Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1023310234102351023610237 ... 11207>

На Вашу думку, скільки ще триватиме війна в Україні?

Напад росії і білорусі на Україну 5.5 5 95
до кінця 2024 року
17%
16
до квітня 2025 року
6%
6
до липня 2025 року
5%
5
до жовтня 2025 року
4%
4
до кінця 2025 року
14%
13
до липня 2026 року
4%
4
до кінця 2026 року
5%
5
йтиме до 2027 чи довше
44%
42
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 16:46

АндрейМ написав:

Banderlog написав:Лічно мене ви уболтали. Ви не чоловік а- баба. ) тільки баба з вас так собі), на любітєля.

Вибачте, а що або хто така "баба"? Для Вас бути жінкою - принизливо? Жінка - не людина? Я не можу зрозуміти чому так багато чоловіків уживають слово "баба" як образу? Я декілька разів писав, що мені до дупи що особисто Ви або хтось інший про мене думає. Я ніколи не хотів бути і не збираюсь бути "справжнім" чоловіком в уявленні якихось збоченців, які думають про інших, а не про себе. І я не вважаю, що бути жінкою - це якесь покарання. "Баба", так баба. Головне - залишатись людиною.
не вибачу.)
не намагайтесь зрозуміти.
То для чоловіків принизливо, для вас в самий раз)
Banderlog

Подякував: 107 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 16:47

Країни НАТО готуються запропонувати Україні більш конкретні кроки на шляху до майбутнього членства в альянсі на зустрічі контактної групи з питань оборони України в Рамштайні, Німеччина. Це відбувається на тлі підготовки президента України Володимира Зеленського до презентації свого плану перемоги на саміті, в якому візьме участь президент США Джо Байден.

Про це пише The Washington Post.

Як повідомляється, члени НАТО розглядають способи надання Україні більшого прогресу на шляху до майбутнього членства в альянсі. Хоча ці кроки можуть не повністю відповідати терміновим запитам Києва, вони є важливим сигналом підтримки України.

Зустріч у Рамштайні надає Зеленському ще одну можливість подати свій "план перемоги" після нещодавнього візиту до США. Українські офіційні особи висловлюють стурбованість щодо продовження допомоги у сфері безпеки з боку США напередодні президентських виборів. Білий дім, у свою чергу, виявляє обережність у ухваленні рішень, які можуть вплинути на передвиборчу кампанію демократів.

Україна прагне прискореного вступу до НАТО або отримання обов'язкових гарантій безпеки від західних партнерів у рамках своєї стратегії з припинення війни з Росією. Нещодавній наступ у Курській області значною мірою зупинився, тоді як Росія знову отримала ініціативу на деяких ділянках фронту.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 16:50

_hunter написав:Чуть больше деталей - где/когда этот "зникає аргумент" появился. А то я только сегодня (от вас) о его исчезновении услышал :)

І тому спростували, що "та не было никогда этого аргумента"?))

Ще раз: куди більше треба, ніж наведені Козаков і Казанський?
Можете повірити на слово, що і форумчани на цих сторінках не раз вказували на те, що рашисти спеціально руйнують українські міста і містечка, бо не свої ж. (Шукати не буду. Ліньки).
detroytred

Подякував: 2129 раз.
Подякували: 3229 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 16:51

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Історія про нафронтників
https://suspilne.media/poltava/851871-b ... u-poltavi/
або тут інші деталі https://news.obozrevatel.com/show/peopl ... andala.htm
BIGor

Подякував: 1381 раз.
Подякували: 1794 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 16:54

Banderlog

не вибачу.)

Просто «сладкий». Але ж він тут такий не один на форумі. Просто найяскравіший.
Hotab

Подякував: 367 раз.
Подякували: 2292 раз.

Профіль

1
3
2
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 17:00

detroytred написав:
  _hunter написав:Чуть больше деталей - где/когда этот "зникає аргумент" появился. А то я только сегодня (от вас) о его исчезновении услышал :)

І тому спростували, що "та не было никогда этого аргумента"?))

Ще раз: куди більше треба, ніж наведені Козаков і Казанський?
Можете повірити на слово, що і форумчани на цих сторінках не раз вказували на те, що рашисти спеціально руйнують українські міста і містечка, бо не свої ж. (Шукати не буду. Ліньки).

Не потому - для меня это выглядит как "вы придумали на ходу какую-то байку, назвали ее Аргументом, а потом требуете каких-то опровержений".
Куда больше? - первые лица, очевидно же - питун/лавров/шойгу...
Та верю: на этом форуме чего только не пишут. :) Но называть эту писанину Аргументом?.. 🤔
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 485 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 17:06

Hotab написав:Banderlog

не вибачу.)

Просто «сладкий». Але ж він тут такий не один на форумі. Просто найяскравіший.
я хоть і сексист, но мушу визнати якщо йти по логіці законотворства в принципі він правий.
Треба зробити як з декретом. Щоб обовязок був або самому воювати, або його жінка могла піти замість нього.
Banderlog

Подякував: 107 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 17:07

Banderlog написав:не вибачу.)

пол сам по себе никого не унижает, унижают поступки. Гендерного равенства не может быть по другой причине, мужик не может родить. А ребенок как не крути обуза. То есть женщина должна планировать свою жизнь с учётом планирования или наличия детей. А не соревноваться с мужиком в карьерном росте и доходах. Когда говорят про равенство, чаще всего это означает даму чайлд фри. Такое тоже имеет право на жизнь, но для общества это равенство минус.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 06 жов, 2024 17:34, всього редагувалось 4 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2419 раз.
Подякували: 3398 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 17:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

detroytred написав:
  Дюрі-бачі написав:
  fler написав:обто тепер і на Кацапії є "Авдіївки", нехай бачать і відчуювать, як своїх "асвабаділі".

Будуть кіно потім знімати "як хохли Суджу зруйнували"

Тобто тепер зникає аргумент, що руйнування ордою міст і містечок обумовлено тим, що вони саме українські.
Виходить, що свої кацапські ісконно земельні вони зтирають не менш завзято.
Ну тут можна сказати насправді що курщина і білгородщина - території розселення українців :)
Faceless
Модератор

Подякував: 1462 раз.
Подякували: 8091 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Нед 06 жов, 2024 17:18

Hotab написав:Але ж він тут такий не один на форумі. Просто найяскравіший
на тебе еще сладенького
<iframe width="290" height="493" src="https://www.youtube.com/embed/Jvpygj2ntm0" title="Розовый образ" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>
кстати тест на EQ. человек с высоким EQ не увидит тут ничего позорного, чувак хочет привлечь к себе внимание. Чем это хуже Арестовича?
Wirująświatła

Подякував: 2419 раз.
Подякували: 3398 раз.

Профіль

3
  #<1 ... 1023310234102351023610237 ... 11207>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter і 1 гість