задоволенням замінять вас в цій великій справі під час війни, якщо ви підете захищати Україну -- як справжній патріот. Зара саме вмотивовані та свідомі потрібні у війську.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|