Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1021510216102171021810219 ... 14458>
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 21:10

Shaman написав:
  katso написав:
  Shaman написав:неправильно напевно те, що маємо сусіда, який вважає собі старшим братом й ніяк не може зрозуміти наш маніфест

И закрытые у нас на выезд границы помогают ему его понять, или какая взаимосвязь?

має бути кількість витрачених чорних пакетів, після яких у них почне доходити, що щось не те. а ми маємо витримати до того часу...

Так, все це правильно, так Ви ж не відповіли на основне питаня що обговорюється- як усьому цьому допоможуть зачинені на виїзд наші кордони? Я відповім - ніяк. Країні це не допомагає ніяк - допомагає лише збагаченню окремих її представників, яки вочевидь й пролобіювали це антигуманне, недолуге й аморальне рішення.

katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 21:11

На Білорусь!

політик, що входить до складу міжфракційного об'єднання "За деколонізацію Росії", заявив на 13-му "Форумі вільної Росії", який 4-5 жовтня 2024 року проходить у Вільнюсі (Литва):

"Ми не повинні зупинятися, ми маємо розширювати ці операції. Будь-яке зволікання у цьому напрямі загрожує загибеллю", - наголосив нардеп.

"Моя думка - абсолютно важливо переносити (бойові дії, - ред.) не лише на територію Брянська та Курська, а й до Білорусі. Я глибоко впевнений - якщо зайдемо відносно невеликими підрозділами до Білорусі, білоруська армія складе свою зброю. А це великий удар під дих Москві - показати, що вона не контролює ці території, не готова захищати їх. Фактично це історія "а-ля Пригожин", - сказав Дунда.
https://espreso.tv/viyna-z-rosiyeyu-yak ... rdep-dunda
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 21:22

Re: Напад росії і білорусі на Україну

трусливый генерал будет сидеть в тюрьме
fox767676

Подякував: 409 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 21:22

_Mykola_ написав:Зараз вже третій місяць йде інший прикол, всіх тих у кого є діючий проект електроопалення місцеві РЕСи, тероризують з переподачею всіх-всіх документів, і доколупування до будь-яких ком, щоб викинути з цієї категорії
поэтому я забил. Нет времени стоять в очередях и доказывать что ты не олень. Кстати отличный пример отношения государства к своим гражданам. РЭС оно конечно не государство, но чтобы заставить выполнять постановление №632 надо очень много потратить времени и усилий.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 05 жов, 2024 21:25, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 21:29

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Shaman написав:час, коли джобцентр запропонує - або крутити гайки, або клеїти коробки, або "вільна каса" - все ближче
Наскільки я чую -- той жопцентр ніц нічого не пропонує. Хто має бажання працювати -- всі самі шукають. Як це співвідноситься з грошовою допомогою -- не в курсі. Можливо, допомогу не знімають, якщо ніяких пропозицій не надсилають, а тільки у разі неодноразових відмов. Але це припущення, інформації в мене немає.
M-Audio

Подякував: 632 раз.
Подякували: 501 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 21:36

M-Audio написав:
  Shaman написав:час, коли джобцентр запропонує - або крутити гайки, або клеїти коробки, або "вільна каса" - все ближче
Наскільки я чую -- той жопцентр ніц нічого не пропонує. Хто має бажання працювати -- всі самі шукають. Як це співвідноситься з грошовою допомогою -- не в курсі. Можливо, допомогу не знімають, якщо ніяких пропозицій не надсилають, а тільки у разі неодноразових відмов. Але це припущення, інформації в мене немає.

на початку джобцентр забезпечує навчання мови, й якщо ти це робиш, то отримуєш допомогу. але в якийсь момент тобі почнуть пропонувати роботу, й якщо будеш відмовлятися, то допомогу почнуть зменшувати. чи до повного нуля - не знаю.

якщо хочеш знайти норм роботу, то так, треба шукати самостійно. але якщо сам не знайшов, джобцентр тобі запропонує й без права відмовитися.
Shaman

Подякував: 769 раз.
Подякували: 1628 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 21:44

tester7336 написав:
  Shaman написав:так розкажи, хто ти є.

а поки що незрозумілий ніхто, з дописів - чистий ухилянт :lol:

спитав інший ніхто, який патріот в дописах а не в окопі.

тобі я не буду повторювати, але загальні відомості про себе я розповідав. а саме де й коли вчився, ким працюю.

розумієш, pesikot, Hotab, Холява, ЛАД, Успіх, я, budivelnik, Дюрі-Бачі, Бетон - це все реальні люди.

а ось ти чи твій нумерований fox - якесь абстрактне ніхто, про вас нічого невідомо. й дата реєстрації особисто в тебе цікава. й 90% твоїх повідомлень - на військовій гілці.
"Что-то выдавало в Штирлице советского разведчика. Не то мужественный профиль, не то решительная походка, не то волочащийся за ним парашют." :lol:

але ж в нас
"Слоны идут на йу., а Штирлиц живет этажом выше" - тому "давай аффтар, пеши исчо" :mrgreen:
Востаннє редагувалось Shaman в Суб 05 жов, 2024 21:49, всього редагувалось 1 раз.
Shaman

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 21:47

Wirująświatła написав:По настоящему тему EQ подняли когда обнаружилось что люди с довольно высоким IQ не умеют взаимодействовать с другими людьми ("социоэмоциональная эффективность"), в коллективе они либо одиночки, либо провоцируют конфликтные ситуации, не в состоянии наладить личную жизнь, завести себе друзей или просто пообщаться с незнакомым человеком. Они как бы не ощущают где границы, что можно говорить, чего нельзя. Не в состоянии предвидеть реакцию оппонента. Начали ковырять как такое может быть при высоком IQ и... нарыли EQ. (По той же ссылке 41 стр)

Моя жена (медик) утверждает, что низкий EQ часто (но не всегда) последствие алко - нарко зависимости или это дети зачатые зависимыми.
IQ и проф. навыки от употребления алкоголя и веществ страдают значительно меньше, чем EQ.
Берегите способность организма вырабатывать дофамин естественным путем.
Получайте удовольствие от прогулки в парке, а не от пляшки.
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2340 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 21:52

fox767676 написав:про его "успехи" на предыдущей работе знают
Я вот тоже не могу понять, почему многие боготворят этого персонажа.
Расскажу о своём восприятии. Когда все СМИ соловьём заливались о грядущем контрнаступлении я, как, вероятно, и многие другие, кто не принимал непосредственного участия, смиренно ждал, понимая, что они-то там всяко лучше знают, что делают. Когда стало очевидно, что каких-либо значительных успехов достигнуть не удалось и не удастся, я тоже не особенно был склонен обвинять ни руководство страны, ни руководство армии. Понимал, что война -- во многом непредсказуема, и у меня нет объективных данных, чтобы делать выводы о том, кто виноват. Но когда я услышал о том, что контрнаступление провалилось, потому что "противник успел выстроить оборону" и "пришлось срочно менять тактику, действуя малыми группами", это был немного холодный душ. Потому что "выстроенная оборона" -- это не что-то из разряда неизвестного, сейчас не 1943 год, чтобы серьезные военные приготовления противника не заметить. Если проломить "выстроенную оборону" было нечем, нужно было не начинать, или же оперативно сворачивать, а не посылать "малыми группами" солдат на убой. Это уже не подходит под причину "война непредсказуема", это сознательный слив в угоду сиюминутным целям. Даже если, как говорят, сам верховный настаивал на контрнаступлении, настоящий командующий должен был принять меры, вплоть до своей отставки, чтобы не допустить такой катастрофы. Ведь сегодняшние неудачи и угрозы -- во многом результат впустую сожженных ресурсов армии вот тогда вот.
M-Audio

Подякував: 632 раз.
Подякували: 501 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Суб 05 жов, 2024 21:53

fox767676 написав:Shaman

тобі самому від себе не нудно ?
як якийсь комсомолець пенсійного віку
хоч колись пробував піти проти генеральної лінії, щось піддати сумніву, критиці?
я бачу що готують нове ярмо залишкам країни , гібрид кволого ющенка та залізного чекіста
це історична поразка українськох нації, на додачу до військової

я тобі відкрию ще одну річ - я дуже часто йду не за лінією партії. але дуже багато часу витрачаю, щоб розібратися що є добре, а що погано.

а ось оці результати твого делірію навіть не буду коментувати :lol:
Shaman

Профіль

1
3
5
  #<1 ... 1021510216102171021810219 ... 14458>
Форум:
+ Додати
    тему