detroytred написав:Яким чином причина (по якій Штати або тиснуть на рфію, або не тиснуть) може відмінити наслідок (що за тиску рфія тягнеться до Китаю; а за відсутності - до Заходу)?
Я не анслідок спростовую, а причину. Тиснути на РФію почали через те, що вона борзіла, а не щоб відвадити її від Заходу
ЛАД написав:Інших відповідей не бачу. Я зрозумів так само, як і ви. Але таких гарантій не дасть жодна страна. Війни без мобілізації не буває.
Мова була про без бусифікації, примусу, закритих кордонів.
Не дасть, так не дасть. Молоді пофіг, що можливо чи неможливо. Поїде туди, де дають більші шанси відсутності самої війни, а не відсутності примусової мобілізації.
Согласен. Но молодёжь и до войны рвалась на Запад. Война резко усилила эти настроения и дала дополнительные стимулы.
ЛАД написав:І не треба пропонувати до розгляду фантастичні варіанти - 20 років повномасштабної війни Україна не витримає.
весною 2022 варіант трьох років війни подібної інтенсивності вдався таким же фантастичним та смертельним для України. І бусифікація, навіть якби хтось передбачив подібне то сприймалась би в той час як найогидніше іпсо від агента кремля. Частина форумчан озвучували наші втрати за три роки 100-200тис, то у нас ще безкрайній мобресурс воювати і 50 років, навіть без жінок. А наявність гарячої води, працюючих шкіл (яких через 50 років буде мінімум) не так важлива для екзестиційної парагвайщини
detroytred написав:Мова була про без бусифікації, примусу, закритих кордонів. Не дасть, так не дасть. Молоді пофіг, що можливо чи неможливо. Поїде туди, де дають більші шанси відсутності самої війни, а не відсутності примусової мобілізації.
В точку. Це частково старьйо типу нас 40+ може скріпивши зуби, та показуючи владі дулю за пазухою жити далі (паралельно готуючи майданчик для евакуації у виді румунського паспорту чи виключення з обліку), а молодь просто плюне на це все і виїде
detroytred написав:Яким чином причина (по якій Штати або тиснуть на рфію, або не тиснуть) може відмінити наслідок (що за тиску рфія тягнеться до Китаю; а за відсутності - до Заходу)?
Я не анслідок спростовую, а причину. Тиснути на РФію почали через те, що вона борзіла, а не щоб відвадити її від Заходу
А десь хоч щось вказав про причину? Щоб це спростовувати))
ЛАД написав:А від мене хочете моментально. Почекайте, буде час, відповім. А то ви там накидали аж про Пунічні війни. "без матів" тяжко було?
Відповів, щойно повернувся. А ви є...
Подивіться, скільки питань до вас і скільки до мене. На кожне моє повідомлення декілька відгуків. Тож почекайте. Тим більше, що не бачу особливого сенсу в моїй відповіді - вас все рівно не переконати.
_hunter написав:..... _войны_ - да, не бывает. А _военное положение_ - вполне себе бывает.
У нас военное положение, а войны нет?
Ну как бы да. Странно, что вы это только сейчас узнали...
Следует четко понимать, что военное положение — это правовой режим, а война — это процесс, в ходе которого ведутся боевые действия и сопутствующие психологические, информационные и политические/дипломатические операции между государствами.
BIGor написав:Навіть якщо до війни не готувались, західні партнери давали по 5 млрд. долл щомісячно з початку війни. Пороховий завод коштує 20 млн. долл. і він досі не побудований. Дивно якось. А на війну хай йде третій сорт.
Ніяких 5 лярдів в місяць нам не давали, що за казки. А хто сказав що нам дозволять побудувати пороховий завод за "надані гроші"? І відповідь на питання: а якщо завтра війна закінчиться то що робити з тим заводом? Хто відповість за помилкове рішення будувати той завод і т.д.? Не все так просто.
Дюрі-бачі написав:ЛАД хай спочатку закон виконають і розішлють таки 6 млн. повісток тим, хто не оновив дані. І посадять таки всіх, кого мають по закону посадити
+++ Але це тяжко, у першу чергу йдуть тим хто оновив дані, тепер чекаємо після такого кидка яка з законослухняних оновивших проігнорує.
smdtranz написав:вообще демография в глубокой дупе, и никакие мигранты сюда не поедут, да и не нужны они. бескрайние поля, 5 средних городов да поселки, где вахтовики будут обрабатывать поля с дорогами между ними — наше будущее. как австралия где-то. не нужна будет такая сетка дорог, коммуникаций, содержание всех этих бесконечных сельских школ и больниц, почты, доставки товаров и тд. одна выгода. жизнь в селе будет для богатых любителей природы с машиной и возможностью хотя бы раз в неделю ездить в город закупиться всем и погулять.
Цілком згідний. Ніхто до нас не поїде(масово). 10 мільйонів з головою хватить щоб обробляти поля. Я навіть більше скажу - зменшення населення призведе до покращення рівня життя, тому що більше ресурсів буде припадати но одного жителя.