Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1019910200102011020210203 ... 14378>
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 13:23

stm написав:
  UA написав:Так и бегущие в Европы не отвечают на вопрос почему чувак с Сарматом (рано или поздно эта хрень перестанет взрываться в шахте) должен стать пушистым и смирным получив больше территории и людей которые пойдут убивать. Это ключевое моё несогласие с Портниковым, если есть Сармат, если есть территории прокси оркохезболы почему надо бояться НАТО?

От смотри, ты нашла оправдание несправедливой мобилизации создающей невероятный депресняк в обществе и соответственно ведущей к краху.
Ты не пришла к мысли решить проблему - сделать мобилизацию справедливой.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2339 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 13:31

UA написав:
  stm написав:
  UA написав:Так и бегущие в Европы не отвечают на вопрос почему чувак с Сарматом (рано или поздно эта хрень перестанет взрываться в шахте) должен стать пушистым и смирным получив больше территории и людей которые пойдут убивать. Это ключевое моё несогласие с Портниковым, если есть Сармат, если есть территории прокси оркохезболы почему надо бояться НАТО?

От смотри, ты нашла оправдание несправедливой мобилизации создающей невероятный депресняк в обществе и соответственно ведущей к краху.

Война не может быть справедливой. Я считаю что 3 вестника апокалипсиса уже с нами: экономическое бронирование+СЗЧ в первый раз не преследуется+отсутствие демобилизации. Коктейль когда ЕС пора готовиться к лучшему потому что ЮА всё предусмотрел на годы вперёд )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 13:32

flyman написав:
  UA написав:От смотри, ты нашла оправдание несправедливой мобилизации создающей невероятный депресняк в обществе и соответственно ведущей к краху.

Якщо лікувати не симптоми, а хворобу, а ще краще зміцнювати організм, щоб він сам вилікувався? Чи нежить гільотиною?

Сьогоднішня влада тут має всі ознаки вірусу.
Ретровірусна терапія не проводяться.
Наші західні партнери чомусь зробили ставку на вірус, а не організм.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2339 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 13:32

АндрейМ написав:
  Shaman написав:я вас правильно розумію - ви вважаєте, що Європа дозволить статки за хабарі, тому що такі хабарі дають за врятувати життя. щось мені здається ми про різні речі розмовляємо.

Не зрозумів, що мова про тих, хто хабарі бере. Звичайно, тут ситуація інша, але я все одне не впевнений, що є перспектива конфіскувати майно таких громадян закордоном.

нашим треба навчитися правильно готувати базу доказів - й вперед
  Shaman написав:Європі достатньо зняти надання допомоги ухилянтам - й це вже дасть ефект.

Я розумію, що для української душі дискримінувати людей за ознакою статі чи віку - звичайна справа, але в ЄС, куда ми начебто рухаємось, це неможливо.

Я не знаю скільки кому і де платять допомоги в країнах ЄС, але я не думаю, що позбавлення когось умовних кілька сотен євро змусить людину повернутися в Україну.

надання допомоги українцям зараз - це насправді дуже велика халява. сирійці не дадуть збрехати, бо їм таке щастя й не снилося, хоча в їх країні теж йде війна.

коли кажуть про відміну допомоги - всі починають волати про дискримінацію, забуваючи, що допомога - добра воля приймаючої сторони, а не обов'язок. тому так, визнають, що чоловіки невразлива категорія (а це так й є, вразлива - це жінки з дітьми, пенсіонери, інваліди). й все

як не змусить - й є вже певний потік тих, хто повертається коли джоб центр каже - час орбайтен. а коли ти не хочеш орбайтен, то о диво - навіть в толерантній Європі допомогу знімають.

й так тема втікачів за кордон трохи перебільшена - як й бусифікація. їх є певна кількість але вона не співставна з загальною кількістю людей в країні
Shaman

Подякував: 767 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 13:33

stm написав:СЗЧ в первый раз не преследуется

один раз не передасть
Востаннє редагувалось flyman в Суб 05 жов, 2024 13:34, всього редагувалось 1 раз.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3

flyman написав:А хто "постраждалий"? Кому нанесена шкода? В який спосіб? В держави може вкрали? Як це довести в суді? Може потім скажуть що "Тереза-Мать-Берегиня" що врятувала не одне життя?

Постраждалі - українські чоловіки, яким було відмовлено у праві на перетин кордону у (як вони вважають) незаконний і дискримінаційний спосіб.

Суд має встановити чи є заборона законною (тобто, встановленою законом, а не папірцем КМУ чи Голови прикордонної служби), чи є вона пропорційною у демократичній державі і чи не є вона дискримінаційною за ознакою статі.
АндрейМ

Подякував: 11 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

stm написав:Так и бегущие в Европы не отвечают на вопрос почему чувак с Сарматом (рано или поздно эта хрень перестанет взрываться в шахте) должен стать пушистым и смирным получив больше территории и людей которые пойдут убивать. Это ключевое моё несогласие с Портниковым, если есть Сармат, если есть территории прокси оркохезболы почему надо бояться НАТО?

так нато и делает все для того что бы максимально пусть кровь этому чуваку.
что бы дальше Украины у него уже не было сил двинуться. или вы думаете они не знают сколько у него было оружия и сколько осталось?
от только это они решают за наш счет.
tester7336

Заблокований
Подякував: 11 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 13:35

UA написав:
  stm написав:

Питання від ЛАДа - а що таке справедлива мобілізація? що треба зробити, щоб ідейні ухилянти пішли в ТЦК? (спойлер: щоб не робили, вони все одно самі не підуть, лише примусово)
Shaman

Подякував: 767 раз.
Подякували: 1620 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 13:35

АндрейМ написав:
  flyman написав:А хто "постраждалий"? Кому нанесена шкода? В який спосіб? В держави може вкрали? Як це довести в суді? Може потім скажуть що "Тереза-Мать-Берегиня" що врятувала не одне життя?

Постраждалі - українські чоловіки, яким було відмовлено у праві на перетин кордону у (як вони вважають) незаконний і дискримінаційний спосіб.

Суд має встановити чи є заборона законною (тобто, встановленою законом, а не папірцем КМУ чи Голови прикордонної служби), чи є вона пропорційною у демократичній державі і чи не є вона дискримінаційною за ознакою статі.

я про ту що з МСЕК, яка може виявитися як то кажуть "пиво не тільки шкідливо приймати зранку, а і корисно"
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2843 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 13:37

Re: Напад росії і білорусі на Україну

АндрейМ написав:Постраждалі - українські чоловіки, яким було відмовлено у праві на перетин кордону у (як вони вважають) незаконний і дискримінаційний спосіб.

ну відмінять заборону перетину кордону
будуть на пунктах пропуску повістки з ВЛК для тих хто дістанеться
fox767676

Подякував: 406 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

#<1 ... 1019910200102011020210203 ... 14378>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему