tester7336
Така думка також існує.
Але ж можна тренуватись і просто грубо кажучи в Олешківських пісках. Або потрапляти в урну на пустій зупинці в місті. Але ж цілять в мирних людей.
|
|
![]() tester7336
Така думка також існує. Але ж можна тренуватись і просто грубо кажучи в Олешківських пісках. Або потрапляти в урну на пустій зупинці в місті. Але ж цілять в мирних людей. Востаннє редагувалось Hotab в Суб 12 жов, 2024 17:37, всього редагувалось 1 раз.
![]()
стосовно домовленностей, 3 місяця тому вийшов унікальний фільм (може хтось не бачив-подивитесь) на 18хв. Александр Лебедь 31/08/1996 (Хасавьюрт)подписуючи з Масхадовим(ио президента Ичкерии после загибели Джахора Дудаева) каже, "мы договорились , что выведем отсюда наши войска(из Чечни), мы отложили решение наших вопросов до 31 декабря 2001года"(Друга Чеченська почалась (ще при Ельцине) 7 серпня 1999р (тобто навіть не минуло 3 роки) і на той час рф мала нуль санкцій, так що навіть не сподівайтесь що через 2 роки після "миру" беде така сама війна , тільки гірше (бо у нас знов не буде ні зброї ні армії) ![]() Невірно. Харків руйнували з самого початку. І весь час. Просто зараз це роблять КАБами, які потужніші і точніші за С-300. Та ще й, мабуть, і дешевші. Тому руйнування сильніші. ![]()
У нас чомусь такого нема. Дрони відносна рідкість. ![]() Wirująświatła
Один спеціаліст з кількома дипломами називає це дислексія. Давай я тобі розʼясню. У мене сьогодні гарний настрій і натхнення тобі розкривати очі. Хоча ти щосили їх опускаєш до землі і щось бубониш незрозуміле під ніс. В ситуації, до якої пітун довів свою країну вторгненням у 2014 році в Крим і наступні 8 років, створивши купу проблем своїй країні, ідея швидкої переможної 2-тижневої війни в яку він вірив , виглядала найбільш гарним вирішенням всіх створених за 8 років проблем. Повторю ще раз: якби я був в його стані в лютому 22 року і мав отей (часто помилковий) масив інформації про власні ЗС, про ЗСУ, про настрої в Україні, я б саме так само вирішував цю проблему. Швидко, одним махом і повністю. Інша справа, що я б не пішов на створення отих всіх проблем ще в 2014 році і не доводив би себе і країну до такої ситуації, яка у нього була в 2022-му. Ну а подальші дії пітуна у непередбачувано розтягнутій війні - це вже інше питання, яке взагалі то мало хто розуміє і підтримує. Як тобі не вдалося розібратись, що б я робив на його місці, а що не робив - не зрозуміло. Думаю ти сьогодні через поганий настрій , і нестійкий емоційний стан важко взагалі розбираєшся в питаннях, які читаєш. Востаннє редагувалось Hotab в Суб 12 жов, 2024 17:53, всього редагувалось 1 раз.
![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 12 жов, 2024 17:51, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну облавы по городам. по спортзалам, базам. и везде люди в пикселе в балаклавах. при этом крутят людей с открытыми лицами.
почему они боятся показывать морды? кого они боятся? или это бандиты? ![]()
Логика примитивная. Не надо защищать ЛАДа или кого-то ещё конкретно. Защищайте Украину. И не надо разговоров: "Пусть сначала ...". А за моих зятьёв не волнуйтесь, они работают вбелую, не прячутся по схронам. Призовут, пойдут. Но я, в отличие от вас, не призываю воевать "до последнего украинца" и не кричу "никаких переговоров! Только парад на Красной площади!" И не желаю вам, чтобы на Львов, вообще, и вам на голову, в частности, прилетали КАБы. Ну и на что способен прапорщик, кроме "в дупі бачити". Много вы там увидели? ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну вам и вашим родственникам никто не запрещает идти защищать Украину. Как и остальному большинству здесь.
Лучшая мотивация - либо деньги либо личный пример. Те, кому принадлежат все активы страны жлобятся платить? ну так где личный пример - министров, руководства, прокуроров и прочей нечисти?
|
|