Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 22602261226222632264 ... 2903>
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 09:16

Re: Еміграція, заробітчанство

rjkz написав:Вот в новостях другой нежданчик - в ЛА в серьез за бомжей взялись. Бульдозерами палаточные городки сносят на гарбидж.

Не понимаю. Бомжи не могут притвориться спящими или действительно спать по очереди? В Калифорнии есть закон, запрещающий мешать человеку спать :)

ЗЫ Сдачу "задешево" с тщательным выбором арендатора можно расценивать как выбор хранителя для своей инвестиции. В пустующем доме, т.е. доме с выключенной вентиляцией, появляется запах, даже если он не очень старый.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6469 раз.
Подякували: 21615 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 09:26

Re: Еміграція, заробітчанство

Сибарит написав:ЗЫ Сдачу "задешево" с тщательным выбором арендатора можно расценивать как выбор хранителя для своей инвестиции.

Вже писав тут: в знайомої батьки в Іспанії отримують ЗП від американця за те, що живуть в його квартирі і не пускають окупантів. І десь двічі на рік він приїздить на кілька тижнів, про що їх попереджує мінімум за місяць і вони цей час живуть в іншому місці..
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 14:00

Цитата від rjkz:
“В целом, настроения в обществе сейчас двойственные - выборы впереди, на которых выбирать придется из двух сортов”

Я, звісно, спілкуюся тільки з українською діаспорою і не можу всі настрої відчувати, але НЕМАЄ враження подвійних настроїв. Взагалі всі веселі, активні та впевнені. Мені вчора навпаки подумалося, що гра в того Трампа вже закінчилася в ніхто не буде бігти за того пришелепкуватого голосувати.

Є і цікаві дзвіночки, але вони не повʼязані з виборами: один наш легінь - ІTник - безробітний з квітня 2024 року. Щось ніяк ніде не влаштується…

Але є і інший приклад: рядовий співробітник однієї дуже відомої компанії, яку всі знають учасники форуму, майже на днях купив будинок за 2 000 000$. Подробиць не знаю, але це не квартира, а саме приватний будинок. Звісно, куплено в кредит.
Це просто для рівня цін.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 19 сер, 2024 14:05, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1447 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 14:04

akurt написав:Цитата від rjkz:
“В целом, настроения в обществе сейчас двойственные - выборы впереди, на которых выбирать придется из двух сортов”

Я, звісно, спілкуюся тільки з українською діаспорою і не можу всі настрої відчувати, але НЕМАЄ враження подвійних настроїв. Взагалі всі веселі, активні та впевнені. Мені вчора навпаки подумалося, що гра в того Трампа вже закінчилася в ніхто не буде бігти за того пришелепкуватого голосувати.

Є і цікаві дзвіночки, але вони не повʼязані з виборами: один наш легінь - ІTник - безробітний з квітня 2024 року. Щось ніяк ніде не влаштується…

ви йому порадьте поїхати в СА, в ерію де не менше ляма за кортонну коробку нерухомості
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 14:07

Підкажіть адресу, я передам/підкажу.

Чомусь ніхто не хоче порахувати економічну ефективність такої оборудки:
- купити будинок не новий, але досить простойний будинок в реально класному районі за 1 400 000$.
- здати його аж за 3200$ на місяць.
За «нашою» методою власник отримає близько 2,75% річних по валюті.
Як вам такий відсоток? Щоби це означало?
Востаннє редагувалось akurt в Пон 19 сер, 2024 14:13, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 14:09

akurt написав:Підкажіть адресу, я передам/підкажу.

https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=5758572#p5758572
людина купує квиток працювати скажімо в Apple та отримувати 500 000$ зарплатні на рік.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 14:15

flyman написав:

https://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=5758572#p5758572
людина купує квиток працювати скажімо в Apple та отримувати 500 000$ зарплатні на рік.

І де у вашому дописі адреса, яку треба передати тому, хто бажає жити в картоннній коробці?
До речі, в моєму дописі, який вже цитують, є реальне посилання на Google maps: реально цікаво «походити» по вулицях. Рекомендую.
Там навіть можна побачити будинок, який вже мабуть здано в оренду за 3200$.
Ще цікаво:
- бензин на АЗС - менше 4$ за галон (галон - майже 4 літра). Подешевшав досить помітно. Як сказали наші «З урахуванням інфляції ціна реально стала смішною».
- електрика на станції зарядок від 0,35 до 0,45$ за 1 кВт. Вчора тренувався заряджати Тесла на фірмовій зарядці саме від Tesla.
- В ЖК часто заряджання авто є для мешканців безкоштовним. Аби ти встиг підключитися (не так багато парковочних місць в підземному паркінгу із зарядними станціями).
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 14:47

Чомусь ніхто не хоче порахувати економічну ефективність такої оборудки:
- купити будинок не новий, але досить простойний будинок в реально класному районі за 1 400 000$.
- здати його аж за 3200$ на місяць.
За «нашою» методою власник отримає близько 2,75% річних по валюті.
Як вам такий відсоток? Щоби це означало?

Власник отримає (скоріш за все) ще й непоганий приріст вартості активу у довгостроковій перспективі.
https://fred.stlouisfed.org/series/CASTHPI
Gastarbaiter

Подякував: 702 раз.
Подякували: 617 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 15:22

Дюрі-бачі написав:
  rjkz написав:что будет с долларом, который имеет все шансы в таком случае перестать быть мировой резервной валютой

А хто його замінить? Євро? Юань?

Свято место пусто не бывает.
Да хоть крипта.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5476 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 15:29

akurt написав:Цитата від rjkz:

Але є і інший приклад: рядовий співробітник однієї дуже відомої компанії, яку всі знають учасники форуму, майже на днях купив будинок за 2 000 000$. Подробиць не знаю, але це не квартира, а саме приватний будинок. Звісно, куплено в кредит.
Це просто для рівня цін.

Я-бы не стал так категорично говорить.
"Игра в ТРампа" совсем не закончена.
Надо понимать, что украинские айтишники в Силикон Вейли - далеко не индикатор.
В целом, для чисто американской экономики, которая в не лучшем состоянии сейчас, Трамп - выгодный выбор. В краткосрочной перспективе. Харрис - зло сейчас и сразу.
Американцы голосуют по принципу - выгодно/не выгодно.
А потому уже все остальное - аборты, гендерные предрассудки и тп.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5476 раз.

Профіль

10
5
7
  #<1 ... 22602261226222632264 ... 2903>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти