Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 1037110372103731037410375 ... 14612>
Повідомлення Додано: Суб 12 жов, 2024 18:44

Faceless написав:
budivelnik написав:
  ЛАД написав:Защищайте Украину.
Я захищаю.
Всіма доступними і недоступними способами
Так на хвильку - трошки розшивки що таке волонтери в цифрах
1 Людина(не волонтер) яка працює в тилу - напряму фронту допомагає тільки податками.
Тобто
Зробила людина на 20000 товарів/послуг - на руки отримала 14000, а 6000 перечислила Державі
2 Волонтер , крім того що працює як та сама пересічна людина - ще й донатить.
Думаю, тут варто підкоригувати термінологію. Все ж волонтер - це той, хто організовує збори., закупки, поставки для військових на регулярній основі, принаймні як мені здається. Бо так якось виходить, що майже всі підряд - волонтери. В мене, мабуть, серед кола спілкування і немає тих, хто б не донатив хоча б періодично, а переважна більшість - регулярно
1 Я ж не пишу трактат на тему
Визначення терміну волонтер....
2 Знаю море людей, які не маючи змоги донатити коштами - витрачають свій час на виготовлення енергетичних батончиків, чи окопних свічок, чи плетіння маскувальних сіток, чи розвантажування/перебирання гуманітарних вантажів з фур, чи безкоштовно виконуючи функції водія при перегоні авто в ЗСУ, або волонтерських бусиків ( одна така поїздка це мінімум 24 години за кермом)....
Це також волонтери, роботу яких можна при бажанні перевести у грошовий еквівалент
1 год роботи= мінімум від 100 гривень донатів....
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 12 жов, 2024 18:45, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 жов, 2024 18:47

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:
  Wirująświatła написав:о том что такое будет местные психологи предупреждали давно

Зображення

Це точно, ми вже спостерігаємо на рф ці процеси, особливо з 2022 р. - там просто масово дах їде. Яскравий приклад - квадробери, тренд, який стрімко поширюється й розвивається на рф. Навіть фото Піськова є в ведмежому костюмі. Але "батьком" цього тренда вважають пуйла - з його неперевершеним польотом в якості ватажка зграї журавлів.
Ну, по-перше, цей типу тренд і у нас є. А по-друге - не розумію, чого тому надавати такого значення, у кожного покоління молоді є якісь приколи чи субкультури, які як з'являються так і згасають, з соціальними мережами їх розповсюдження прискорилося і не обмежується не тільки окремими країнами а й континентами. Не здивуюся якщо й ці приколи з чотирилапістю пішли через тікток з Японії чи Китаю.
А xyйло був шизофреніком задовго до тренду квадробєрів
Faceless
Модератор

Подякував: 1494 раз.
Подякували: 8229 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 12 жов, 2024 18:54

ЛАД написав:Ваши предложения, что надо делать?
Вы верите в победу при такой дозированной помощи партнёров и такой успешной мобилизации (= нежеланию народа воевать)?

1) вірю в перемогу, інакше мене би тут не було

існує стійка надія, що наша війна може завершитись по типу Першої Світової, нагадаю
німці пыдписали Брестський договір з советами у Березні 1918, а далі почали робити свої справи

Уже 13 марта, через 10 дней после Брестского мира, была оккупирована Одесса, 8 — 10 апреля Харьков, Белгород и Херсон, 25 апреля — 1 мая Севастополь и Симферополь. 8 мая германские войска без боя вступили в Ростов-на-Дону, едва занятый накануне дроздовцами после того, как белые вытеснили оттуда «красных» в лице свергнутого буферного государства, Донской советской республики. 29—30 апреля были выведены корабли Черноморского флота из Севастополя в Новороссийск, но Германия потребовала вернуть корабли, шантажируя возобновлением военных действий. Не имея возможности возобновлять войну, Советское правительство отдало приказ о затоплении кораблей, исполненный 18—19 июня 1918 года

але потім в листопаді 1918 революція в Германії , імператор зрікся і до влади прийшли соціалісти які заключили перемір"я з Антантою, в червні був підписан Версальский договір (28/06/19). Чому Германія здулась швидко після Брестського миру, тому що США вступили в війну- свіжі війська прибули в Европу, а німців кішка надірвалась (економіка не витримала)

тож я теж сподіваюсь, шо у путіна до літа 2025 мають закінчитись гроші (фонд благосостояния фсе), 3трл дефіцит бюджету, народ набрав кредітов на 37трлн рублей, бізнес +12трл за цей рік (ставки по кредитам виросли до 20%+, дешеву іпотеку під 12-13% прикрили, але населення і бізнес гребе гроші, по знає що очікується "грандіозний шухер", тобто ДЕФОЛТ і девальвація рубля
ще існує маленька надія на те, що крівна помста кадирова запалить Кавказ

мене дуже бентежіть проблеми керування військами в ЗСУ, я не дуже інформований в цій темі, але спочатку Мар"яна, потім Бутусов, також Станіслав Бунятов стали піднімати броблеми з керівництвом корпусами , ОСУВ і те, що нові бригади-це помилка (треба було доукомплектовувати старі бригади, які зточились в боях до рівня 20 солдатів на батальон(не на роту)
послухайте, що комантує Майкл Наки(він теж сам не вкурсі, тільки обсуждає те, шо пишуть в українському телеграмі

з 25ї до 32ї хвилини
prodigy

Подякував: 3323 раз.
Подякували: 3339 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Суб 12 жов, 2024 18:58

Жорсткий, цинічний, лицемірний світ©

Игорь Алексеевич написав:Нашему народу только дай тему про язык и начнут обсуждать страниц на 100. Сегодня правда вмешалась новая - концерты и началось кто круче и кто на каком был)))
Типа из серии номеров на авто - 0001 КАБЛУЧ
Так отож!
Тут будуть обговорювати про все на світі!
Але не будуть обговорювати/думати, як підмінити/замінити Успіхів на фронті у найближчих 2-3мцсяці!
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 12 жов, 2024 19:06

:Успіх
Звідки стільки ненависті до волонтерів, тих хто тобі дав реально потримати того дрона. І без допомоги яких ти копаєш і будеш копати далі.
Пляяя, звідки ж взялась ця вся ненависть до тих хто тебе забезпечує і годує?

Як так, що немає критичного логічного мислення та не виробилось до цього часу розуміння причин і наслідків тієї чи іншої твоєї дії?
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 жов, 2024 19:08

_Mykola_

Як так, що немає критичного логічного мислення та не виробилось до цього часу розуміння

Освіта((
Як база всьому.
Нема бази - нема на чому осідати отому всьому масиву інформації, який проходить повз, який мав би сформувати життєвий досвід і життєву мудрість.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2442 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Суб 12 жов, 2024 19:14

а нафіга це кацапам?

Єрмак: Представники рф можуть бути присутніми на другому Саміті миру, де, можливо, їм представлять план Перемоги
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 жов, 2024 19:15

Xenon написав:а нафіга це кацапам?

Єрмак: Представники рф можуть бути присутніми на другому Саміті миру, де, можливо, їм представлять план Перемоги

Халявна випивка, сувеніри з гейропи...може ще чимось заманять
Rack

Подякував: 56 раз.
Подякували: 98 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 жов, 2024 19:16

Xenon написав:а нафіга це кацапам?

у меня другой вопрос чьей победы? хотя план своей победы у них наверное есть. чем дальше тем больше загадок
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 12 жов, 2024 19:24

Первый сбитый СУ-34 украинской авиацией F-16.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

#<1 ... 1037110372103731037410375 ... 14612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор