І ще одне - чому на мій допис, що нижче я продублював немає комнтів, типу - "так, правильно пишеш!" Всі, або мовчать, або сперечаються з цим. Але ж це очевидно(про демобілізацію і сзчешників), я
сзч как аборт. Тут советы неуместны. Надо взвесить все плюсы и риски. Как минимум надо быть адвокатом для этого. Правильно делают что молчат. редкость, но в этом вопросе форум ведёт себя умно.
І ще одне - чому на мій допис, що нижче я продублював немає комнтів, типу - "так, правильно пишеш!" Всі, або мовчать, або сперечаються з цим. Але ж це очевидно(про демобілізацію і сзчешників), я
сзч как аборт. Тут советы неуместны. Надо взвесить все плюсы и риски. Как минимум надо быть адвокатом для этого. Правильно делают что молчат. редкость, но в этом вопросе форум ведёт себя умно.
Так отож, що можна було "предотвратіть" 100к абортів за 2,5роки зробивши плавну демобілізацію/заміну по 7-10к/міс.!
andrijk777 написав:Нажаль ні. На 4 роки ще хватить "бідосі". Ось в Резерв+ є більше мільйона придатних. Їх хватить, щоб сини Будівельника і чоловік Флер не воювали
Що, невже ще 4р. ура-патріотичної піз дьожі про потужну потужність, але чужими руками?🤦🏻 Якась в них просто цинічно-псевдопатріотична хитрозробленість!
pesikot написав:Теперь, ПОТУЖНО терпи Бо це доросле життя, в якому повинна бути відповідальність за свій вибір
Я ВЖЕ потужно ПЕРЕтерпів аж в 2,5 рази!
І я голосував за ШАНС!!! А з сивочолим - то і шансу не було!
Шансу чого ? З сивочолим ти сидів і торгував контрафактним велосипедним крамом, купував собі квартири
Військові дії зменшувались до рідких обстрілів
Якого ти шансу захотів ? Взагалі нічого не робити, але отримувати
Успіх написав:Але скільки можна про мене?
Саме так, про тебе будемо Бо саме твое голосування та тобі подібних, призвело до цієї ситуації
Щоб наступного разу, у тебе навіть думки не було голосувати за невідомо що, за популізм, за халяву
PS. А про себе, я вже давно сказав. Навчись вже слухати
Востаннє редагувалось pesikot в П'ят 27 вер, 2024 18:46, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła написав:Успіх [ І ще одне - чому на мій допис, що нижче я продублював немає комнтів, типу - "так, правильно пишеш!" Всі, або мовчать, або сперечаються з цим. Але ж це очевидно(про демобілізацію і сзчешників), я
Так отож, що можна було "предотвратіть" 100к абортів за 2,5роки зробивши плавну демобілізацію/заміну по 7-10к/міс.!
да форумчане протупили не сделав это.[/quote]
===== Та я розумію твій стьоб)) Але форумчани могли хоч сказати - " так, влада протупила з цим! Не подумали! А зробити реально саме так можна було!"
Тобто, демобілізація була МОЖЛИВА!!! А не так, як тут доказували що НЕ реально...
Успіх Прочитав лише 2 останні сторінки, «нет времени на медленные танцы».. Коротше я впевнений що ти все оце знов замутив заради хайпа навколо себе недокоханого батьками.. «кружите меня кружите». Але якщо раптом ні, то… Не в твоїй ситуації йти в СЗЧ. У тебе надто багато всього офіційного є. Вклади, рахунки, нерухомість. Йдуть ті, у кого державі нема чого забрати. Вони зразу і через Тису йдуть. Здебільшого. Або повністю йдуть в тінь. Але це все не для тебе. А ти давай дроннічай, тебе для цього держава вивчила. Можливе повезе, і в наступному році все скінчиться.
(А я тобі казав, що ти зайшов мінімум на «трьошечку» Не вірив.
Успіх написав:Але форумчани могли хоч сказати - " так, влада протупила з цим! Не подумали! А зробити реально саме так можна було!"
давай я скажу? успиха могли бы отпустить домой за 3 года. А не учить управлять дронами. Ты теперь вообще бесценный вояка. Куй тебя отпустят до пенсии. Скажут шоб отрабатывал тот потерянный дрон. С учётом инфляции это 100 хулиардов денег. Вот.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 27 вер, 2024 18:32, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Успіх Прочитав лише 2 останні сторінки, «нет времени на медленные танцы».. Коротше я впевнений що ти все оце знов замутив заради хайпа навколо себе недокоханого батьками.. «кружите меня кружите». Але якщо раптом ні, то… Не в твоїй ситуації йти в СЗЧ. У тебе надто багато всього офіційного є. Вклади, рахунки, нерухомість. Йдуть ті, у кого державі нема чого забрати. Вони зразу і через Тису йдуть. Здебільшого. Або повністю йдуть в тінь. Але це все не для тебе. А ти давай дроннічай, тебе для цього держава вивчила. Можливе повезе, і в наступному році все скінчиться.
(А я тобі казав, що ти зайшов мінімум на «трьошечку» Не вірив.
В цілому ви дали вичерпну відповідь. Доки є ,що можна офіційно оштрафувати/конфіскувати,то сзч буде рішення коли є загроза,реальна загроза життю.
Не тільки в Одесі люди можуть вийти з тцк без повістки і військового квитка. Про це не пишуть,тому що другого разу не буде.