Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 22612262226322642265 ... 2904>
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 15:32

flyman написав:
  akurt написав:Цитата від rjkz:
“В целом, настроения в обществе сейчас двойственные - выборы впереди, на которых выбирать придется из двух сортов”

Я, звісно, спілкуюся тільки з українською діаспорою і не можу всі настрої відчувати, але НЕМАЄ враження подвійних настроїв. Взагалі всі веселі, активні та впевнені. Мені вчора навпаки подумалося, що гра в того Трампа вже закінчилася в ніхто не буде бігти за того пришелепкуватого голосувати.

Є і цікаві дзвіночки, але вони не повʼязані з виборами: один наш легінь - ІTник - безробітний з квітня 2024 року. Щось ніяк ніде не влаштується…

ви йому порадьте поїхати в СА, в ерію де не менше ляма за кортонну коробку нерухомості

А нефига?
Я не айтишник, для остальных там зп намного скромней.
В окрестностях НЙ и в самом НЙ локаций с такими ценами - дофига.
Да хотя-бы и моя. Частных домов в любом состоянии в моем зипкоде дешевле ляма сейчас нет. Когда я приехал еще были по 700 куе, во всяком случае, можно было найти.
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5476 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 15:36

akurt написав:Підкажіть адресу, я передам/підкажу.

Чомусь ніхто не хоче порахувати економічну ефективність такої оборудки:
- купити будинок не новий, але досить простойний будинок в реально класному районі за 1 400 000$.
- здати його аж за 3200$ на місяць.
За «нашою» методою власник отримає близько 2,75% річних по валюті.
Як вам такий відсоток? Щоби це означало?

Да никак.
Это ставка на дорожай.
В моем банке есть закрытое предложение под 5,34% при условии не менее 100 куе и доступность снятия без санкций в течении 24 часов. Мой шеф положил как раз 1,3 ляма.
По дому еще и расходы есть - налоги, содержание, амортизация (она сначала с налогов спишется, но потом, при продаже обратно вернется)
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 16:39

rjkz написав:Да никак.
Это ставка на дорожай.
В моем банке есть закрытое предложение под 5,34% при условии не менее 100 куе и доступность снятия без санкций в течении 24 часов. Мой шеф положил как раз 1,3 ляма.
По дому еще и расходы есть - налоги, содержание, амортизация (она сначала с налогов спишется, но потом, при продаже обратно вернется)

Погоджуюся: купити за 1 400 000 доларів, щоби здавати за 3 200 (2,75% річних) виглядає безглуздо. Ми тут подумали, що буде здавати рік-два (тому треба зараз здати швидше, навіть по досить привабливій ціні - щоби не втрачати кожен цент) та продасть за 2 000 000...
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 17:07

akurt написав:
Это ставка на дорожай.

Погоджуюся: купити за 1 400 000 доларів, щоби здавати за 3 200 (2,75% річних) виглядає безглуздо. Ми тут подумали, що буде здавати рік-два (тому треба зараз здати швидше, навіть по досить привабливій ціні - щоби не втрачати кожен цент) та продасть за 2 000 000...

В Берген каунти, НДж, есть дома и даже усадьбы, где никто не живет.
Платятся налоги , десятки тысяч долларов в год, сригутся газоны, делается мейнтаненс. Все это тянет еще на несколько десятков куе в год.
Тупо припаркованы деньги под дорожай. Условно 40 куе дахода с аренды в год и сопутствующий гемор людям не интересны.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 21:43

rjkz написав:
  akurt написав:
Это ставка на дорожай.

В Берген каунти, НДж, есть дома и даже усадьбы, где никто не живет.
Платятся налоги , десятки тысяч долларов в год, сригутся газоны, делается мейнтаненс. Все это тянет еще на несколько десятков куе в год.
Тупо припаркованы деньги под дорожай. Условно 40 куе дахода с аренды в год и сопутствующий гемор людям не интересны.

в темі КРЖН з мене почали глузувати, коли сказав, що припарковано і не здається (при оплаті 250 грн за кавалірку в місяць), але на КРЖН це фуфу а СШАРЖН це нямням.
flyman

Подякував: 1604 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 19 сер, 2024 23:27

Еміграція, заробітчанство

News from USA

Запам"ятаємо цей день - 19 серпня 2024 року.
Нарешті збулося те, про що так довго та наполегливо мріяли на цій гілці!
Панове! Я реально побачив БОМЖа!
Один - правда, але є!
Ось він (фото з вікна авто Tesla Model 3) - стояв я перед світлофором боявся у відкриту робити фото - бо камери можуть знімати наявність смартфона в руках - ще штраф буде. Однією рукою тримав смартфон - другою - кермом авто.
Зображення
БОМЖ калірований худенький здається років 50-52. Має якийсь візок або ровер. Сидить під парканом біля дерева. В цілому виглядав досить пристойно.
Місце символічне: поблизу найдорожчого в Каліфорнії будинка початку 19 сторіччя - це будинок родини Winchester. Вдовиця виробника зброї вибрала для родового будинка саме це місце.
Мабуть, тут більше пахло грошима... А вже мільярдів та чудернацтва в неї - міряно не переміряно було... Можна відвідати цей неймовірно цікавий будинок. В ньому і фільми знімали...
Цікаво, що я в ньому був в листопаді 2022 року - квиток коштував 35 доларів.
Зараз 45. Інфляція...

Ну і як бачите не всі заробляють 500 000 доларів на рік.
Комусь - хоча б 20 доларів за годину... і ту годину - хоча б двічі на місяць...
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Вів 20 сер, 2024 00:30

akurt написав:Еміграція, заробітчанство

News from USA

Один - правда, але є!
Ось він (фото з вікна авто Tesla Model 3) - стояв я перед світлофором боявся у відкриту робити фото - бо камери можуть знімати наявність смартфона в руках - ще штраф буде. Однією рукою тримав смартфон - другою - кермом авто.
Зображення
БОМЖ калірований худенький здається років 50-52. Має якийсь візок або ровер. Сидить під парканом біля дерева. В цілому виглядав досить пристойно.
Місце символічне: поблизу найдорожчого в Каліфорнії будинка початку 19 сторіччя - це будинок родини Winchester. Вдовиця виробника зброї вибрала для родового будинка саме це місце.
Мабуть, тут більше пахло грошима... А вже мільярдів та чудернацтва в неї - міряно не переміряно було... Можна відвідати цей неймовірно цікавий будинок. В ньому і фільми знімали...
Зараз 45. Інфляція...

Я шось пропустив? Дефіцит бомжей? Купу бомжей бачив Атланта, Майамі, НЙ...у маленьких містечках-так, їх майже не видно.
Rack

Подякував: 56 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 20 сер, 2024 00:47

Rack написав:
  akurt написав:Еміграція, заробітчанство

News from USA

Один - правда, але є!
Зображення
Зараз 45. Інфляція...

Я шось пропустив? Дефіцит бомжей? Купу бомжей бачив Атланта, Майамі, НЙ...у маленьких містечках-так, їх майже не видно.

Бомжи любят большие демократические города.
Где можно сесть на шею обществу, свесить ноги и болтать ими.
Я в отпуск ездил в довольно дорогие городки на юге НДж.
Городок с домами викторианских времен, но все отреставрированы.
В сезон население городка - 800 тысяч, в несезон - 30 тыс.
99% как местных так и туристов - белые американцы и европейцы.
Идеальная чистота. Ни единого бомжа.
Недвижимость практически не продается. Не потому что рынок мертвый - как мне рассказали, недвигу там не продают по причине того, что владеют ей люди, которых деньги как таковые не интересуют. В основном там недвигу унаследуют.
Откуда там взяться бомжам?
Вот и акурт по примерно таким местам ездит.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Вів 20 сер, 2024 05:04

Re: Еміграція, заробітчанство

У меня давно уже закочился срок действия приватовской карты.
Когда началась война, я все что там оставалось перевел на ЗСУ, там было немного.
Потом пришел имейл от банка, что карты, по которым нет движения около года, закрываются. И я попросил родственников закинуть несколько сотен гривен через терминал. Но потом опять надолго забыл про эту карту.
И тут читаю новости :
https://finance.liga.net/bank/novosti/p ... nah-evropy
Пока раздумываю или оно мне надо.
Что-то это очень смахивает на троянского коня.
Выглядит так как будто государство хочет хоть как-то дотянуться до тех, до кого оно дотянуться не может.
Ну и видео попалось:

https://www.youtube.com/watch?v=tzypF_oKSMw
Подумал-подумал, что раз уж я давно обхожусь без этого, то и дальше обойдусь.
А что имелось ввиду под интересом государства к моим счетам - я не понимаю.
В мире около 60 млн украинцев.
Украина всех, кто не вышел из гражданства считает исключительно своими гражданами. Вне зависимости от того, являются они гражданами и/или резидентами иного государства. И что государство Украина хочет теперь все знать о счетах 30 млн человек давно живущих за границей? Я уж не говорю, что кроме "знать" могут последовать другие "желания".
Пардон, только США и кажется Эритрея таксуют своих граждан где-бы они ни жили и откуда-бы доход не получали. Неужели Украина надеется попасть в эту компанию?
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Вів 20 сер, 2024 07:29

Класика: «Не читайте до обеда советских газет».
Відео від блогера-юриста» містить багато суперечливої інформації.
1. Ніяких проблем у використанні карт українських банків немає.
Більше того: ви можете замовити прямо на сайті електронну картку - прив"язали її до свого смартфона та використовувати.
2. Ви можете замовити до свого рахунка декілька карт - в мене наприклад 3 карти класу GOLD прив"язані до одного рахунка - дві з них можете передати родичам (якщо довіряєте).

3. Далі: зарано говорити про обмеження переказів з карти на карту - сумами в 100 000 гривень (близько 2 500 доларів) на місяць - це взагалі ще тільки ПРОЄКТ, який обговорюється - взагалі все зрозуміло, бо йде оборот грошей "в тіні". Якщо ви не знаєте - близько 75% громадян України НЕ сплачують податки. І не сплачували ніколи. І не збираються сплачувати.
У Вас в США іде тіньовий обіг грошей - держава в США все дозволяє робити картелям в Колумбії на території США? А податки платять?

4. Фінмоніторінг працює - і блогер помиляється, коли говорить, що банк обмежує ваші права.
Не обмежує, якщо клієнт банку не порушує Закони.
Є така неприємна річ: "Держава" та "Закони". Hу кому сподобається?????
Все простіше: я сам в серпні попав на фінансовий моніторинг - приятель зробив помилку - обміняв 10 000 доларів на гривню - отримав 410 000 гривень та перевів мені на карту.
Операція в сумі, більшій за 400 000 гривень на добу (10 000 доларів) - ФІінмоніторінг задає "дурні питання" - вірно.
Ось тут я пояснював звідки ці гроші. В США не так?
Так так всюди - операції вище за 10 000 доларів (євро) - іде фінмоніторінг.
Он на попередніх сторінках люди писали, як "влипли" в Польщі. Рахунки заарештовані. А в Німеччині - і агов... Там і 1 євро мимо не пролетить нікуди та ніяк...

Можливо, громадянину США можна отримати водійське посвідчення або Грін-карту без всяких документів або наприклад поїхати в Нікарагуа та там оформити собі американську Грін-карту.
Можливо, але напевно тільки для громадянина США...

Так що варто НЕ слухати отаких горе-фахівців.
У мене приятель намагався вийти з громадянства росії - боровся 3 роки - та плюнув - втратив українське ВНП (пройшли виділені терміни).
Так що реально горе-хВахівець... Про мораль розмірковує... з бажанням не виконувати закони країни проживання... Реально круто. Здається анархісти проповідували років 100 тому...
Востаннє редагувалось akurt в Вів 20 сер, 2024 09:36, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

5
  #<1 ... 22612262226322642265 ... 2904>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Ana і 2 гостей