|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 03 сер, 2024 11:34
В Фейсбук виклали відео: на одному подвір"і припарковані: - Фольксваген універсал АМ 5555 ВО - Ще один Фольксваген АМ 7777 ІО - Панамера ВХ 2222 ЕР - Фольксваген Пассат АМ 5555 АН "Дурних грошей" у наших людей неміряно...
До речі: планують в Україні підвищити податки при реєстрації нового авто з 5% до 15%. "Українська правда" вже написала, що це збільшить ціну на нові авто десь на 200 000 гривень. Так ось, для "загального розвитку": в Туреччині на нові авто діє податок в 80% (!) і нічого: купують та сплачують державі гроші. Гріх не поділитися грошима з державою...
Метод нарахування податку цікавий: податок в 80% (!) нараховується на базову ціну дилера. Наприклад так: - виробник та постачальник авто марки КІА хоче продати авто в своєму салоні за 1 000 000 лір (близько 30 000 доларів); - на цю ціну податок: 1000000х80%=800 000 лір. - базова ціна: 1 000 000+800 000=1 800 000 лір. - роздрібна ціна з урахуванням ПДВ 20%: 1 800 000+(1800 000х20%)=1 800 000+360 000=2 160 000 лір.
Наприклад, перед своїм від"їздом з Анталії 3 тижня тому я відвідав автосалон КІА - там наші люди з Харкова купували нове КІА Sportage за 2 020 000 лір або приблизно 70 000 (!) доларів США. Здається ві Україні такий КІА Sportage продається за 27 000 доларів. Купували і не жалілися, що податки високі...
P.S. Одночасно Туреччина йде на зустріч іноземцям, які прибувають на прожиття на довго: в разі отримання ВНП в країні іноземець отримує право завезти своє авто без розмитнення та будь-яких платежів на термін в 2 роки (пенсіонери - 4 роки).
Востаннє редагувалось akurt в Суб 03 сер, 2024 11:40, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4002 раз.
- Подякували: 1446 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 03 сер, 2024 11:34
Gastarbaiter написав: akurt написав:Жодному турку або канадійцю не приїде в голову витрачати зайві 84$ на «красиві цифри»…
У Польщі індивідуальні номери стають все більш популярні. Ціна - якісь смішні 250 євро.
Щось тільки пару раз бачив. А от наші повно і 7777, і ОО, і МІ. Можливо десь в США популярні всякі такі комбінації серед негрів піднявшихся на сутенерстві чи героїні - хз.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1455 раз.
- Подякували: 1861 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 сер, 2024 11:43
Ну я і в США таких массовых "понтів" не бачив. Якщо i можна зустріти - то іменні номери, на кшталт FREEDOM. То больше як чудирнацтво. А не свідоцтво про крадіжку бюджетных грошей мішками з попід цементу. Он той перелік номерів, що я навів вище - там на відео ще один транспортний засіб - коштує 432 000 грн., якщо я не помиляюся, то ціна номерів 72 000 грн. за 1, а там їх 6.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Суб 03 сер, 2024 12:00
akurt написав:Ну я і в США таких массовых "понтів" не бачив. Якщо i можна зустріти - то іменні номери, на кшталт FREEDOM. То больше як чудирнацтво. А не свідоцтво про крадіжку бюджетных грошей мішками з попід цементу. Он той перелік номерів, що я навів вище - там на відео ще один транспортний засіб - коштує 432 000 грн., якщо я не помиляюся, то ціна номерів 72 000 грн. за 1, а там їх 6.
Широко відомий блогер DrKru якось у відосику казав, що хотів зробити номер з таким написам, але там не дозволили бо якісь асоціації викликає.(щось з наркотою пов'язане)
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 272 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 сер, 2024 12:01
gonchik74 написав:Буквально вчора. Власник таксі Кавказ, Краків
Так це ж якийсь даг чи чечен. Читайте: BIGor написав:Можливо десь в США популярні всякі такі комбінації серед негрів піднявшихся на сутенерстві чи героїні - хз.
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 сер, 2024 12:05
akurt написав:Ну я і в США таких массовых "понтів" не бачив. Якщо i можна зустріти - то іменні номери, на кшталт FREEDOM. То больше як чудирнацтво. А не свідоцтво про крадіжку бюджетных грошей мішками з попід цементу. Он той перелік номерів, що я навів вище - там на відео ще один транспортний засіб - коштує 432 000 грн., якщо я не помиляюся, то ціна номерів 72 000 грн. за 1, а там їх 6.
В Україні є ще інша тема. Однакові типу круті комбінації на кількох машинах одразу. У одного родича цілих три. Мені не зрозуміла така любов.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2024 12:06
Щось влада Туреччини зовсім чокнулись (російською) https://www.rbc.ru/rbcfreenews/66abd5209a79473593b8bc92 В Турции объявили однодневный траур в связи с гибелью Исмаила Хании
Власти Турции объявили на 2 августа в стране однодневный траур после убийства в Иране главы политбюро ХАМАС Исмаила Хании, говорится в указе президента Реджепа Тайипа Эрдогана, передал телеканал T1.
Как следует из документа, траур объявляется «с целью демонстрации нашей поддержки и солидарности с нашими палестинскими братьями и в связи с мученической смертью главы политбюро ХАМАС Исмаила Хании».
Спочатку дружать з нацистською Росією, тепер відкрито дружать з терористичною організацією ХАМАС...
-
BIGor
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 03 сер, 2024 12:08
BIGor написав: gonchik74 написав:Буквально вчора. Власник таксі Кавказ, Краків
Так це ж якийсь даг чи чечен. Читайте: BIGor написав:Можливо десь в США популярні всякі такі комбінації серед негрів піднявшихся на сутенерстві чи героїні - хз.
Так, якісь такі. Мені ліньки йти під дощ і фоткати номер іншого сусіда ADAM. А за тиждень можна цілу колекцію зібрати. То ти уваги не звертаєш)
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 03 сер, 2024 12:32
BIGor написав:Спочатку дружать з нацистською Росією, тепер відкрито дружать з терористичною організацією ХАМАС...
Все трохи не так. З нацистською "дружать" дуже цікаво - а фактично і не дружать, а вдають, що дружать, просто терплять, наприклад переорієнтували постачання газу через свою територію в Європу з Азербайджану, а НЕ з ерефії. Витурили всіх росіян з Туреччини. Або майже всіх. Скоротили імпорт/експорт в ерефію здається в 2 чи більше разів (статистика була на днях). В той же час треба розуміти: Туреччина позиціонує себе як " регіональний лідер" - і дуже щільні еконоімчні зв"язки з Саудівською Аравією, Кувейтом, Катаром, ОАЕ, Оманом, які надають кредити в десятки мільярдів"ярдів доларів. Які є інвесторами в економіку - причому дуже потужними, а не копійчаними. То як я це бачу: більше удають всіляку стурбованість. " Восток - дело тонкое". Це країни з іншою релігійною орієнтацією, причому тільки дві з країн мусульманського світи, де переважна кількість населення сповідує іслам, "відділили церкву від держави" - це Туреччина та Азербайджан. Ну і не все просто з Палестиною: це на їх землі - а раніше землі Османської імперії (!) - прийшли чужі люди, захопили території та повбивали людей... Не всі знають цікавий факт: в кінці 19 сторіччя в Стамбул (тоді Константинополь) прибула з Європи численна делегація лідерів сіонізму з проханням до турецького султана віддати/подарувати їм землі на схід від Єгипту. І турецький султан ВІДМОВИВ. БО СВОЇ ЗЕМЛІ НЕ РОЗДАЮТЬ ЧУЖИНЦЯМ. І поїхали ті пани додому в Європу: в Краків, в Лемберг, в Жовкву, в Люблін, у Відень та в Женеву... Так що "стурбованість" "озабоченность" та "траур" то - справа така... ефемерна... На кшталт анекдота " Ну не шмогла я, ну не шмогла..."В смислі політика - справа така ... Говориш одне - а робиш інше... Он з Україною на днях Туреччина ратифікувала Угоду про "Зону вільної торгівлі"...
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
4