Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Сьогодні розрахувався. В німччині кредиткою. Курс 46,39, а якщо купити євро то 46,20. Але в мене кешбек по кредитці то мені вигідно. А так різниця суттєвп
Сьогодні розрахувався. В німччині кредиткою. Курс 46,39, а якщо купити євро то 46,20. Але в мене кешбек по кредитці то мені вигідно. А так різниця суттєвп
А це вже остаточний розрахунок, може це тільки блокування?
Amethyst Останні рік в них дуже дуже рідко йде потім досписаня, колись давно завжди блокування а потім списання по іншому курсу. Давно такого не бачив. Але курс завжди не зрозумілий . То дешевше, то такій же то дорожчий ніж купити онлайн. Я дивлюся по кешбеку. Якщо по кредитці є кешбек то нею, якщо немає то валютною карткою. А ну і в ПУМБ зараз курс краще ніж в моні останні пару місяців. До цього був завжди гірший. Коротше розважаюся то кешбек то курс. В мене об'єм маленький то не дуже суттєво але цікаво
PUMB написав:Ferlakur Вітаємо! Просимо Вас звернутися у технічну підтримку нашого банку для надання квитанції від постачальника послуг. У квитанції обов'язково має бути: - назва підприємства; - ЄДРПОУ постачальника; - розрахунковий рахунок; - назва послуги, що оплачується; - ідентифікатор клієнта; - дата квитанції. Для цього у застосунку ПУМБ Online обираєте розділ "Більше" - "Написати в чат". Або ж надішліть ПІБ, ІПН, суть звернення та фото квитанції у приватні повідомлення нашої офіційної сторінки у соціальних мережах за посиланням: https://www.facebook.com/pumbua
Ну шо, 21 вересня відповів мені представник ПУМБ у фейсбуці. Надішліть, мовляв, квитанцію постачальника з усіма реквізитами. Надіслав. Сказали, шо взяли в роботу, термін - 10 календарних днів.
25 вересня постукали мені у месенджер і повідомили, шо шаблон успішно додано, користуйтесь на здоровля. Зрадів, подякував, і як виявилося - передчасно. Постачальника пошуком по ЄДРПОУ все одно не знаходить. Пишу, дуже ізвіняюсь, але так і так. "Рекомендуємо виконати спробу пізніше, наразі відбувається активація шаблону, оновлюється база даних", - відповідає представник. Питаю, а наскіки пізніше, як довго зазвичай відбувається такий процес? - "Німагу знать, радимо зачекати!" Ну зачекаю, а шо робити.
Наступного дня, 26 вересня, знов пишуть: "Вітаємо! на даний момент даний сервіс все ще не відображається для оплати, оскільки проводиться додаткове тестування. Переглядайте інформацію у застосунку протягом доби". Розумію, що процес серйозний, треба все ретельно протестувати, шоб працювало як слід, тому терпляче чекаю, час від часу вводячі у пошук заповітні цифри кода ЄДРПОУ постачальника.
Наступив жовтень. Вчора вирішив я нагадати про своє існування шановним розробникам і тестувальникам ПУМБу і поцікавився, на якому етапі там процес тестування, чи виходимо вже на фінішну пряму. Відповідь не забарилася, але дещо спантеличила: "Даний шаблон ще в розробці. Будемо вдячні за очікування".
От сижу думаю, яким буде наступний етап? За логікою і судячи з тенденцій, мабуть необхідно буде вислати квитанцію постачальника з реквізитами.
Вопрос к банку. Оформлен национальный кэшбэк, оформляла виртуальную карту в отделении с помощью сотрудников банка. Зарегистрировали в Дие, как положено. В Дие показывает покупки в АТБ и Варусе практически сразу, в Сильпо - одна покупка за все время сентября. Обратилась в Сильпо - порекомендовали уточнить в ПУМБе, раз оплаты проходили картой ПУМБа (через приложение Сильпо), тем более, что один чек все же учли. Можете проверить корректное начисление кэшбэка?
Hella Вітаємо! Мінцифри обробляє всі зроблені покупки поступово аналізуючи чек, тому відображається історія нарахувань не одразу. В разі додаткових питань по нарахуванню радимо звернутись до підтримки Дія, оскільки саме даний сервіс передає інформацію для нарахування.
PUMB написав:Hella Вітаємо! Мінцифри обробляє всі зроблені покупки поступово аналізуючи чек, тому відображається історія нарахувань не одразу. В разі додаткових питань по нарахуванню радимо звернутись до підтримки Дія, оскільки саме даний сервіс передає інформацію для нарахування.
Сильпо послало в ПУМБ, ПУМБ в Дию. Но ведь Дия получает информацию от Пумба и передает для начисления? Или как это все происходит, просто любопытно ).
Ferlakur написав:Ну шо, 21 вересня відповів мені представник ПУМБ у фейсбуці. Надішліть, мовляв, квитанцію постачальника з усіма реквізитами. Надіслав. Сказали, шо взяли в роботу, термін - 10 календарних днів.
Год назад тоже им отправлял квиташку. Воз и ныне там. Плачу через моно.
quadro_tony_da Вітаємо! Кешбек було Вам донараховано саме на рахунок кешбеку, а не в категорію. Це можна перевірити в кешбек за жовтень. Якщо натиснути «детально», операцію буде відображено як "Кешбек-бонус". Дана затримка в зарахуванні спричинена через те, що термінал Masterpass виконує як online оплати, так і фізичні, тому система довше підтверджує операцію. Будемо вдячні за розуміння!