pesikot написав: Пройде ще 3 місяці, ще півроку, ще рік, а Долярчик все ще буде збиратись йти в СЗЧ )
Жбан до одного часу воду носить. Багато сзч , більше ніж вбитих. І звільняються теж не мало... Думаю він вже нацицькоцмудив з держави за час війни. Рік може собі дозволити просидіти в підвалі з закрутками без державних сосисок, волонтерських дронів та мівіни, а там і ПЕРЕМОГА в наступному році
Я на це хочу подивитись )
При відсутності підвалу та закруток. За наявності дружини, яка вже звикла багато витрачати
Та за наявності тещі, якій він вже давно поперек горла )
Я давно кажу, ні ти, ні Долярчик - ні в які ЗСЧ не підете Тільки розмови, вони ж триндіж )
Ну як ти не допетриш, що в той час, коли вже отаких добрих вояків, як Бандерлог та Успіх, допече піти в СЗЧ, то вже дійсно ситуація буде катастрофічною.
Ти тоді не дивитись будеш, а або форму надягати, або їхати на захід.
Наприклад у Франції ПДВ на продукти 5%. В Україні 20%
І? Фінальний прайс вдвічі вище українського. Принаймні я про Париж.
Про Польщу теж попахує звіздєжом. Ціни в бедронці паритетні. Щось дорожче, щось дешевше. А якщо зайти в дорожчі супермаркети, то добряче відриваються від українських. Знову ж, я про Варшаву.
Banderlog написав:Багато сзч , більше ніж вбитих. І звільняються теж не мало...
- але за 2роки+ не могли замінювати по 5К щомісяця? А тепер з отакою дірою сзч+звільнені - "зможуть все"?))
Banderlog написав:Думаю він вже нацицькоцмудив з держави за час війни.
- на ще один аналогічний смар в місті Лева, який був придбаний ще до повномасштабки)) А якщо б не порізали виплати(премії), а платили так само, як в 2022му, то "цицьконацмудження" можна було б спокійно множити більше, ніж на х2! Тобто, що служив рік, а що потім ще + рік і 8міс = +/- однакове "цицьконацмудження"!))
Banderlog написав:Рік може собі дозволити просидіти в підвалі з закрутками
Я ж не Флай!
Буду вести майже звичайний цівільний спосіб життя!
Я, якраз підтримую спілкування з "недавнім сзчешником"(а він вже десь місяць, як пішов...) - і він каже, що займається своєю колишньою роботою(встановлення металопластикових вікон/дверей) і що їздить собі спокійно всюди! А я кажу - і що, не боїшся, що підійдуть перевіряти документи? А він мені каже: "По-перше, що не бачить, щоб дуже десь на вулицях чіпали... А по-друге, ..." А цей лайфхак, яким він поділився - я не буду казати, щоб не "прикрили лавочку"! (хоча я спочатку хотів сюди викласти нашу з ним переписку)
pesikot написав:Пройде ще 3 місяці, ще півроку, ще рік, а Долярчик все ще буде збиратись йти в СЗЧ )
Жбан до одного часу воду носить. Багато сзч , більше ніж вбитих. І звільняються теж не мало... Думаю він вже нацицькоцмудив з держави за час війни. Рік може собі дозволити просидіти в підвалі з закрутками без державних сосисок, волонтерських дронів та мівіни, а там і ПЕРЕМОГА в наступному році
Я на це хочу подивитись )
При відсутності підвалу та закруток. За наявності дружини, яка вже звикла багато витрачати
Та за наявності тещі, якій він вже давно поперек горла )
Я давно кажу, ні ти, ні Долярчик - ні в які ЗСЧ не підете Тільки розмови, вони ж триндіж )
судячи з розміру скирди, з лімітуванням витрат у сім'ї все нормально
а проблема СЗЧ стає всі більшою. одна справа, коли це інфо зі ЗМІ, а інша - коли реально починаєш з цим стикатися.
Успіху звісно буде важче, бо дійсно багато що є - й рахунки, й квартира - але все це можна поміняти.
тому іронізувати над тим, що хтось може піти в СЗЧ, при цьому знаходячись в тилу - ідея так собі