sashaqbl написав:І наступне питання до вас: скільки ще людей і руйнувань потрібно, щоб до вас дійшло, що будь який договір з росією не вартий навіть паперу на якому написаний? Безпеку може забезпечити тільки зброя і люди які її тримають, а не поступки чи договори...
"Не вартий", но тем не менее, Минск дал 7 лет мира.
Мінск-1, Мінск-2 дав мир ...
Тільки, парторг, згадай скільки були вилито бруду на Порошенко за Мінські угоди Ти робишь вигляд, що цього бруду не було
А зараз так, всі такі розумні, коли почалась повномасштабне Допертили важливість Мінських
Хоча, до багатьох так і не дійшло
А на сьогодні, ці зупинки вже проїхали Путін не згодится ні на які перемовини, окрім капітуляції
ЛАД написав:У нас есть хоть одно из этих преимуществ?
Я щось не зрозумів ти в трусах і без хрестика чи з хрестиком і без трусів....
Якщо я пишу що на озброєння ми ВЖЕ вийшли на 100000 доларів на жмурика москаля і треба трошки змінити алгоритми використання , з збільшувати чисельність на збільшувати кількість наявних дронів... То ти заявляєш що це мій спосіб заховатись... Для тебе сама думка що мої 1 млн грн/рік це 20 дронів якими можна було завалити мінімум 5 москалів і це б створило умови по яким моя відсутність в піхоті була б НЕ потрібною...
Ти робиш все, щоб ми ПРОГРАЛИ всі твої пропозиції - це перетворити ЗСУ в Красну Гвардію, яка грудьми буде зустрічати навали роССіян, а так як педераційників більше, то геройськи один в один - ми закінчимось швиде.
Тому ще раз або труси вдягни або хрестик зніми.
ПС поки твої зяті не в ЗСУ і навіть не донатять на ЗСУ - до того часу може б заткнувся?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 15 жов, 2024 18:29, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД написав:............. Прошу прощения, моя ошибка. Но для того, чтобы увидеть войну, вам обязательно услышать про "оголошення стану"?
Вы закольцевались... И снова пошли сравнивать теплое с мягким. Как и почему ваши "увидеть"/"услышать" должны влиять на правовой режим в стране - вот вообще понятия не имею.
Не интересно. Разбирайтесь с вашими "понятиями" сами. Вас в Германии интересует правовой режим, а меня в Харькове реальные КАБы.
andrijk777 написав:З іншого боку я на 100% впевнений що більше війни не буде. Зараз люди цього не бачать, але коли ця війна закінчиться буде очевидно що війни більше не буде. Саме тому я не сильно переймаюсь "вступом до НАТО" чи "гарантіями інших країн Україні".
Та это промывка мозгов,задрали уже.Давайте сдохнем сегодня,а то сдохнем потом. Так потом мы и так сдохнем.Жить нужно здесь и сейчас. Если бы Порох не на8бал хуйла, пипец бы мне был, с 14 по 21 год столько успел и пожить,и бабла нарубать.. Тем более почитав историю-не жили хорошо,нечего и начинать. Какое там будущее, есть только небольшой отрезок времени (точка старта-читаешь эти строки)-(точка финиша-тебя кладут в гроб). Нужно прожить это время максимально качественно!
andrijk777 написав:Рівень життя в Україні росте(ріс до війни) набагато швидше ніж в США.
если б вырос выше чем в США было бы интересно, а так ну быстрее и толку.
Здурі можна й мягке зломати - чули таку приказку?
Життя повинно покращуватись з швидкістю покращення інтелекту(розуму/навиків) Як тільки ХТОСЬ пробує покращити ваше життя - так відразу ви встаєте в позу з викриками що раніше ходили в ту саму церкву і розмовляли на тій самій мові тому не треба нічого міняти , а ті хто пробують затягнути вас в НАТО - ті винуваті в сьогоднішній війні...
Ще можна глянути приклади СРСР-Афганістан чи США - Афганістан... все кінчилось тим з чого і починалось - з опіумних плантацій...
Після рейдів ТЦК кількість доставок із ресторанів зросла на 25%, — аналітики https://focus.ua/uk/ukraine/673312-pisl ... -analitiki Кур'єри не справляються із замовленнями, адже відвідуваність у закладах знизилась, зазначила директорка аналітичного центру "Ресторани України" Ольга Насонова. "Лише на преміальний сегмент не вплинуло, відвідуваність не знизилася цими днями ", — повідомила Насонова.
ЛАД написав:1. Минские договорённости были нужны и сыграли свою роль? Оттянули войну на 7 лет? 2. Сегодня переговоры нужны? 3. Условия для переговоров сегодня хуже, чем в 2020-21?
Питання цікаві, відповім і я. 1.Так. Так. 2.Так. Вони потрібні були ще вчора. 3.Це питання не коректне. Якби хтось наперед знав що буде війна і що буде така війна то звичайно йшов би на поступки в 2020-21. Але вічно йти на поступки також не можна. З іншого боку я на 100% впевнений що більше війни не буде. Зараз люди цього не бачать, але коли ця війна закінчиться буде очевидно що війни більше не буде. Саме тому я не сильно переймаюсь "вступом до НАТО" чи "гарантіями інших країн Україні".
Спасибо за ответы. Но и 3-й вопрос вполне корректный. Согласен, что "вічно йти на поступки не можна". Но вечно держать в подвешенном состоянии нерешённый вопрос тоже нельзя. Уже был пример Грузии с Абхазией. Конфликт тянулся лет 15 в более-менее замороженном состоянии. В конце концов всё же прорвало. Наперёд знать, конечно, нельзя. Я, уже писал, до последнего дня не верил в полномасштабную войну, но допускал какое-то оживление на Донбассе. Но, простите, у меня нет ни СВР, ни ГУР, ни СБУ, ни каких-то других развед. и дипломатических служб. "Там" информации больше. Имея такого соседа и нерешённые вопросы с ним необходимо смотреть вперёд. И понимать, что вопросы когда-то надо решать и отношения хоть как-то нормализовать, а не радоваться мелким уколам в его адрес. Нельзя бесконечно дёргать за усы тигра, не имея за спиной слона. И я совсем не уверен, что даже в случае какого-то перемирия или даже мира "війни більше не буде". Это будет зависеть от многих условий.