Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
sens написав:Через три місяці поміняють - знову відкривати ?)
Коли це таке було, щоб знов робили безкоштовно те, що зроблено платним?
например, Правекс через полгода напрасного ожидания наплыва дураков отменил введенную комиссию за снятие валют с карт ТП Фамилия и понизил комиссию до прежней для карт ТП Капучино
Отримав штраф 3,86 млн. від рагулятора за "за порушення законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та розповсюдження зброї масового знищення" (с)
Друзі хтось з Вас стикався просто зі шквалом дзвінків з Юнексу, де вони пропонують розстрочку мед? На питання до оператора де взяли номер мені щось лопочуть про те що ви брали кредит ітп. Але в Юнексі я ніяких кредитів не брав ніколи. Не розумію звідки вони взяли мій номер. Від банку не приємне враження...
Karambol 25 написав:Друзі хтось з Вас стикався просто зі шквалом дзвінків з Юнексу, де вони пропонують розстрочку мед? На питання до оператора де взяли номер мені щось лопочуть про те що ви брали кредит ітп. Але в Юнексі я ніяких кредитів не брав ніколи. Не розумію звідки вони взяли мій номер. Від банку не приємне враження...
Как только позвонил на кц и проконсультировался по их кредитке, через пару минут пришло смс от какой-то МФО с предложением кредита. И потом тоже приходило ещё от кого-то похожего