Національний кешбек

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 7891011 ... 14>

На Вашу думку, де найкраще відкрити картку Зроблено в Україні?

Національний кешбек 4.9 5 29
ПриватБанк
45%
13
Ощадбанк
0
0
А-банк
3%
1
ПУМБ
3%
1
Укрсиббанк
0
0
monobank
3%
1
Укрексімбанк
0
0
Банк Глобус
31%
9
Укргазбанк
0
0
Банк Кредит Дніпро
0
0
Sense Bank
14%
4
Всього голосів : 29
Повідомлення Додано: Сер 02 жов, 2024 20:26

jabba написав:sens Ну так сказано - бета-версия. Не все магазины присоединились, не все производители свой товар подали. Дальше будет больше магазинов и товаров.

Без л,ха життя пл,ха
Якщо коротко нацбек мені не зайшов - бачу його в банківських застосунках , цілком влаштовує 2% за свої з віртуальної картки. Без додаткових умов і з усіх (майже) покупок.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 07:05

Имхо чтобы не было разочарований не надо иметь больших ожиданий от нацкэша. И не стоит тратить больших усилий, гоняясь за оным, мониторя списки товаров, магазинов, производителей. Я для себя определил - покупаю то же самое что и всегда, в тех же магазинах что и всегда, плачу теми же картами тех же что и всегда, получая на покупки традиционный банковский кэшбек что и всегда. Просто все эти карты , которые я традиционно использую еще и зарегил в программе НК и когда оно само там где-то совпадет - нацкэш капает. Не трачу время на перепроверку полноты начислений - принимаю все как есть. И мне приятно и делать особо ничего специально не приходится. Просто получаю дополнительное благо к тому что уже и так есть. Рекомендую такой подход - как перестать беспокоится и начать получать удовольствие от программы НК ;).
WallNutPen

Подякував: 41 раз.
Подякували: 438 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 10:21

WallNutPen написав:Имхо чтобы не было разочарований не надо иметь больших ожиданий от нацкэша. И не стоит тратить больших усилий, гоняясь за оным, мониторя списки товаров, магазинов, производителей. Я для себя определил - покупаю то же самое что и всегда, в тех же магазинах что и всегда, плачу теми же картами тех же что и всегда, получая на покупки традиционный банковский кэшбек что и всегда. Просто все эти карты , которые я традиционно использую еще и зарегил в программе НК и когда оно само там где-то совпадет - нацкэш капает. Не трачу время на перепроверку полноты начислений - принимаю все как есть. И мне приятно и делать особо ничего специально не приходится. Просто получаю дополнительное благо к тому что уже и так есть. Рекомендую такой подход - как перестать беспокоится и начать получать удовольствие от программы НК ;).

Згідний, окрім нічого додатково не підтверджував.

Все більше трапляється на очі "загальний реєстр банківських карток".

Бачу СЕНС міняти картки оплатно після вичерпання незаконного ліміту від НБУ в кожному банку.

Це більш дієво в роботі з НБУ - шахраями.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 03 жов, 2024 12:52

Re: Національний кешбек

sens написав:Бачу СЕНС міняти картки оплатно після вичерпання незаконного ліміту від НБУ в кожному банку.
Так ліміт-150К на ВСІ картки у банку, міняй не міняй, невсіми ж вони не стануть.
Є сенс юзати всі банки і всіх бабулек у під'їзді.
Мона їм навіть презентувати по півбатону і пакету кефиру.
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 494 раз.
Подякували: 1279 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 06:14

Amethyst написав:
  sens написав:Бачу СЕНС міняти картки оплатно після вичерпання незаконного ліміту від НБУ в кожному банку.
Так ліміт-150К на ВСІ картки у банку, міняй не міняй, невсіми ж вони не стануть.
Є сенс юзати всі банки і всіх бабулек у під'їзді.
Мона їм навіть презентувати по півбатону і пакету кефиру.

Я поки бачив ліміт в Рада та Аккорд.
Якщо вам власник відкриє доп.картку то ваші шанси збільшуються.

Заміна картки це виключно необхідно,тому що ліміт спочатку 150 на місяць, потім стане накопичувальний на 3...12 місяців. У нас НБУ це гнучкі бариги.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 14:52

Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1118 раз.
Подякували: 2045 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 04 жов, 2024 19:40

Re: Національний кешбек

Мені нараховано за вересень біля 400. А вам?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 912 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 09 жов, 2024 05:49

Investor_K написав:Мені нараховано за вересень біля 400. А вам?

0.
Позиція - не довіряю фіскалам у яких все на паузі і Закони приймають заднім числом місяця.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 09 жов, 2024 07:39

sens написав:
  Investor_K написав:Мені нараховано за вересень біля 400. А вам?

0.
Позиція - не довіряю фіскалам у яких все на паузі і Закони приймають заднім числом місяця.

А як же заробляти гроші та приймати участь у національному русі?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 912 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 жов, 2024 13:42

Михайло Федоров

73 млн Нацкешбеку вже нараховано в Дії

Завершуємо публічний бета-тест однієї з найскладніших послуг в історії цифрової держави.
З 2 вересня перевіряли, як працює Нацкешбек, виявляли та фіксили баги, аналізували фідбек користувачів.
Зараз запускаємо послугу в повному форматі.

Якщо ви ще не встигли долучитися до програми, зробіть це зараз. Усе просто — відкривайте картку Зроблено в Україні в банку й активуйте її в Дії. Кешбек нараховуватиметься автоматично.

Підтримуйте економіку, бо зараз це важливо як ніколи, та отримуйте 10% кешбеку з кожного українського товару. Нацкешбек вже нараховується на 260+ тисяч товарів, а більше про головні цифри бети — на інфографіці.
Зображення
Ірина_
Модератор Форуму

Подякував: 1118 раз.
Подякували: 2045 раз.

Профіль

#<1 ... 7891011 ... 14>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему