|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 08 жов, 2024 11:28
А э випадки коли військовозобов'язаних жінок не випускали ?
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 11:31
привет от Люды Гайдученко. тренировался как-то в молодости в каменском. жим - 210 кг
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 411 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 08 жов, 2024 11:32
wild.tomcat написав: АндрейМ написав: wild.tomcat написав:от мені цікаво, цей "інтелектуал", коли його з сім'єю десь перестріне гопота, і коли його дружину і дочку захочуть пустити по колу, теж буде "інтелектуальні" спічі заштовхувати в стилі "що захищати їх повинні професіонали" чи "в нас же рівноправ'я, нехай самі і захищаються"?
Я не можу знати як я реагуватиму на ситуацію, коли мене "зустріне гопота". Буду захищатись як можу, напевно. Але це зовсім інша ситуація від тієї, коли ти знаєш, що росіяни за кілька днів від тебе, і ти можеш зібратися і поїхати у безпечне місце.
порада тільки одна - захищати свою сімю. але вона таки не для вас. АндрейМ написав: wild.tomcat написав:ппс. що закрити тему чоловіків та жінок,
Я її і не відкривав. Це не я пропонував "піпіськами" мірятись. Але не я писав Конституцію, не я декларував рівність і не я декларував, що захищати державу мають усі громадяни України. Якщо Вас дратує, що я нагадую про Конституцію України, то я не знаю чим допомогти. Прийміть нову, і зобов'яжіть мене особисто Вас захищати. freeze, banderlog sashaqbl, успіх та інші мають захищати вас та вашу родину, ваше майно, поки ви собі сидітимите в тихому місці в теплі та спокої? всі вищеперераховані (і неперерахлвані теж) природжені термінатори і берсерки? вони (і інші) такі самі мирні громадяни, які вимушено стали на захист себе і своїх родин. а заодно і вас, але вам вони напевно точно скажуть, що саме вам вони нічого не винні. і ше, на рахунок виїхати, там куди ви хотіли б виїхати (а поїхали б ви точно не на голівудські пагорби), як показує практика, відношення до іммігрантів так собі і теж варто вміти за себе постояти.
І знову ці недоречні порівняння... а) від гопоти можна переїхати, в більш престижний/безпечний район, чи місто або країну (якщо поліція не справляється). А для Андрія ця опція недоступна. Натягуючи ваш приклад на теперішню ситуацію ви примушуєте його все життя жити в неблагополучному районі, щовечора бючись з гопотою б)постійне апелювання до захисту родини. Родину можна захистити різними способами, в т.ч. переїздом. А якщо сюди напише випускник дитячого будинку, який немає родини і з майна в нього тільки телефон і пара джинсів, чим змотивуєте? в) жахливі історії про долю емігрантів. Від початку війни тільки з моїх знайомих (не друзів, родичів а тільки людей про яких я поверхово знаю) вже шостий далекобійник на днях відлітає за океан з родиною. Про кількість осівших в ЄС навіть не говорю. P.S. Якщо вас дивує кількість далекобійників)) то нагадаю що наша найменша область була на другому місці в Україні по кількості вантажних перевізників в Україні. А якщо брати питому вагу на кількість населення то беззаперечним лідером
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 11:36
fox767676 написав:А э випадки коли військовозобов'язаних жінок не випускали ?
наврят. Знайомі медсестри (були військовозобовязані ще до війни, здається це давало бонус до з/п) катаються туди-сюди. Постійно їх бачу або вдома, а через місяць уже рілси з Праги
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 11:40
Де поділися юристи з гілки? Костяюрист та сенс.
З Днем юриста їх.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 11:42
Игорь Алексеевич написав:Запад и Америка видели, что народ Украины очень глуппый
Не глупый а не организованный. Одним надо доллар по 8, другим - выгнать януковича, третим - борьба с коррупцией, четвёртым - пенсии в 45лет, пятым - экономическая бронь, шестым - границы 91 седьмым с коррупцией и войной неплохо живётся. Нет единого народа, есть "кружки по интересам"
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 08 жов, 2024 11:44, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Вів 08 жов, 2024 11:44
detroytred написав:Де поділися юристи з гілки? Костяюрист та сенс. З Днем юриста їх.
премудрий сенсей на ухилянстській гілці - "як (не)оновити дані тцк"
-
fox767676
-
-
- Подякував: 398 раз.
- Подякували: 184 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 11:45
sashaqbl написав: Letusrock написав:до вчорашньої розмови Дискримінація українських чоловіків в обмеженні виїзду за кордон під час воєнного стану: чи є підстави для звернення до Європейського суду з прав людини? Олександра СТЕШЕНКО доктор філософії в галузі права КНУ ім. Тараса Шевченка (Україна), доктор права Страсбурзького університету (Франція) ... Безумовно, до винесення Європейським судом з прав людини рішення у цій справі ми не можемо визначати наперед замість Суду як саме він її вирішить. Однак варто звернути увагу на ту обставину, що заяву було подано до Суду 4 грудня 2022 року, а комуніковано вже 30 жовтня 2023 року. Зважаючи на надзвичайно високу завантаженість Європейського суду з прав людини, можна сказати точно, що цю справу було комуніковано дуже швидко. Це з високою долею вірогідності може означати, що Суд має намір якнайшвидше вирішити першу таку справу з тим, щоб вплинути на державну політику в Україні і зупинити масові порушення права чоловіків на недискримінацію та свободу пересування.
ІМХО - хрень собача. Формально - його не випускали не тому, що він чоловік, а тому, що він - військовозобовязаний. Бо знятих з обліку ЧОЛОВІКІВ - випускають... Але я не доктор права, щоправда
Вот Суд с этой формальностью пусть и разбирается  А так-то выходит, что "человек умирает от пули, которая из пистолета вылетела"...
-
_hunter
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 08 жов, 2024 11:46
fox767676 написав:премудрий сенсей на ухилянстській гілці - "як (не)оновити дані тцк"
Ок. Дякую.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 11:47
Letusrock написав: wild.tomcat написав:д І знову ці недоречні порівняння... а) від гопоти можна переїхати, в більш престижний/безпечний район, чи місто або країну (якщо поліція не справляється). А для Андрія ця опція недоступна. Натягуючи ваш приклад на теперішню ситуацію ви примушуєте його все життя жити в неблагополучному районі, щовечора бючись з гопотою б)постійне апелювання до захисту родини. Родину можна захистити різними способами, в т.ч. переїздом. А якщо сюди напише випускник дитячого будинку, який немає родини і з майна в нього тільки телефон і пара джинсів, чим змотивуєте? в) жахливі історії про долю емігрантів. Від початку війни тільки з моїх знайомих (не друзів, родичів а тільки людей про яких я поверхово знаю) вже шостий далекобійник на днях відлітає за океан з родиною. Про кількість осівших в ЄС навіть не говорю. P.S. Якщо вас дивує кількість далекобійників)) то нагадаю що наша найменша область була на другому місці в Україні по кількості вантажних перевізників в Україні. А якщо брати питому вагу на кількість населення то беззаперечним лідером
щось тут куди не плюнь, у фахівця з недоречних порівнянь/аналогій попадеш. вам ще не писали що ваша "недоречність" тут недоречна? його сімії (дружині з дітьми) хтось заборяняє (і раніше забороняв) виїхати? так отож...
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
|