sashaqbl написав:І наступне питання до вас: скільки ще людей і руйнувань потрібно, щоб до вас дійшло, що будь який договір з росією не вартий навіть паперу на якому написаний? Безпеку може забезпечити тільки зброя і люди які її тримають, а не поступки чи договори...
А коли нема ні людей, ні зброї(чи обмаль), тоді що - план П (Парагвай)?
sashaqbl написав:з втратою державності мені особисто не підійде...
Втрата державності поняття розтяжиме, і реалії такі що більшость пересічних вибираючи між втратою державності і втратою життя/здоровя виберуть самі знаєте що
Бетон написав:❗️США тиснуть на Зеленського, намагаючись вмовити його понизити мобілізаційний вік до 18 років.
Уроди
Ссылку, пожалуйста.
це пише Сергій (бородата жінка) Лещенко (радник Ермака) в своєму тг
Якщо ця інформація сплила на поверхню, можу підтвердити: Американські політики з обох партій тиснуть на президента Зеленського в питанні, чому в Україні не проводиться мобілізація тих, кому від 18 до 25 років. Аргумент партнерів такий: коли була війна США у Вʼєтнамі, туди забирали з 19 років. Тому американці натякають: самої лише західною зброєю недостатньо, треба мобілізація з 18 років. Президент Зеленський не продавився, і продовжує переконувати політиків з обох партій давати зброю без зміни призовного віку
Бетон написав:❗️США тиснуть на Зеленського, намагаючись вмовити його понизити мобілізаційний вік до 18 років.
Уроди
Ссылку, пожалуйста.
це пише Сергій (бородата жінка) Лещенко (радник Ермака) в своєму тг
Якщо ця інформація сплила на поверхню, можу підтвердити: Американські політики з обох партій тиснуть на президента Зеленського в питанні, чому в Україні не проводиться мобілізація тих, кому від 18 до 25 років. Аргумент партнерів такий: коли була війна США у Вʼєтнамі, туди забирали з 19 років. Тому американці натякають: самої лише західною зброєю недостатньо, треба мобілізація з 18 років. Президент Зеленський не продавився, і продовжує переконувати політиків з обох партій давати зброю без зміни призовного віку
Уроди
чомусь не тиснуть мобілізувати чиновників та інших цмудильників бюджетної сісі, а може то і не США?
Так у нас завжди як гайки закрутити так "МВФ вимагає підняти ціни" Так і тут, мабуть вимагають воювати ефективніше, люцький ресурс використовувати згідно можливостей - а відповідь влади населенню як завжди
ЛАД написав:А ваши примеры не доказывают то, что вы утверждаете. В этом вся проблема.
Ещё раз:
Откуда у вас уверенность, что "поступки в 21-22 відтягнули б війну максимум на рік" в то время, когда вы сами признаёте, что не очень значительные уступки в 2015 позволили отложить войну на 7 лет?
И добавлю вопрос - сколько ещё смертей и разрушений должно быть, чтобы вы согласились на мир/перемирие? Или "до последней вербы"?
Звісно, мої приклади нічого не доводять. Це просто купа прикладів, коли поступки агресору привели просто до зростання його апетитів. Натомість, прикладів коли країна віддавала територію, щоб уникнути війни, і таки уникала її - я не знаю.
Ваши примеры не показывают, что "поступки агресору привели просто до зростання його апетитів".
Щодо вашого питання - а хіба моя незгодність не дає змогу підписати перемиря? Чи можливо проблема в тому, що хуйло не згоден? І друге питання: яке перемиря? Будь яке перемиря, при якому мені доведеть емігрувати або в Європу або в Сибір з втратою державності мені особисто не підійде...
Даёт. Если такого мнения, как у вас придерживается "подавляющее меньшинство" населения. И не даёт, если таких много и они настроены достаточно решительно. Причём, уже писал, бывает, что их "решительность" не распространяется на желание пойти на фронт, где есть риск погибнуть, но достаточна для Майдана, где опасности нет.
І наступне питання до вас: скільки ще людей і руйнувань потрібно, щоб до вас дійшло, що будь який договір з росією не вартий навіть паперу на якому написаний? Безпеку може забезпечити тільки зброя і люди які її тримають, а не поступки чи договори...
"Не вартий", но тем не менее, Минск дал 7 лет мира. У нас есть "зброя і люди які її тримають"? Есть, но мало. Предпочитаю реальную оценку ситуации даже самым красивым и правильным словам.
"Як вам таке просування по службі: лейтенант Ляшко О.В., потрібно віддати йому належне, іноді приїжджав на КСП і тусувався для звітності, призначений командиром батальйону в одну з бригад", – зазначив він.
Для підтвердження своїх слів Ярославський опублікував відповідний документ.
Не вірю (с). Так як і МВФ не вимагає підвищувати тарифи. Знаючи трохи менталітет, то скоріш вимагають "мобілізувати молодих і здорових в достатній кількості", а наші вже трактують про підвищення призовного віку