|
Таскомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Додано: Чет 11 лип, 2024 08:47
M-Audio написав: flysoulfly написав:Тася волюнтаристски закрыла раньше срока гривнепластик "с ограниченным функционалом" и предлагает получить в отделении вместо него новый пластик "с неограниченным функционалом".
Что, только сейчас? Мне закрыли, наверное, уже больше года как. Видимо, "функционал" вашего пластика был не таким уж и ограниченным, раз целый год ещё "ограниченно" работал без проблем.
Это вам ещё повезло - легко отделались можно сказать. Мне вон Тася вчера письмо счастья прислала с просьбой подтвердить доходы. Я так понимаю, всем у кого нет белой зарплаты достаточной для 'экономичного бронювання' У БАНКИ - ЗАСЬ!!!😡😡😡
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 11 лип, 2024 09:20
asti написав: M-Audio написав: flysoulfly написав:Тася волюнтаристски закрыла раньше срока гривнепластик "с ограниченным функционалом" и предлагает получить в отделении вместо него новый пластик "с неограниченным функционалом".
Что, только сейчас? Мне закрыли, наверное, уже больше года как. Видимо, "функционал" вашего пластика был не таким уж и ограниченным, раз целый год ещё "ограниченно" работал без проблем.
Это вам ещё повезло - легко отделались можно сказать. Мне вон Тася вчера письмо счастья прислала с просьбой подтвердить доходы. Я так понимаю, всем у кого нет белой зарплаты достаточной для 'экономичного бронювання' У БАНКИ - ЗАСЬ!!!😡😡😡
Якщо ваші батьки живі то редагуємо анкетування і зазначаємо про власні та сімейні заощадження,не забуваємо про ліміт 400к грн і все таки депозит,а не купівля онлайн на 50к грн кожного місяця
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Чет 11 лип, 2024 11:03
ще цікавіше закінчився депозит євро зарахували на поточний, оскільки карту вже закрили
а поточний з коштами ніде не відображається і відповідно з цими коштами нічого робити я не можу. навіть не знаю існують вони чи ні
-
v57
-
-
- Подякував: 153 раз.
- Подякували: 202 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2024 12:23
v57 написав:ще цікавіше закінчився депозит євро зарахували на поточний, оскільки карту вже закрили а поточний з коштами ніде не відображається і відповідно з цими коштами нічого робити я не можу. навіть не знаю існують вони чи ні
Лікується поїздкою у відділення та капанням на мізки. А потім через касу
-
Sergion
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2024 14:19
TASCOMBANK що, дійсно, онлайн ніяк?
-
v57
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2024 16:22
v57
Звертаємо увагу, що карта не відображається в TAS2U, якщо закінчився термін дії карти. Відповідно і інформація щодо зарахування, балансу не відображена. Для повноцінного користування інтернет-банкінгом TAS2U необхідно мати активну карту.
Ви маєте можливість замовити додаткову віртуальну карту до рахунку, звернувшись до Контакт-центру Банку за тел.: 0 800 503 580 (безкоштовно на території України), 044 393 25 90 (оплата згідно з тарифами оператора зв’язку).
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 11 лип, 2024 17:47
TASCOMBANK написав:v57 Звертаємо увагу, що карта не відображається в TAS2U, якщо закінчився термін дії карти. Відповідно і інформація щодо зарахування, балансу не відображена. Для повноцінного користування інтернет-банкінгом TAS2U необхідно мати активну карту. Ви маєте можливість замовити додаткову віртуальну карту до рахунку, звернувшись до Контакт-центру Банку за тел.: 0 800 503 580 (безкоштовно на території України), 044 393 25 90 (оплата згідно з тарифами оператора зв’язку).
пробовал несколько раз заказать виртуальную через tas2u не дает, все пишет- спробуйте пізніше
-
v57
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лип, 2024 10:40
TASCOMBANK Чи є можливість продовжити термін дії картки Пудра, яка вже була продовжена до кінця 07/24? Яким способом і за скільки грн?
-
valya
-
-
- Подякував: 664 раз.
- Подякували: 128 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лип, 2024 19:56
v57
Звертаємо увагу, що коли Ви відкриваєте віртуальну карту в додатку – буде відкрито окремий рахунок. Інформуємо, що в рамках одного продукту Клієнт може мати не більше одного рахунку (угоди) у одній валюті. Наприклад, в рамках продукту Платівка Клієнт може мати один рахунок у грн, один у EUR, один у USD. Якщо у Клієнта вже є рахунок Платівка у USD, відкрити другий рахунок у USD Ви не зможете. Тобто, якщо є відкрити рахунок пакету послуг "Платівка" в валюті гривня/долар/євро - в додатку не буде можливості відкрити новий рахунок в тій же валюті.
Ви маєте можливість замовити додаткову віртуальну карту до рахунку, звернувшись до Контакт-центру Банку за тел.: 0 800 503 580 (безкоштовно на території України), 044 393 25 90 (оплата згідно з тарифами оператора зв’язку).
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 12 лип, 2024 19:58
valya написав:TASCOMBANK Чи є можливість продовжити термін дії картки Пудра, яка вже була продовжена до кінця 07/24? Яким способом і за скільки грн?
Повідомляємо, що процес продовження терміну дії карток через лендінг тимчасово призупинений у зв’язку з технічними причинами. Якщо завершується термін дії картки, рекомендуємо перевипустити картку, або оформити додаткову віртуальну, зателефонувавши до Контакт-центру банку.
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-