Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Искатель написав:Ось наприклад: чи можна відкрити картку "Зроблено в Україні" у одному банку (наприклад, у Приваті), а розраховуватися карткою іншого банку (наприклад, Глобусу)?
Искатель написав:Ось наприклад: чи можна відкрити картку "Зроблено в Україні" у одному банку (наприклад, у Приваті), а розраховуватися карткою іншого банку (наприклад, Глобусу)?
Можна
Чому гранична сума 3000 грн на місяць? Якщо маю зп 120к ,чому я не можу витратити хоча б 60 щоб мені повернути 6к ?? Звідки такі обмеження???
Искатель написав:Цікаво, а є якась гаряча лінія, на яку можна подзвонити і задати питання? Ось наприклад: чи можна відкрити картку "Зроблено в Україні" у одному банку (наприклад, у Приваті), а розраховуватися карткою іншого банку (наприклад, Глобусу)?
На сайті програми https://madeinukraine.gov.ua/ є онлайн-допомога. І ще десь писалося, в разі питань дзвоніть на урядову гарячу лінію 1545.
Ірина_ написав:2 вересня, офіційно стартувала програма "Національний кешбек", за якою українцям компенсуватимуть 10% витрат на придбання товарів вітчизняного виробництва.
jabba написав:ramzes4 А как технически это осуществить?
Вам треба підключити для нарахування картку банку А. Виплата може йти на картку "Зроблено в Україні" банку Б. Картку банку Б для виплати ви оберете в Дії.
Простий варіант. В деяких банках А (Sense, ПУМБ) підключити для нарахування картку можна прям через меню, тупо обираєте картку та вказуєте, що хочу щоб по ній нараховували кешбек.
Випускаєте картку "Зроблено в Україні" в банку Б, де хочете отримувати виплати
В банкінгу банку А підключаєте для нарахувань потрібні картки банку А.
В Дії обираєте для виплат потрібний банк Б
. Трохи складніший. В деяких банках А (як мінімум Глобус, Приватбанк) нюанс в тому, що нема окремої процедури підключення картки для нарахування. Можна тільки в комплексі випустити картку "Зроблено в Україні" та підключити для нарахування всі картки.
Випускаєте картку "Зроблено в Україні" в банку Б, де хочете отримувати виплати
Випускаєте картку "Зроблено в Україні" в банку А, що одразу підключить для нарахувань всі картки банку А.
А что Приват пишет у себя-нацкешбек,10%,и т.д.,а потом что то типа :разрахуйтесь картой мастер от привата и получите ,как я понял,ещё 10% кешбека?Всего 20?