Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 95879588958995909591 ... 14729>
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2024 16:33

Water написав:
  ЛАД написав:Если покопаться в истории, то можно усомниться в том, что "офіційні мови в тій же Канади та Швейцарії це не мови окупантів".

Тобто ви пропонуєте Квебек та франкомовні кантони Швейцарії віддать Франції, німецькомовні Германії, італомовний відповідно Італії?

Это ваша идея.
Я такой глупости не писал.
Можете ещё написать, что я за развал Евросоюза. :)
В 1943 в Украине практически не было немецкоязычного населения. И уже практически не было евреев, знавших и говоривших на идиш (достаточно близком к немецкому). В отличие от сегодняшней Украины, где русскоязычных очень много.

Можу сказать як людина, яка більшість свого життя прожила на півдні України. Десь пів року вам буде достатньо прожить в україномовному середовищі, шоб ви почали шпрехать українською. Тому не потрібно було чекать асвабадітєлєй, а тільки бажання.

Поверьте, мне для этого понадобится дня три. Для того, чтобы "шпрехать".
Но думать при этом я буду, скорее всего, на русском.
У меня много знакомых, уехавших очень давно. Они свободно "шпрехают" на немецком, английском, иврите. Но думают на русском.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2024 16:59

Re: Напад росії і білорусі на Україну

ЛАД написав:
  Faceless написав:.............
В оточенні таких може й не бути, все ж таки оточення зазвичай з людей, з якими є щось спільне, але ждунів можна помітити просто по окремим фразам/коментарям/розмовам перехожих, покупців в магазинах, за сусіднім столиком в кафе чи по стійці в барі.
Але найбільше їх помітно військовим, звісно. Бо саме оті ждуни здають локації, зливаються інформацію де більше людей. Прилітає навіть у місця досить далекі від лінії фронту, і про це ви не прочитаєте в новинах і телеграм каналах.

Я не отрицал их существование.
По разговорам "перехожих, покупців в магазинах" не слышал. В барах не бываю.
То, что есть целеуказание, поджоги военных машин и т.п., знаю. Но это далеко не всегда от ждунов. Очень часто просто за деньги без всяких политических убеждений.
За гроші "без убєждєній" це фактично те саме
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2024 17:11

detroytred написав:
  andrijk777 написав:
  detroytred написав:Зараз путло очікує нової влади. Тепер в США))
Сподівається на Трампа.

З чого ви взяли що пуйло сподівається(хоче) Трампа?

Що він хоче - знає тільки він сам.

Те, що очікує результатів виборів, - цього по суті очікують майже всі світові гравці. Це логічно. Будувати наступні плани під можливі нові умови або старі - тобто коли вирішиться.

Сподівається чому на Трампа?
А на кого ще?
Господь не з ним. А з демократами зміни ситуації не відбувається.
Тобто на кого (на що) йому сподіватися залишається?

Є 2 варіанти - Гарріс і Трамп.
Чому ви вважаєте що путін хоче саме Трампа, а не Гарріс?
*прочитав ваш наступний пост. - це просто смішно :D :D :D Вважати що путін говорить правду - це якось навіть не вкладається у мене в голові. Чомусь вважав вас розумнішою людиною.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2024 17:35

fler написав:росія порушила домовленість щодо ненападу на енергетичну інфраструктуру після переговорів з Україною, — Le Monde
Україна та росія провели переговори за посередництва Катару на початку серпня, під час яких було досягнуто домовленості не завдавати ударів по енергетичній інфраструктурі.
Проте росія порушила цю угоду після початку українського наступу в Курській області, повідомляє Le Monde.
Отже, 2 висновки:
1) перемовини з рф тривають
2) рф не виконує домовленості, як завжди

О чём ещё ваша власть добазарилась с террористами? Или обычных граждан это не касается? Советоваться западло, а ставить перед фактом, а когда договор срывается, то искать виноватых среди населения?
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2024 17:38

Faceless написав:
ЛАД написав:
  Faceless написав:.............
В оточенні таких може й не бути, все ж таки оточення зазвичай з людей, з якими є щось спільне, але ждунів можна помітити просто по окремим фразам/коментарям/розмовам перехожих, покупців в магазинах, за сусіднім столиком в кафе чи по стійці в барі.
Але найбільше їх помітно військовим, звісно. Бо саме оті ждуни здають локації, зливаються інформацію де більше людей. Прилітає навіть у місця досить далекі від лінії фронту, і про це ви не прочитаєте в новинах і телеграм каналах.

Я не отрицал их существование.
То, что есть целеуказание, поджоги военных машин и т.п., знаю. Но это далеко не всегда от ждунов. Очень часто просто за деньги без всяких политических убеждений.

Результат одинаковый.
Но причины и методы борьбы разные.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2024 17:45

andrijk777 написав:..........
*прочитав ваш наступний пост. - це просто смішно :D :D :D Вважати що путін говорить правду - це якось навіть не вкладається у мене в голові. Чомусь вважав вас розумнішою людиною.

То же самое можно сказать о словах любого политика.
Но больше ориентироваться не на что. Только на последующие действия политика. Но это будет "потом". Но в данном случае с какой-то степенью вероятности в его слова можно поверить. Пусть и не на 100%.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2024 17:45

ЛАД написав:
  Faceless написав:
ЛАД написав:Я не отрицал их существование.

Результат одинаковый.
Но причины и методы борьбы разные.

Не розумію про яку ви "боротьбу".
Одні стали колаборантами раніше, інші - пізніше (коли на них вийшли росіяни й запропонували гроші за інформацію чи за диверсії).
При тому що і методи по суті ті самі (ждуни звичайні теж грошей хочуть, і сподіваються на якісь преференції в разі окупації). І дії в результаті виконують ті самі - шлють фото, адреси, координати, інформацію скільки ос, чи підпалюють автівки
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2024 17:46

як тобі такий "хароший руський", ЛАД? :lol:
Засуджений за вбивство і зґвалтування пенсіонерки вагнерівець знову поїхав на фронт
У 2020 році 28-річного російського злочинця Россомахіна засудили до 14 років колонії суворого режиму у справі про вбивство і грабіж.

Після початку повномасштабної війни він вступив у терористичну організацію ПВК Вагнера і вирушив воювати проти України.

Раніше стало відомо, що навесні 2023 року Россомахін повернувся в рідне село Новий Бурець, незабаром після чого зґвалтував і вбив 85-річну пенсіонерку.

У квітні 2024 року Россомахіна засудили до 22 років колонії. За словами правозахисників, росіянин провів у колонії менше ніж пів року. Він уклав контракт із Міноборони та знову поїхав на фронт.

напевне, скажеш, що його турбують ті ж питання, що й Раскольникова? зате можливостей перевірити відповіді більше :D
Востаннє редагувалось Shaman в Пон 26 сер, 2024 17:50, всього редагувалось 2 разів.
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2024 17:46

Бетон написав:............
О чём ещё ваша власть добазарилась с террористами? Или обычных граждан это не касается? Советоваться западло, а ставить перед фактом, а когда договор срывается, то искать виноватых среди населения?

В чём сегодня обвиняют население?

P.s. Добавлю вопрос.
По-вашему, "базарить с террористами" не нужно?
Что тогда? Воевать лично вы не хотите. Что делать?
Востаннє редагувалось ЛАД в Пон 26 сер, 2024 18:20, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2024 17:57

andrijk777 написав:
  detroytred написав:
  andrijk777 написав:З чого ви взяли що пуйло сподівається(хоче) Трампа?

Що він хоче - знає тільки він сам.

Те, що очікує результатів виборів, - цього по суті очікують майже всі світові гравці. Це логічно. Будувати наступні плани під можливі нові умови або старі - тобто коли вирішиться.

Сподівається чому на Трампа?
А на кого ще?
Господь не з ним. А з демократами зміни ситуації не відбувається.
Тобто на кого (на що) йому сподіватися залишається?

Є 2 варіанти - Гарріс і Трамп.
Чому ви вважаєте що путін хоче саме Трампа, а не Гарріс?

*Що він хоче - знає тільки він сам.* -- написано в тексті.
В наступному повідомленні було про те, що втирють це не тільки світові ЗМІ, а і сам путло.
А також пряме посилання на те, що сам він заявляє -- що це аргумент. Аргумент.

Які у вас аргументи - хто зна.
Від вас поки не було жодного))
Тільки ваша оцінка мене. Яка ніяким чином не може бути аргументом в обміні думками стосовно питання, яке було піднято.

Да, і вам залишилась лише дрібничка -- навести моє твердження, де я вважаю, що путло говорить правду.
Я цим не аргументував.
Аргументом було, що він отак сам заявляє і що це цілком може бути правдою, оскільки логічно (йому ні на що і ні на кого більше сподіватися).
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 95879588958995909591 ... 14729>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор