Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
v_tichsh написав:Кто имел опыт покупки валютные ОВДП - через какой банк/компанию вы это делали? Из тех что мне известны есть:
1) Монобанк - не подходит, поскольку во-первых не понятно где и как потом свои доллары получить (отделений универсалбанка банка мало, да и в принципе доверия особо нет) и во-вторых за снятия валюты комиссия 0.9% 2) УкрГазБанк - вроде всё неплохо, но нельзя купить без визита в отделение - не подходит 3) Сенсбанк - в целом подходит, но я не нашёл у них валютных счетов что б без платы за обслуживание - тарифный пакет white 50грн/мес или выполнение условий - не существенно но не приятно
Кто знает ещё каких-нибудь дилеров?
Є ще Ексім але там теж ногами. В СЕНСІ 50 можна не платити. Кажуть Ощад можна але в мене власного досвіду немає. Мій пакет Укргаз, Ексім, сенс.
v_tichsh написав:Сенсбанк - в целом подходит, но я не нашёл у них валютных счетов что б без платы за обслуживание - тарифный пакет white 50грн/мес или выполнение условий - не существенно но не приятно
такого підходу як в Сенсі більше нема ніде щомісячна платня легко рішаєтся - поповнюйте телефон регулярно помісячно та й ділов..
Дія через нацкешбек обновлялась, заново мусів до неї сміятись і кліпати і встановити код на цифровий підпис, але все спрацювало. Добавилось багато нових випусків.
v_tichsh написав:Сенсбанк - в целом подходит, но я не нашёл у них валютных счетов что б без платы за обслуживание - тарифный пакет white 50грн/мес или выполнение условий - не существенно но не приятно
такого підходу як в Сенсі більше нема ніде щомісячна платня легко рішаєтся - поповнюйте телефон регулярно помісячно та й ділов..
Трішки не так Раз в півроку прийдеться заплатити 100 грн за валютний рахунок Це при умові, що ви купили валютні облігаціі і чекаєте погашення Якщо будуть регулярні покупки, то не потрібно платити Поповнення телефону тут не спрацює 😀
в Дії , при купівлі нових ОВГЗ ( вводив і ІСУ і КІНТО ), мене перенаправляє на сторінку заповнення "задекларованого місця проживання" ...ввожу реальну адресу , але не приймає...може хтось , вже подолав цю перешкоду ?
lincoln2 написав:в Дії , при купівлі нових ОВГЗ ( вводив і ІСУ і КІНТО ), мене перенаправляє на сторінку заповнення "задекларованого місця проживання" ...ввожу реальну адресу , але не приймає...може хтось , вже подолав цю перешкоду ?
-- Міністерство фінансів залучило вчора до бюджету загалом понад 20 млрд грн, але для цього довелося підвищити ставки за більшістю інструментів. Значну частину коштів – майже 41% усіх учорашніх залучень - бюджету принесли валютні ОВДП у доларах США. Міністерство розмістило всі заплановані $200 млн, відхиливши майже третину попиту на валютний інструмент. Ставки за цими ОВДП не зазнали істотних змін: ставка відсікання залишилася 4.66%, а середньозважена ставка знизилася на 1 б.п. до 4.65%. --
-- Міністерство фінансів залучило вчора до бюджету загалом понад 20 млрд грн, але для цього довелося підвищити ставки за більшістю інструментів. Значну частину коштів – майже 41% усіх учорашніх залучень - бюджету принесли валютні ОВДП у доларах США. Міністерство розмістило всі заплановані $200 млн, відхиливши майже третину попиту на валютний інструмент. Ставки за цими ОВДП не зазнали істотних змін: ставка відсікання залишилася 4.66%, а середньозважена ставка знизилася на 1 б.п. до 4.65%. --
PS інші брокери пишуть подібне?
Вважаю овдп для громадян непогане рішення між готівковим матрацем або банківською скринею.