Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 86718672867386748675 ... 14621>
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 22:29

Нет абсолютно никакой зависти. Есть только запрос на справедливость, о котором сейчас модно говорить (хр..ново, если только говорить и ничего не менять).
Нигде не брешу, я о том, что возможности свалить нет, так как непригодный только в мирное время, где я писал, что я пытался свалить? Это у вас, похоже, это основная цель, которой вы, похоже, добились? И без особых усилий.
hxbbgaf

Подякував: 1677 раз.
Подякували: 2370 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 22:36

hxbbgaf

добились? И без особых усилий.

Отой третій на верхній полиці в купе. З басні із ФУПа. :lol:
Я таких відбитих не часто зустрічаю. Унікальний екземпляр))
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2443 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 22:41

hxbbgaf написав:Философствовать можно сколько угодно, но если уже строить из себя патриота еще и призывать всех вокруг отдавать себя полностью, то можно и не прикрываться всю жизнь недогугим законом, который горе-власти в свое время придумывали для заигрывания с силовиками, чтоб верней служили, а пойти давно было добровольцем. А закон - да, надо менять, не дело это, когда здоровые служившие дававшие присягу быки не воюют в то время, когда не хватает людей и ловят на улицах уже кого попало и везут в автобусах. Потому как запрос на справедливость - это не только модный мем, которым заговаривают и прикрываются, а то, что может и горы свернуть, и наоборот.
А "гречкосеи" - это пренебрежительное отношение к людям труда, звучит именно так. Уже смеялись с ПТУшников "помоги тупому устроиться" и т.д., 80% в вузы, и чем это закончилось, не хватает рабочих, а высшая математика, философия и т.д. никому не нужны, подобное всегда заканчивается одинаково.
К ментам у всей страны одна огромная претензия. Именно системное явление. Вот на своем примере я рассказывал, украли 100 баксов, заяву не зарегистрировали, избивали, ехали час, у знакомых украли телефон крутой, он еще несколько дней был в сети, но никто его не пытался искать, что еще? Тюрьмы забиты курцами травы, а преступники против здоровья или имущества других людей на свободе гуляют.

Яке філософствування з мого боку ви побачили? Я вимагав конкретики.

Стосовно строїти з себе патріота ви мене з кимось сплутали. Тому і кажу - оперуйте цитатами.

Гречкосіями тут визнали себе самі цивільні. Нічого в цьому образливого нема. Самі підкреслили, що не військові. Тому ніякої зневаги з мого боку і грама нема.

Оперуйте аргументами... Знаннями.
Тоді буде порозуміння. Вам же самому стане легше.
А якщо висуваєте претензії та вимоги до когось, то тим паче.
Підстава, вимога, претензія.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 22:45

fler написав:Це означає, що менше донатять у цей конкретний фонд. Знаю, що військові бригади створюють "банки" для донатів напряму, щоб кошти надходили до конкретної бригади, а не до якогось фонду Притули чи Стерненка. Потім за ці кошти військові купують все необхідне через свої перевірені надійні канали.

fler написав:
Не бачу за що тут сперечатись. Я нічого не стверджую, погляньте самі. Тенденція по всім великим фондам наочна та однакова.

Тенденція по фондам свідчить про те, що менше стали донатити у фонди. Але ж це ніяк не означає, що донати населення впали в рази, як тут деякі стверджують. Просто населення тепер донатить напряму бригадам, де служать їх рідні, друзі, знайомі або бригадам, які воюють на конкретному напрямку. Довіра до фондів очевидно впала.

коли стали менше донатити в багато фондів, то припущення, що стали взагалі менше донатити - дуже вірогідне. більш вірогідне, ніж ваше, що більше стали донатити напряму. не розумію, чого ви сперечаєтесь.

економічна ситуація в країні не дуже. доходи в багатьох зменшилися, запаси закінчуються.

але цікавий нюанс - фонд якогось Притули, довіра до фондів очевидно впала - от якраз це не дуже очевидно й з чого ви це взяли? що за зелені накиди?
Shaman

Подякував: 770 раз.
Подякували: 1631 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 22:55

detroytred написав:Стосовно строїти з себе патріота ви мене з кимось сплутали. Тому і кажу - оперуйте цитатами.

Не, не патриот таки? То есть всех вокруг "общество обязывает отдавать больше" во благо Родины и общества (общество - это, как я понимаю, и есть Родина), а вас нет?
З.Ы. Давно не 52 млн. Из-за таких властей вроде кучмы, которых никто не собирается судить, и таких силовиков как здесь на форуме.
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Нед 16 чер, 2024 22:56, всього редагувалось 1 раз.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 22:55

восени буде рпв... :roll:

🔴Наступний Саміт миру буде про завершення війни, за участі України і рф, – Кулеба.

«Це очевидно, що для завершення війни треба обидві сторони, моя, наша робота в тому, щоб Україна в цей час перебувала на найсильніших позиціях».

Швейцарія допустила участь Путіна в новому саміті миру

Російський диктатор Володимир Путін може бути присутнім на подальших потенційних конференціях і переговорах щодо миру в Україні, організованих Швейцарією, попри наявність ордера на арешт.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 22:59

detroytred написав:бо своє відслужив ...... контракт -- закінчився, то і гудбай, парніша,

Контракт закончился, а на Конституционный долг (который, вообще-то, всех граждан касается, а дававших присягу служивших здоровых силовиков тем более) плевать? :twisted:
Востаннє редагувалось hxbbgaf в Нед 16 чер, 2024 23:04, всього редагувалось 3 разів.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 23:00

Xenon с чего такой вывод? То что Китай не приехал - дурной знак. Китаю нужна эта война. Питун будет делать всё как скажет великий мао. Следующие условия будут ещё более невыполнимые.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 16 чер, 2024 23:01, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 23:02

vitaliiangel написав:Xenon с чего такой вывод? То что Китай не приехал - дурной знак. Китаю нужна эта война. Питун будет делать всё как скажет великий мао.

Не нужна Китаю война, ему нужен дешевый газ и прочие ништяки от страны-террориста.
hxbbgaf

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 16 чер, 2024 23:03

Xenon написав:восени буде рпв... :roll:

🔴Наступний Саміт миру буде про завершення війни, за участі України і рф, – Кулеба.

«Це очевидно, що для завершення війни треба обидві сторони, моя, наша робота в тому, щоб Україна в цей час перебувала на найсильніших позиціях».

Швейцарія допустила участь Путіна в новому саміті миру

Російський диктатор Володимир Путін може бути присутнім на подальших потенційних конференціях і переговорах щодо миру в Україні, організованих Швейцарією, попри наявність ордера на арешт.

25.05.2025
+закрытые кордоны и ВП до 2026-2027
fox767676

Подякував: 400 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

#<1 ... 86718672867386748675 ... 14621>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему