Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
rjkz написав:Вот в новостях другой нежданчик - в ЛА в серьез за бомжей взялись. Бульдозерами палаточные городки сносят на гарбидж.
Не понимаю. Бомжи не могут притвориться спящими или действительно спать по очереди? В Калифорнии есть закон, запрещающий мешать человеку спать
ЗЫ Сдачу "задешево" с тщательным выбором арендатора можно расценивать как выбор хранителя для своей инвестиции. В пустующем доме, т.е. доме с выключенной вентиляцией, появляется запах, даже если он не очень старый.
Сибарит написав:ЗЫ Сдачу "задешево" с тщательным выбором арендатора можно расценивать как выбор хранителя для своей инвестиции.
Вже писав тут: в знайомої батьки в Іспанії отримують ЗП від американця за те, що живуть в його квартирі і не пускають окупантів. І десь двічі на рік він приїздить на кілька тижнів, про що їх попереджує мінімум за місяць і вони цей час живуть в іншому місці..
Цитата від rjkz: “В целом, настроения в обществе сейчас двойственные - выборы впереди, на которых выбирать придется из двух сортов”
Я, звісно, спілкуюся тільки з українською діаспорою і не можу всі настрої відчувати, але НЕМАЄ враження подвійних настроїв. Взагалі всі веселі, активні та впевнені. Мені вчора навпаки подумалося, що гра в того Трампа вже закінчилася в ніхто не буде бігти за того пришелепкуватого голосувати.
Є і цікаві дзвіночки, але вони не повʼязані з виборами: один наш легінь - ІTник - безробітний з квітня 2024 року. Щось ніяк ніде не влаштується…
Але є і інший приклад: рядовий співробітник однієї дуже відомої компанії, яку всі знають учасники форуму, майже на днях купив будинок за 2 000 000$. Подробиць не знаю, але це не квартира, а саме приватний будинок. Звісно, куплено в кредит. Це просто для рівня цін.
Востаннє редагувалось akurt в Пон 19 сер, 2024 14:05, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Цитата від rjkz: “В целом, настроения в обществе сейчас двойственные - выборы впереди, на которых выбирать придется из двух сортов”
Я, звісно, спілкуюся тільки з українською діаспорою і не можу всі настрої відчувати, але НЕМАЄ враження подвійних настроїв. Взагалі всі веселі, активні та впевнені. Мені вчора навпаки подумалося, що гра в того Трампа вже закінчилася в ніхто не буде бігти за того пришелепкуватого голосувати.
Є і цікаві дзвіночки, але вони не повʼязані з виборами: один наш легінь - ІTник - безробітний з квітня 2024 року. Щось ніяк ніде не влаштується…
ви йому порадьте поїхати в СА, в ерію де не менше ляма за кортонну коробку нерухомості
Чомусь ніхто не хоче порахувати економічну ефективність такої оборудки: - купити будинок не новий, але досить простойний будинок в реально класному районі за 1 400 000$. - здати його аж за 3200$ на місяць. За «нашою» методою власник отримає близько 2,75% річних по валюті. Як вам такий відсоток? Щоби це означало?
Востаннє редагувалось akurt в Пон 19 сер, 2024 14:13, всього редагувалось 1 раз.
І де у вашому дописі адреса, яку треба передати тому, хто бажає жити в картоннній коробці? До речі, в моєму дописі, який вже цитують, є реальне посилання на Google maps: реально цікаво «походити» по вулицях. Рекомендую. Там навіть можна побачити будинок, який вже мабуть здано в оренду за 3200$. Ще цікаво: - бензин на АЗС - менше 4$ за галон (галон - майже 4 літра). Подешевшав досить помітно. Як сказали наші «З урахуванням інфляції ціна реально стала смішною». - електрика на станції зарядок від 0,35 до 0,45$ за 1 кВт. Вчора тренувався заряджати Тесла на фірмовій зарядці саме від Tesla. - В ЖК часто заряджання авто є для мешканців безкоштовним. Аби ти встиг підключитися (не так багато парковочних місць в підземному паркінгу із зарядними станціями).
akurt написав:Підкажіть адресу, я передам/підкажу.
Чомусь ніхто не хоче порахувати економічну ефективність такої оборудки: - купити будинок не новий, але досить простойний будинок в реально класному районі за 1 400 000$. - здати його аж за 3200$ на місяць. За «нашою» методою власник отримає близько 2,75% річних по валюті. Як вам такий відсоток? Щоби це означало?
akurt написав:Цитата від rjkz: “В целом, настроения в обществе сейчас двойственные - выборы впереди, на которых выбирать придется из двух сортов”
Але є і інший приклад: рядовий співробітник однієї дуже відомої компанії, яку всі знають учасники форуму, майже на днях купив будинок за 2 000 000$. Подробиць не знаю, але це не квартира, а саме приватний будинок. Звісно, куплено в кредит. Це просто для рівня цін.
Я-бы не стал так категорично говорить. "Игра в ТРампа" совсем не закончена. Надо понимать, что украинские айтишники в Силикон Вейли - далеко не индикатор. В целом, для чисто американской экономики, которая в не лучшем состоянии сейчас, Трамп - выгодный выбор. В краткосрочной перспективе. Харрис - зло сейчас и сразу. Американцы голосуют по принципу - выгодно/не выгодно. А потому уже все остальное - аборты, гендерные предрассудки и тп.