Напад росії і білорусі на Україну

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
  #<1 ... 1023310234102351023610237 ... 18365>
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 15:46

АндрейМ писал(а):

Banderlog писал(а):Лічно мене ви уболтали. Ви не чоловік а- баба. ) тільки баба з вас так собі), на любітєля.

Вибачте, а що або хто така "баба"? Для Вас бути жінкою - принизливо? Жінка - не людина? Я не можу зрозуміти чому так багато чоловіків уживають слово "баба" як образу? Я декілька разів писав, що мені до дупи що особисто Ви або хтось інший про мене думає. Я ніколи не хотів бути і не збираюсь бути "справжнім" чоловіком в уявленні якихось збоченців, які думають про інших, а не про себе. І я не вважаю, що бути жінкою - це якесь покарання. "Баба", так баба. Головне - залишатись людиною.
не вибачу.)
не намагайтесь зрозуміти.
То для чоловіків принизливо, для вас в самий раз)
Banderlog

С нами с: 24.06.14
Благодарил (а): 123 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 15:47

Країни НАТО готуються запропонувати Україні більш конкретні кроки на шляху до майбутнього членства в альянсі на зустрічі контактної групи з питань оборони України в Рамштайні, Німеччина. Це відбувається на тлі підготовки президента України Володимира Зеленського до презентації свого плану перемоги на саміті, в якому візьме участь президент США Джо Байден.

Про це пише The Washington Post.

Як повідомляється, члени НАТО розглядають способи надання Україні більшого прогресу на шляху до майбутнього членства в альянсі. Хоча ці кроки можуть не повністю відповідати терміновим запитам Києва, вони є важливим сигналом підтримки України.

Зустріч у Рамштайні надає Зеленському ще одну можливість подати свій "план перемоги" після нещодавнього візиту до США. Українські офіційні особи висловлюють стурбованість щодо продовження допомоги у сфері безпеки з боку США напередодні президентських виборів. Білий дім, у свою чергу, виявляє обережність у ухваленні рішень, які можуть вплинути на передвиборчу кампанію демократів.

Україна прагне прискореного вступу до НАТО або отримання обов'язкових гарантій безпеки від західних партнерів у рамках своєї стратегії з припинення війни з Росією. Нещодавній наступ у Курській області значною мірою зупинився, тоді як Росія знову отримала ініціативу на деяких ділянках фронту.
Ukrainian

С нами с: 18.06.08
Благодарил (а): 59 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 15:50

_hunter писал(а):Чуть больше деталей - где/когда этот "зникає аргумент" появился. А то я только сегодня (от вас) о его исчезновении услышал :)

І тому спростували, що "та не было никогда этого аргумента"?))

Ще раз: куди більше треба, ніж наведені Козаков і Казанський?
Можете повірити на слово, що і форумчани на цих сторінках не раз вказували на те, що рашисти спеціально руйнують українські міста і містечка, бо не свої ж. (Шукати не буду. Ліньки).
detroytred

С нами с: 23.02.09
Благодарил (а): 2132 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 15:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Історія про нафронтників
https://suspilne.media/poltava/851871-b ... u-poltavi/
або тут інші деталі https://news.obozrevatel.com/show/peopl ... andala.htm
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 15:54

Banderlog

не вибачу.)

Просто «сладкий». Але ж він тут такий не один на форумі. Просто найяскравіший.
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 16:00

detroytred писал(а):
  _hunter писал(а):Чуть больше деталей - где/когда этот "зникає аргумент" появился. А то я только сегодня (от вас) о его исчезновении услышал :)

І тому спростували, що "та не было никогда этого аргумента"?))

Ще раз: куди більше треба, ніж наведені Козаков і Казанський?
Можете повірити на слово, що і форумчани на цих сторінках не раз вказували на те, що рашисти спеціально руйнують українські міста і містечка, бо не свої ж. (Шукати не буду. Ліньки).

Не потому - для меня это выглядит как "вы придумали на ходу какую-то байку, назвали ее Аргументом, а потом требуете каких-то опровержений".
Куда больше? - первые лица, очевидно же - питун/лавров/шойгу...
Та верю: на этом форуме чего только не пишут. :) Но называть эту писанину Аргументом?.. 🤔
_hunter

С нами с: 22.03.15
Благодарил (а): 15 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 16:06

Hotab писал(а):Banderlog

не вибачу.)

Просто «сладкий». Але ж він тут такий не один на форумі. Просто найяскравіший.
я хоть і сексист, но мушу визнати якщо йти по логіці законотворства в принципі він правий.
Треба зробити як з декретом. Щоб обовязок був або самому воювати, або його жінка могла піти замість нього.
Banderlog

С нами с: 24.06.14
Благодарил (а): 123 раз.

2
1
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 16:07

Banderlog писал(а):не вибачу.)

пол сам по себе никого не унижает, унижают поступки. Гендерного равенства не может быть по другой причине, мужик не может родить. А ребенок как не крути обуза. То есть женщина должна планировать свою жизнь с учётом планирования или наличия детей. А не соревноваться с мужиком в карьерном росте и доходах. Когда говорят про равенство, чаще всего это означает даму чайлд фри. Такое тоже имеет право на жизнь, но для общества это равенство минус.
Последний раз редактировалось Wirująświatła Вс 06 окт, 2024 16:34, всего редактировалось 4 раз(а).
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 16:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred писал(а):
  Дюрі-бачі писал(а):
  fler писал(а):обто тепер і на Кацапії є "Авдіївки", нехай бачать і відчуювать, як своїх "асвабаділі".

Будуть кіно потім знімати "як хохли Суджу зруйнували"

Тобто тепер зникає аргумент, що руйнування ордою міст і містечок обумовлено тим, що вони саме українські.
Виходить, що свої кацапські ісконно земельні вони зтирають не менш завзято.
Ну тут можна сказати насправді що курщина і білгородщина - території розселення українців :)
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Вс 06 окт, 2024 16:18

Hotab писал(а):Але ж він тут такий не один на форумі. Просто найяскравіший
на тебе еще сладенького
<iframe width="290" height="493" src="https://www.youtube.com/embed/Jvpygj2ntm0" title="Розовый образ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>
кстати тест на EQ. человек с высоким EQ не увидит тут ничего позорного, чувак хочет привлечь к себе внимание. Чем это хуже Арестовича?
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
  #<1 ... 1023310234102351023610237 ... 18365>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить