budivelnik написав:...... ПС якщо тобі соромно що ти змушений цитувати мене - то краще не цитуй взагалі А то хочеш виглядати напіввагітним....
Мне не "соромно", а просто противно разговаривать с хамом, который в 60 лет даже не научился обращаться к незнакомым (уж не говорю к старшим) на вы. Поэтому Буду цитировать ваши слова обезличено. А ""Патриоты", ATACMS, F-16, Старлинки, Леопарды и Абрамсы вместе с Бредли ..." нам дают партнёры, а не мы покупаем за ваши "податки/донати". Их бы не хватило даже близко.
_hunter написав:Ну да: школьный (или детсадовский) курс логики - "бремя доказательства постулата - на постулирующем"... ТІ Україна? - мягко говоря - заинтересованная сторона. Вот коммюнике Координатора ООН: https://news.un.org/ru/story/2023/12/1447597 Никаким Аргументом и не пахнет...
Я і навів: і Козаков, і Казанського, і ТІ, і форумчан (міг би, але ліньки). На ваше ""та не было никогда этого аргумента". Навів факт -- було. Вистачило б навіть хоча б одного прикладу.
Ясельний курс логіки -- для спростовування-заперечення треба надати аргументи. А не а-ля "ніколи не було", "вигадали байку" і "це не Аргумент".
ЛАД написав:А ""Патриоты", ATACMS, F-16, Старлинки, Леопарды и Абрамсы вместе с Бредли ..." нам дают партнёры, а не мы покупаем за ваши "податки/донати". Их бы не хватило даже близко.
Дурень думкою багатіє 1 Військове обладнання і оплата військових фінасується ТІЛЬКИ за наші ПОДАТКИ або безкоштовно передається союзниками В рік наших податків 1700+млрд грн=42 млрд доларів/рік=126млрд доларів 3 роки 2 Життєзабезпечення НАСЕЛЕННЯ/Держави фінансується НАШИМИ СОЮЗНИКАМИ Це також 1700+млрд грн/рік..., тобто ти не здох тільки тому що твоя пенсія оплачена союзниками А москалі тебе не крутили на .ую тільки тому що зброю і зарплату військових оплатили такі як я
Дурням деколи треба читати офіційні документи Бюджету і договори між нами і союзниками.
Тому Відповідь совку( старому маразматику) наступна ТАК , Абрамси ,Леопарди і так далі профінансоване БАГАТИМИ... А життєдіяльнсть БІДНИХ в нашій Державі - фінансується союзниками.
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 06 жов, 2024 18:42, всього редагувалось 1 раз.
_hunter написав:Ну да: школьный (или детсадовский) курс логики - "бремя доказательства постулата - на постулирующем"... ТІ Україна? - мягко говоря - заинтересованная сторона. Вот коммюнике Координатора ООН: https://news.un.org/ru/story/2023/12/1447597 Никаким Аргументом и не пахнет...
Я і навів: і Козаков, і Казанського, і ТІ, і форумчан (міг би, але ліньки). На ваше ""та не было никогда этого аргумента". Навів факт -- було. Вистачило б навіть хоча б одного прикладу.
Ясельний курс логіки -- для спростовування-заперечення треба надати аргументи. А не а-ля "ніколи не було", "вигадали байку" і "це не Аргумент".
OK, уговорили: некие "говорящие головы" без особого веса - использовали Аргумент. Который тепер, увы (или наоборот?) - пропал
Ой, точно, забув)) І тебе тут хлопці чекають, щоб і ти підмінив їх на фронті!
Бо я - вже НЕ чекаю тут ні на кого! Псевдо-урапатріоти вже показали свою гнилу душонку, як вони хочуть цинічно воювати чужими руками, а самі - ні! В жодному разі вони себе не бачать на фронті!!!
Тож - мастіть собі голови/посипайте попелом і спостерігайте за обвалом фронту через те, що ви НЕ хочете йти захищати свою Батьківщину!
Бо я - вже НЕ чекаю тут ні на кого! Псевдо-урапатріоти вже показали свою гнилу душонку, як вони хочуть цинічно воювати чужими руками, а самі - ні! В жодному разі вони себе не бачать на фронті!!!
Тож - мастіть собі голови/посипайте попелом і спостерігайте за обвалом фронту через те, що ви НЕ хочете йти захищати свою Батьківщину!
Питання було в іншому, не крути дупою, не вийде
Чому тобі реальні ухилянти ближче, ніж ті, хто допомагає ЗСУ ?
Це хто? Це ті, які "невидимки"? Самих - наче нема і нікому голову не морочать, на кшталт "не так на фронті воюєте, а я вам так багато оплачую своїми податками"!!! Це ті, які НЕ кричать "ми вам Мівіни передали, то маєте воювати до кінця!"
Чи "реальні ухилянти" це ті, які хочуть чужими руками воювали ще декілька років?
" Не давайте святыни псам и не бросайте жемчуга вашего перед свиньями, чтобы они не попрали его ногами своими и, обратившись, не растерзали вас."