|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 15 жов, 2024 10:22
Игорь Алексеевич написав: Wirująświatła написав: Игорь Алексеевич написав:Я понял, что здесь на форуме одни пенсионеры сидят. Смотрю круглосуточно строчат и утром и вечером и ночью.))
вы вечером тоже строчили и вот утром настрочили.
Вечером после работы и утром до работы. Уже убегаю. Но ночью...и днём...??? Ингогда, по выходным..
Нарушение прав безработных детектед
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 15 жов, 2024 10:26
Игорь Алексеевич написав:Я понял, что здесь на форуме одни пенсионеры сидят. Смотрю круглосуточно строчат и утром и вечером и ночью.))
Так ви вкажіть хто вам потрібен. Може тут підкажуть де такі строчать.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 жов, 2024 10:31
detroytred написав: Игорь Алексеевич написав:Я понял, что здесь на форуме одни пенсионеры сидят. Смотрю круглосуточно строчат и утром и вечером и ночью.))
Я и так подскажу. Кто помоложе, строчат в асоциальных сетях )
-
Сибарит
-
- Форумчанин року
-
- Подякував: 6469 раз.
- Подякували: 21616 раз.
-
-
Профіль
-
-
132
82
38
2
Додано: Вів 15 жов, 2024 10:31
Примат написав:а мне кажется, что будет разворот на 180 градусов
А вдовам ви чим рти закривати будете? Грошей нема, так хоч "відстояли суверенітет" просувати будуть.
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 жов, 2024 10:33
Сибарит написав: detroytred написав: Игорь Алексеевич написав:Я понял, что здесь на форуме одни пенсионеры сидят. Смотрю круглосуточно строчат и утром и вечером и ночью.))
Я и так подскажу. Кто помоложе, строчат в асоциальных сетях )
Где ИА, а где «помоложе»)) Ему брюзжать бы с ламповыми бабушками под хрущем. Но там уже УА сидит, лавочка короткая.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2468 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 15 жов, 2024 11:14
На питання "коли скінчиться війна?" Рустамзаде надав відповідь: це вимірюється не часом, а грошима. Залишилось десь півтора трильйона долл. Щоб вкладання в оборонні закази в країнах Заходу встигли відбитися з відповідним прибутком.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 жов, 2024 11:29
Wirująświatła В 21м веке полезность определяется исключительно деньгам
Верно. Или иным , имеющим все равно денежный эквивалент. То есть не обязательно это определять именно Хотабу. Есть объективные показатели. Воин на войне независимо от фактического размера оплаты его труда невероятно полезен обществу. И тут не нужен Хоттаб чтоб оценивать Дети-школьники на канмикуоах плетут маск-сети для фронта. Тут тоже все понятно. Будивельнык платит n тысяч налогов в месяц, Микола или Васыль-Ривне делает электронику для фронта. Зачем Хотаб чтоб оценивать? Ты сам не понимаешь тут полезность?
Востаннє редагувалось Hotab в Вів 15 жов, 2024 11:47, всього редагувалось 2 разів.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2468 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
2
Додано: Вів 15 жов, 2024 11:34
detroytred написав:На питання "коли скінчиться війна?" Рустамзаде надав відповідь: це вимірюється не часом, а грошима. Залишилось десь півтора трильйона долл. Щоб вкладання в оборонні закази в країнах Заходу встигли відбитися з відповідним прибутком.
ще не всю стару рухлядь утилізували
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 15 жов, 2024 11:41
detroytred написав: ЛАД написав: UA написав:Нужны гарантии неповторения сегодняшней ситуации. Выбор небольшой Это повесить - червертовать 50 000 - 100 000 активных бусификаторов чтоб неповадно было повторять. Или уедут с концами 5 000 000 лучших молодых людей. Заслуженых героев мобилизаторов нельзя казнить? Правда? Тогда уедут украинцы... Или ради сохранения нации можно? Что ты выбираешь?
Прочитал первую фразу. решил. что речь пойдёт о НАТО или ещё о чём-то в таком же духе. Оказывается нужны не гарантии неповторения войны, а мобилизации. Очень оригинально. Я, наивный, считал, что мобилизация - следствие войны, а, видимо, наоборот. На старости лет такие открытия!
Да, саме про це каже УА. Що молоді "нужны не гарантии неповторения войны, а мобилизации." Тобто гарантії того, що навіть якщо знов виникне війна, примусу не буде. І в якості практичного запевнення-обіцянки-гарантії для них потрібне публічне засудження бусифікаторів. Щоб для них зробили цей акт. (Не вони, молодь, зробили, а для них зробили. Надали отаке підтвердження, гарантію). А інакше банально свалять... (Не добиватися своїх хотєлок будуть, мстити тощо, а банально свалять). Це я пояснив думку, яка пролунала. Бо по відповідям на неї бачу, що її явно зрозуміли інакше.
Інших відповідей не бачу. Я зрозумів так само, як і ви. Але таких гарантій не дасть жодна страна. Війни без мобілізації не буває.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 15 жов, 2024 11:52
Letusrock написав: ЛАД написав:Красиво и, вроде, правильно. Но вопрос остаётся - как правильно провести мобилизацию? И учтите, мобилизация - всегда насилие, если не брать только добровольцев.
по вашій логіці тоді, якщо війна буде ще 20 років то ви в 2045 напишете "влада змушена бусифіковувати 12 річних і вагітних жінок, бо добровольців нема, і взагалі більше нікого нема, тоді як правильно провести мобілізацію щоб без насильства". Так виходить? Іноді потрібно дивитись на обєктивну реальність і будувати реальні плани виходячи з неї а не чіплятись до "перемог до останньої верби" Якщо раптом завтра на нас нападе ще й півторамільярдний Китай тоді по логіці треба закрити виїзд навіть для перелітних птахів і почати бусифікацію котів та собак
За моєю логікою треба було зробити все, щоб запобігти війні. А зараз намагатися досягти миру. Але це не применшує необхідність мобілізації, бо інакше може трапитися, що рпв буде десь у Карпатських горах. І не треба пропонувати до розгляду фантастичні варіанти - 20 років повномасштабної війни Україна не витримає.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-